"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 170
  • 675
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
А пък и съм подивяла за храна, нервно ми е абе лудница[/i]
И аз съм така цял ден  Confused. И детето милото отнесе малко караници  Embarassed.
Иначе за килограмите и аз съм на същите като миналата седмица.

# 436
...Има си клюкарник за тази работа (вече гласувам там), но да кажа аз... Азис излезна доброволно и му предложиха да влезне обратно с майката на детето му Гала... Ще разберем в 22 часа по Нова телевизия... Има ли фенове...  Party Party Party Аз НЕ съм голям фен на Брадъра, но тази вечер съм доста ентусиазирана...  Peace

Сега имам 2 минутки да напиша, че майка ми донесе ексфолант на ДЕВА + антицелулитен гел ДЕВА + диск с Пилатес упражнения и т.н. (нямах време да видя диска какво има на него).... и кутийката ми изглежда ефектна... Така се продава в комплект... Някой да е ползвал ексфоланта за душ или да го има това пакетче...  newsm78

# 437
  • София
Здравейте момичета аз пак съм на линия. Мисля да направа малко от режима на Миранди - плодове и зеленчуци до към 30.04. пък после минавам на плодчета за 1 месец! От утре ще започна и да ви се отчитам. Стискайте палци!
Миранди тази темичка много е набъбнала. Пусни нова ако имаш възможност. Ама пак такава красива и ефектна като тази! Ти си моя стимул слънчице!

# 438
Белинея, днес е 13ти. Ти си имаш всички симптоми на след овулация! И при тия симптоми трябва след около 7 дни да ти дойде. А това значи най-рано на 20.4, както и очакваш! Не се притеснявай!
Пък и дори да реши да ти дойде по-рано, няма да можеш да го отложиш за по-късно  Wink !

# 439
  • Universe
Момичета, скачам от раз в темата! Simple Smile
Благодаря на Миранда! Hug  bouquet
СПОДЕЛЯМ MOИТЕ ОПИТИ:
І-ви етап - 20 дни по Лидия Ковачева/д-р Емилова/ + 10 дни захранване - резултат - 90-16=74 кг. Пуших и цигари - вредно е, ама.............
ІІ-ри етап - 3 месеца без хляб с повече салати - резултат - 74-14 =60кг
ІІІ-ти етап - 1 месец фитнес по програма на инструктор - резултат - 60-5=55кг 
ІV-ти етап - вече не си спомням какво точно правих, но цял месец се мъчих, за да сваля 2-3кг. ТОВА БЕШЕ ПРЕЗ 2001.
До септември 2006 се движех 55-57 кг. Hug Hug Hug
Сега- април.2007 съм 70кг/162.5 и съм със  Зелуегър - май не ми е лесно!   ooooh! ooooh! ooooh!
    P.S. - направих си линия на кг, не знам дали ще излезе, на Вие съм с компютрите!

# 440
ей надъха ме да знайш!
и аз съм на плодуване и мисля да изкарам 20дни
до сега съм за два дни минус два кг.и съм доволна
дано успея да издържа до края!
Браво ти казвам за постоянството за свалените килограми!  bouquet

# 441
Момичета да ви питам тая седмица никви "-" чувствам се подута и дискомфортно от време на време ме наболява корем ниско долу възможно ли е МЦ да ми врътне някой номер и да цъфне по рано!? Принципно идва след 20то число до към 25то.

Абсолютно е възможно. И моят МЦ уж е невероятно точен всеки месец, но сега от времето ли, от какво ли, ми подрани с цяла седмица... Бабчето като медицинско лице ми го обясни с промяната на нивата на хормоните под въздействието на топлото време или промяната във времето... Не знам до колко е така, но се примирих с изненадата, която ми скори МЦ...  Rolling Eyes

# 442
Мислите ли, че тази неточност на МЦ може да се дължи на диетуването?

# 443
На мен ми е закъснявало заради диета, но не ми е подранявало.
Иначе ми е прескачало 1 месец, когато за 3 седмици смъкнах 7 - 8 килограма преди 2 години.  newsm78
За подраняващ заради диета цикъл не съм чувала...

# 444
Момичета, скачам от раз в темата! Simple Smile
Благодаря на Миранда! Hug  bouquet

Мерси за споделеното и на лични...  Wink  Hug Hug Hug Добре дошла и успех  Peace Един път колограите не са ти се опряли и сега няма да го направят...  Peace

# 445
lenny_pld Евала за това, което си постигнала   bouquet  Звучи някак лесно и бързо така написано, но само ти си знаеш колко време ти е отнело и колко усилия.
Жалко, че не си задържала постигнатото, но щом веднъж си успяла пак ще го направиш  Grinning
Успех  Peace

# 446
Ей, пиленца, цял следобед никой не писа нищо и аз си писах самичка! Ама докато ме е нямало, сте наваксали! Мно-о-ого ви обичам всичките!
aneli003 и sisin4e, бонбонките се казват Laxatol. В Пловдив ги има във всяка аптека. Продават се и на бройка, и в жълта кутия по 24 бр. Единичната цена за 1 бонбон е между 32 ст. и 35 ст. На кутията пише, че може да се приемат от 1 до 3 бонбона на ден, но от личен опит мога да ви кажа, че и един е достатъчен, действа разхлабително в продължение около 2 дни. За разлика от другите разхлабителни, тези бонбони не предизвикват болки в стомаха. Освен това храната се изхвърля почти веднага и като че ли не се усвоява съвсем от организма. Поне на мен така ми се струва. Вземете си 1-2 бр. и пробвайте. А и с моето неходене до WC-то по няколко дни, при положение, че дори и хапчетата Лаксена не ми действат, тези бонбони ми решиха проблема. И най-важното - много са вкусни и понеже са нещо като дъвчащи, можеш да си ги смучеш поне 20 минути. И желанието за сладко отминава.
Мирандичка, аз ползвам вече от доста време ексфолианта, антицелулитния гел и след това отслабващия крем на Дева. Много съм доволна.

# 447
ANGYA, ти сега на коя диетка си?
любовна мъка -ама ми деиства надебеляващо

# 448
Ася,  а ако нямам прблем  с 00, мига ли пак да пия тия хапчета? Интересува ме, защото на моменти прекалявам с храната. А и са добро решение, като ми се прияде сладичко.

# 449
  • София
Миранда, пиши ми същите мерки и теглилки...  Blush Диетата нямаше резултат...  Cry Sad Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт