"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 117
  • 675
  •   1
Отговори
# 465
закотвила съм се около 80 -77  и не мърдам
а напоследък съм болна гладна и влюбена и само на сладко налитам
 Hug
Ааааа.... сладкото в тази тема е забранено.
Виж ..да си влюбена ..може Sunglasses

# 466
закотвила съм се около 80 -77  и не мърдам
а напоследък съм болна гладна и влюбена и само на сладко налитам
 Hug
Ааааа.... сладкото в тази тема е забранено.
Виж ..да си влюбена ..може Sunglasses

мани мани
май съм разлюбена ама да видим кой е по голям инат   bouquet

# 467
Добро утро и от мен.
Поне две кафенца, защото малката не спа цяла нощ и сега съм smile3518
После ще се премеря и ще дам мерките, незнам дали утре ще ми остане време.
Днес ще е хубав и топъл ден - хаиде всицки по разходки да не мислим за ядене.

# 468
Добър ден милички   bouquet

# 469
  • София
Привет момичета- влизам на бързо да дам мерките,че утре надали ще мога:
кг - 52,5
ханш - 97
талия -73
бедро - 56,5
бюст - 79

Усмихнат ден на всички ви Hug

# 470
Новите ми мерки:
73.9 кг /-1.100 кг/
Бюст - 96 см
подбюст - 84 см /-1/
талия - 80 см /-2/
ханш - 102 см /-2/
бедро - 64 см /-1/
прасец - 39
ръка - 31
Тази седмица съм доволна, при мен 1 кг на седмица е повече от добре!

# 471
Моите мерки ще ги дам утре.

А ето и малко за стройна фигура фиданка  Flutter Flutter Flutter

Прав гръбнак - грациозна стойка
Всеки има изкривявания на гръбнака, за много от нас те са в областта на кръста. В резултат, често страдаме от неприятни болки. Добрата новина е, че винаги има какво да се направи, ако не срещу изкривяванията, то поне за премахване на болежките.

Спецовете твърдят, че най-ефикасното средство са гимнастическите комплекси, изграждащи т.нар. мускулен корсет. Той включва мускулите на кръста и корема, които поддържат гръбначния стълб и от които всъщност зависи правилната ни стойка.

Предлагаме ви една система от специални упражнения за гърба и корема, която ще премахне болките и е в състояние дори да коригира различните изкривявания (лордози, кифози и сколиози) на гръбнака ви.

За отпускане
От легнало положение свивате краката в коленете и кръстосвате подбедриците. С ръце хващате бедрата като ги придърпвате леко към корема. Концентрирайте се върху позицията на гърба - натиснете с него по цялата му дължина върху пода.
След това започвате да люлеете краката си в ляво и дясно, а по-късно - правите малки кръгове с коленете, ту в едната, ту в другата посока.
Упражнението завършвате тогава, когато почувствате приятно затопляне в областта на гърба.

За корема
Пак от лег сплитате пръстите на ръцете си на тила повдигайке леко главата нагоре. Краката свивате свободно в коленете, но без да повдигате ходилата от пода. По време на издишване глътвате корема, стягате седалището, а раменете и горната част на гърба повдигате леко нагоре. При вдишване отпускате раменете си. Долната част на гърба трябва през цялото време да бъде здраво прилепнала към пода! Изпълнявате упражнението толкова пъти, колкото е възможно.

За гърба
Сядате на пода с изправен гръб. Свивате единия крак и го кръстосвате над другия. Тялото усуквате към свития крак и опирате лакътя на разноименната ръка от външната страна на коляното. Задържате така 20 секунди като внимателно увеличавате усукването в кръста. Връщате се в изходно положение и изпълнявате движенията на противоположната страна. Упражнението се повтаря 2 пъти.

За обликусите
Отново легнали по гръб на пода със свободно свити колене, изнасяте ръцете встрани. Повдигате единия крак, без непременно да обтягате коляното, като същевременно свивате в лакътя противоположната ръка (ляв крак - дясна ръка) и се хващате с нея за главата. По време на усилието издишвате въздуха, стягайки коремните мускули. Изпълнявате това 10 пъти, след което сменяте позицията (десен крак - лява ръка). Цялото упражнение се прави 3 пъти.

За седалището
Заставате на "четири крака", т.е. на колене и лакти. Прибирате корема, повдигате единия крак назад-нагоре докато бедрото ви застане в хоризонтално положение, а подбедрицата във вертикално. Правите това по 10 пъти с двата крака, а цялото упражнение - 3 пъти. За финал, сядате удобно на краката си, плавно полягате напред и отпускате мускулите.

За кръста
Сядате на пода със свити крака и опрени едно в друго и притеглени възможно най-близо до тялото стъпала. Прокарвате ръце между краката и и обхващате горна част на глезените. От това положение се навеждате напред (без да се изгърбвате) и задържате 20 секунди. Изправяйки се правите дъгообразна чупка в гръбнака. Упражнението се изпълнява еднократно.

# 472
Здравейте, момичета Grinning
Тази седмица изобщо не съм писала, беше ме срам. От Великден насам изобщо не съм спряла да се тъпча. Но мисля, че вече успях да унищожа почти всичката храна и не остана нищо. Е, само две бурканчета бяло сладко, но ще гледам да ги ям с мярка. И резултатите от плюскането не закъсняха обаче, качила съм 1,5 кг и съм станала 55. Дано успея най-сетне да се взема в ръце и да ги смъкна тези килограми, че времето вече се затопля и искам да си нося летните дрехи.

# 473
Eeee Бухтичка няма какво да се срамиш. Всички сме хора и малко или много прегрешихме покрай Великден. Хайде мобилизирай се и започвай 'битката'   Grinning

# 474
Добро утре и от мен. Аз съм на второ кафенце. За мен чисто, без сметанка и захар...

Да ви се оплача... Аз цяла седмица ще го играя пазач... Брата е болен от Варицела и с мама го пазим на смени да не се чеше, че има пъпки и по лицето да не стане на белези... Няма да имаме мира докато не вземат да завяхват пъпките...  Tired
Сутринта дребния скочил рано рано и го гледам на компютъра дигнал нощницата и се оглежда нещо... Питам го "Какво ти има? Защо седиш по нощница ами не се обличаш?" И какъв отговор мислите получавам? "А... Мажа си пъпките..." Аз като скочих... Той по принцип сам се преоблича, не ни дава на нас да го обличаме, защото вече бил голям и до сега нямаше нищо по лицето... Днес вече му личи... Явно е от няколко дена болен....  newsm78
И така... Сега съм му сложила едно големи меки ръкавици без ръбове да не може да се чеше и съм му пуснала да гледа детски.
Ама лапешка му работа... В главата му е само, че една седмица няма да ходи на училище и няма да пише домашни  hahaha Joy

# 475
Здравейте момичета,
От няколко дни чета темичките ви и много се вдъхнових от резултатите ви. До преди 5 год. бях 45-48 кг. при ръст 162 и изглеждах много добре, но сега съм 63-64кг. и изобщо не мога де си намеря дрехи, които да ми стоят добре и още повече, че от както родих си имам и яко коремче. Много искам да си възвърна килограмите или поне да стана 50-52, че сме решили тази година да водим бебчо на море, а пък много ще ме е срам да се съблека с този целулит и сланинки, които имам. Аз по принцип много трудно свалям, особенно първите килца и по начало първо свалям в долната част на тялото.
От понеделник съм на линия за диета и дано успея да се поразкрася за лятото, че по-миналата година и банските, които продаваха не ми ставаха, а и с тези фиянки, корече и пухкави ръчички, които имам хич не бях за гледане.
Моля ви помогнете ми да отслабна 10-тина килца за 3 месеца, знам че е много, но видях че някои от вас са го постигнали.
П.С. Току що се записах и в темичката Японско чудо.

# 476
момичета хубави, аз съм 58.7 засега. това което павя е много ходене пеш, минимално ядене, на каквото ми падне обаче, и засега има полека лека някакжо много скромно движение надолу. така ми е по лесно отколкото да спазвам конкретен режим. бих искала да спра кафето и да правя повече упражнения в домашна обстановка.

# 477
Добро утро дневничета  Hug
 welcome на  mimival  и другите нови попълнения
Аз имам прегрешения....снощи  намина една приятелка  за едни теми, а то покрай зубкането и добре си хапнахме  Blush Днес за наказание съм решила само на плодове, дано устискам,че сега пък майка ми ме питаше дали искам да ходим да хапнем по салата към 1-2 ч (а аз искам,то е ясно  ooooh!)  Имам чувството,че целия свят се е наговорил да ми провалят диетите  Crossing Arms  Laughing
ANGYA, Smile!   мерси за кафетата, с удоволствие ще пийна едно  Wink
Приятен ден,момичета  Heart Eyes

# 478
Привет мацки!
В последно време малко ме хвана липсата, но вече съм на линия. Бая сте писали. Нямам много време да ви прочета, но ще го направя в най-скоро време.
galq_82 - радвам се, че се появи отново сред нас
mirandi4ka - мерси за съобщението по кюто.

А сега моля да ме извините, че ще оспамя малко темичката, но няма на кого да се похваля вече, а съм много щастлива. Преди 2 дена станах леля. Сестра ми роди момиченце в Испания и имаме още едно бебе в семейството. Още съм в еуфория, гадно ми е само, че не знам кога ще ги видя. Надявам се да е по-скоро отколкото предполагам.
Е това е от мен засега. Със свалени килца не мога да се похваля, ама то покрай тези празници е разбираемо. Поне успях да задържа свалените, което не е малко. От днес обаче съм пак на линия с гладуващите.

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 11:09 от triniti

# 479
mimival,  welcome
Десетина килограма за три месеца не са никак много, така че вярвам, че ще се справиш... Аз съм си поставила твоята цел за един месец, така че с постоянство ще се справиш... Щом имаш желанието, трябва ти малко воля да издържиш диетата, която си си избрала (Видях че си на Японското чудо), ако успееш да отделиш и малко време за някакви упражнения, било то и домашни, ще е още по-добре, защото наред с отслабването трябва да върви и стягането за да изглеждаме наистина добре по бански  Peace

Поздрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт