"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 150
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
 Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001 за всички

Мирандичка аз го пих близо месец и отначало ми намаляше апетита и за WC- то действаше, но после май свикнах и нищо. Но нали знаеш и това е като диетите - на всеки действат различно, така че опитай и сама ще прецениш  Peace Heart Eyes

abirena  smile3501 и успех занапред

Crazy_tikva внимавай в гората, да не изкочи някой загорял германец, че тогава голямо бягане ще пада hahaha hahaha Пък за германката не ме учудва, че се е скапала, то на тях май най им е добре на маса с бира newsm78

Хайде после пак  bouquet

# 151
За дълготрайно задържане на ниво килограми за колко време говориме.Аз 4етох някъде,4е ако три месеца си успяла да стойш на едни килца и да не вдигнеш,то може да се говори за свикване на организъма.Така ли е?

# 152
Здравейте весели момичета, Hug

Миранда,Ася аз започнах с L-Carnitine,но днес в фитнеса ми казаха да го пия само сутрин,понеже ходя през ден 3 пъти в седмицата решихме да го пия-в дните за фитнес 2 табл.1000мл.,а останалото време по 1 табл.500мл.вие какво ще кажете? newsm78

Успешен ден на всички Hug Heart Eyes

# 153
Здравейте,дневничета  Grinning
galiq_82 радвам се да те видя  Hug  Hug  Hug Липсваше на компанията, браво за задържаните кг по празниците   bouquet
crazy_tikva браво на теб,надбягала си германката, знам си аз  Wink
 newsm08
abirena жалко,че не си свалила въпреки усилията,но продължавай,няма да се предаваме   Hug
Ивету  welcome
friki и аз знам,че ако известно време ( не знаех това за 3 месеца  Rolling Eyes )  подържаш определени кг, тялото свиква с тях  и теглото се стабилизира  Peace

# 154
  • София
abirena  smile3501 и успех занапред

abirena жалко,че не си свалила въпреки усилията,но продължавай,няма да се предаваме   Hug

Благодаря ви момичета за подкрепата! Ще продължавам все така! Надявам се!!!  Praynig Praynig Praynig
Знам, че и успеха ще дойде! Сега си похапвам Активия- ягода и фибри! ММММ, много е вкусно! И после плодчета!

# 155
  • София
За дълготрайно задържане на ниво килограми за колко време говориме.Аз 4етох някъде,4е ако три месеца си успяла да стойш на едни килца и да не вдигнеш,то може да се говори за свикване на организъма.Така ли е?
За съжаление, това, което аз съм чувала не е толкова хубаво- знам, че за да си задържиш трайно теглото и организма да свикне с него без да качва само от една ябълка повече, трябват 3г. Което е ужасно!  #Cussing out #2gunfire
Преди време бях си достигнала идеалните кг- ми (45кг) и мерки (...-58-87   49см), но доста трудно ги задържах! Буквално карах на минимално количество храна, на глад! Е, както виждате сега съм тук и в ужасно положение! Което е доказателство, че трябва и много труд, когато достигнеш тези мечтани кг- ми!!!  Naughty Heart Eyes  bouquet

# 156
Аз мили мой прекрасни съфорумки искам да ви се похваля какво съм прасе!
Започнах да отслабвам от 72/73 кг. карах 10 дни на плодове ,чай и мед свалих 4 кг.Като начало беше добре!После започнах Японското чудо изкарах го и там свалих 2/3 кг. Станах 66/67 кг.Много се гордеех със себе си.
След това ми стана нещо наречено лакомия и чревоугодничество и се отдадох на неспирно плюскане.
резултат:Огромно количество изядени полуфабрикати и върнати всички кила!
Никога не правете като мен!
Сега отивам да си направя и аз линийка и започвам от начало всичко!Защото ми писна вече да съм дебела и нищо да не ми става!

# 157
Тоя номер съм го правила мнооого пъти...и резултатът е вечно дебела + бонус стрии тук-там 
 #2gunfire няма оправия!
Не се притеснявай..май на всеки се случва! HugСтискам палци да не се повтаря! Praynig

# 158
  • София
Привет на всички!   bouquet
Аз най-накрая се докопах до рс-то  Crazy Пропуснала съм цяла тема май. И като зачетох... четох... четох... не може да ви смогне човек ей!  Laughing
galiq_82 радвам се да те видя пак сред нас  Hug и поздравления за килограмите.
Аз тези дни ще обикалям кантарчето отдалеч, че с тези великденски прасУешки дни хич и не смея да се кача  Joy Но ще се постарая в неделя да докладвам докъде съм се докарала.
ani33 аз поне знам, че няма смисъл да пиеш  L-Carnitine без тренировка (просто не действа). Това за 1000mg в дните за фитнес ми звучи добре, но защо и през другото време?   newsm78

# 159
Тоя номер съм го правила мнооого пъти...и резултатът е вечно дебела + бонус стрии тук-там 
 #2gunfire няма оправия!
Не се притеснявай..май на всеки се случва! HugСтискам палци да не се повтаря! Praynig

Взе ми думите от устата. И аз мисля, че на всеки се е случвало и е много гадно, защото целия глад отива на вятъра за отрицателно време.
С теб сме и съм сигурна, че ще се справиш Peace

# 160
И аз съм така - един ден, ако хапна и имам чувството, че си връщам всички свалени кг. Обаче откакто започнах да спортувам, ми прави впечатление, че дори след по-обилно хапване на другия ден съм със същите мерки, явно съм си пооправила метаболизма.
Вчера вечерта след степа така бях пригладняла, че изядох цяла огромна чиния със....шопска салата.

# 161
  • София
Аз мили мой прекрасни съфорумки искам да ви се похваля какво съм прасе!
Започнах да отслабвам от 72/73 кг. карах 10 дни на плодове ,чай и мед свалих 4 кг.Като начало беше добре!После започнах Японското чудо изкарах го и там свалих 2/3 кг. Станах 66/67 кг.Много се гордеех със себе си.
След това ми стана нещо наречено лакомия и чревоугодничество и се отдадох на неспирно плюскане.
резултат:Огромно количество изядени полуфабрикати и върнати всички кила!
Сега отивам да си направя и аз линийка и започвам от начало всичко!Защото ми писна вече да съм дебела и нищо да не ми става!

Мила, аз мисля че всички тук присъстващи сме го правили този номер. И то многократно. Така че, както беше казала Миранда, щом си паднала - ставай, поизтупай дупето и давай напред. Щом се налага, давай отначало, пък ние ще стискаме палци  newsm10

# 162
  • София
!Защото ми писна вече да съм дебела и нищо да не ми става!

ИСТОРИЯТА на МОЯ ЖИВОТ.
През последните 4 години.

# 163
Здравейте момичета Simple Smile След повече от 24 ч. лунна диета обядвах една овчарска салатка без колбас беше не знам защо  Confused
Не се чувствам зле или виновна издържах си по моя календар пък и ако бях прекарала още един ден само на вода, чай и кафе щеше да бъде лошо аз почнах лунната още в понеделник вечер ядох за последно към 18:00 и до преди малко  Naughty Мисля да не хапвам друго до края на деня а от утре почвам 2-3-4 дни на плодчета  Peace
Вие как сте?  bouquet

# 164
Благодаря ви за подкрепата момичета!Чудесен подарък за утрешния ми рожден ден си направих с това качване на кантара!
А си бях обещала в началото на годината,че за рожденият ми ден ще съм с 10 кг. поне по-лека.Ако не се бях отказала сигурно щях да успея !
Отначало всичко и дано до следващия да успея!

Общи условия

Активация на акаунт