"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 161
  • 675
  •   1
Отговори
# 450
  • Universe
Моля, ако някой е бил на диетата на Зелуегър, нека ми пише на лични, за да не отегчаваме всички!
Аз ползвам в момента като антицелулитна терапия  следното #Crazy #Crazy #Crazy:
- вечер си вземам душ, гарниран с утайка от кафе - размазвам го по проблемните области, масажирам с ръце - отгоре-надолу. Слагам и на лицето - действа като чудесен пилинг
- антицелулитен масажен крем на "Талодерма" - RUBEDERM9 - струва само 5.22 /все пак цената си има значение/
- правя си масаж с масажен диск- пластмасов с някакви бабунки по него. Той ми е останал от подобен продукт - BIONSEN /купен някога от Бонжур, май го има и в някои аптеки/
Ако имате линк за самомасаж при целулит, моля, кажете го!
За сега - това!
 УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИНАТЛИВИ ОТСЛАБВАЩИ!!! Heart Eyes  ooooh!Heart Eyes ooooh! Heart Eyes ooooh!  bouquet

# 451
Леле, момичета, най-после прегледах подробно таблицата в началото на темата - ми то някои от вас са наистина слабички, направо не разбирам защо се мъчат! Без да ми се сърдят, ама такива са повечето момичета от първата половина на табличката! Много се радвам все пак, че макар и слабички, са още с нас! Писането в темата е като зараза, поне за мен!

# 452
А-а-а!
Я дайте малко оптимизъм бре!
Ако сами не си повярвате, че ще се справите с килограмите, как очаквате да ви повярват другите? И причините си за отслабване споделихте, голяма част от вас и волята да издържат имат... Сега ако вкарате и малко повече положителни емоции и цена няма да имате!
Вижте Дива-3 с какъв ентусиазъм се е захванала и само с успехи се хвали. Гледам, че и се радвате, ама нещо не можете да прихванете от нейната енергия и желание за успех...
И мен тези дни ме е обхванало едно оптимистично настроение и ми е по-леко и диетата ми се вижда по-лесна... И днес стигнах до новото си мото:

Имам самочувствие, което за жалост за момента не е облечено и в съответната външна обвивка. За да стана перфектна искам да изглеждам така, както се чувствам - прекрасно!

Така ме зарарихте с постигнатите си успехи и ме накарахте да поискам да съм тук при вас докато се трудя да достигна мечтаните килограми, а сега чета самосъжалителни мнения... Я малко по-ведро! Пролет е!

Подарявам по едно  smile3525 на всяка една от вас. 
Целувки!  love001

# 453
  • Universe
И аз /да не съм по назад/ прегледах табличката...  Rolling Eyes
Права е Ася..., но всеки си има своята Голгота...
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА SWEET_GIRL  bouquet  bouquet  bouquet / за колко време го постигна newsm78 newsm78?/

# 454
Тедъ, дори и да нямаш проблеми с WC-то, няма да ти навредят. Според мен помагат за отслабването.
lenny_pld, изхвърлила съм кутията, трябва да имат някакъв подсладител, иначе няма как да имат сладък вкус. Но от тях не съм започнала да дебелея, така че - СПОКО!!! От 1 бонбон няма да надебелееш!

# 455
И аз /да не съм по назад/ прегледах табличката...  Rolling Eyes
Права е Ася..., но всеки си има своята Голгота...
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА SWEET_GIRL  bouquet  bouquet  bouquet / за колко време го постигна newsm78 newsm78?/

Отговарям вместо нея (тя чете рядко) 20 дена плодолечение и 10 дена захранване + 2-3 седмици за последните 2-3 килограма на диетата на д-р Ори Хофмеклер...  Peace Писах ти на лични, имаш ли проблем с
линийката все още?!?  Peace

Smile! много хубави думи миличка  Hug Hug Hug

ANGYA хади ма жена прави любоФ а не любоФни мъки... Само страст и любоФ  Heart Eyes

Ася много си ми симпатична и специални благодарности за хубавите си и поучителни постинги!!! От тебе ВИНАГИ има какво да се научи  Hug Hug Hug Hug Hug Останалите също, но в случая поздравявам лично Ася и се надявам да няма убидили се... Прегръщам ви и ви целувам всичките ми  Hug  bouquet Heart Eyes

# 456
Ася много си ми симпатична и специални благодарности за хубавите си и поучителни постинги!!! От тебе ВИНАГИ има какво да се научи  Hug Hug Hug Hug Hug Останалите също, но в случая поздравявам лично Ася и се надявам да няма убидили се... Прегръщам ви и ви целувам всичките ми  Hug  bouquet Heart Eyes

Чувствата са взаимни!!! 55  remybussi
За следващата тема пак ползвай моята регистрация, така таблицата е по-голяма!

# 457
Е, не е трудно нали? Ей така ми харесвате и ти, Миранди, и Ася, ама нейните мнения са винаги лъчезарни...  Peace

bouquet

И малко Offtopic: Абе новата тема не я ли пускате в неделя? Какво всички дават мерки и теглилки и все за нова тема говорите? Или на мен ми е нещо неверен календара  newsm78

# 458

Чувствата са взаимни!!! 55  remybussi
За следващата тема пак ползвай моята регистрация, така таблицата е по-голяма!

Миличка благодаря ти много  Hug Аз си направих регистрация в същия сайт именно заради темата, да не те товаря теб и да си слагаш на спокойствие твоте снимчици...   bouquet Я разкажи нещо ведро и оптимистично, започнахте ли с приготовления за сватбата  newsm78 къде ще е самата сватба, а за медено гуш гуш мислите ли...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и мъничка ли ще е голяма ли ще е... Ако е прекалено лично, ще си изтрия след малко постинга и ще забравим че съм те питала...  Wink Wink Wink  bouquet  bouquet  bouquet

Е, не е трудно нали? Ей така ми харесвате и ти, Миранди, и Ася, ама нейните мнения са винаги лъчезарни...  Peace

bouquet

И малко Offtopic: Абе новата тема не я ли пускате в неделя? Какво всички дават мерки и теглилки и все за нова тема говорите? Или на мен ми е нещо неверен календара  newsm78

Да в неделя, но мерките някои ги дават от сега, защото през уикенда не влизат само през седмицата...  Peace За мое най-голямо съжаление виждам, че никой за сега не се е похвалил с резултати... Аз даже съм нагоре..., но нали съм АЛЧНА  Joy hahaha Joy и си написах килограмите от неделя - е те тогава бяха 81 кг., но към днешна дата са си вече и все още 83 кг... След неделното хапване имаше продължително, макар и леко ядене до вчера, което си каза думата... Аз направо незнам какво ще правя... Някой ден върна ли се към нормалното хранене, хамчи аз съм си обречена направо да си качвам за отрицателно време.... Но това е друга тема и ще го мислим по натам, нека първо ги свалим килцата (за мене говоря) а може и да не мога кой знае...  Thinking Кантарю от днес пак започнаха големите молитви към теб - моя Господ  Wink, надявам се те да бъдат чути  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Малко за развеселиние...  bowuu За сега лека нощ  Heart Eyes

# 459
Миранда, как няма да ти разкажа за приготовленията?!
Сватбата ще бъде в един много хубав ресторант малко извън Пловдив, на 10 юни, неделя, вечерна. Голям зор беше да се вредим в този ресторант, то затоваи сватбата ще е неделна!
Запазили сме си и дата в гражданското - 8-ми юни, без целемония, просто ще подпишем. А в деня на сватбата ще е църковният брак.
Рокля ще си избирам в началото на май. Не виждам какви са тези суетни от рано при повечето булки! В Асеновград има десетки магазини за булчински рокли, а той е само на 1/2 час път от Пловдив. За модел на роклята още не съм сигурна. Смятам да меря различни модели и на място да преценя кое ми върви най-много.
Още не сме поканили кумове, пък времето направо изтича! Това е единственият проблем засега!
Ами, за друго не се сещам.
А-а-а, да - сватбата ще е средна - около 100 души.
За почивка след това... не сме планирали още. Щеше ми се в чужбина, но и на българското черноморие е хубаво!

# 460
ANGYA хади ма жена прави любоФ а не любоФни мъки... Само страст и любоФ  Heart Eyes

ами  това е идеята ама все ми  ходят  по нервите
пък и гадния европейски паспорт е толкова привлекателен  Crossing Arms
вече незнам какво да мисля  #2gunfire #Cussing out #2gunfire Sick

asja  много добре, че не се шашкаш - така ще се насладиш на целия ден  Hug  bouquet и ще  бъде наистина специялен и само  ваш   bouquet  bouquet

# 461
Добро утро мацки  Mr. Green

Хайде на каЙвето
.

ANGYA   как вървят диетите за сега???
Аз пак си започнах лимончето с топла водичка на гладно.

# 462
Добро утро мацки  Mr. Green

Хайде на каЙвето
.

ANGYA   как вървят диетите за сега???
Аз пак си започнах лимончето с топла водичка на гладно.

за мен две кафенца
ами  от днес съм на съровоядство  и твоята лимонена
даже сега пиивам лимонче
  bouquet

# 463
Аз лимончето го пих още като си отворих очите.
Дано тази седмица да има промяна.

Не погледнах ....този месец как беше при теб newsm78

# 464
Аз лимончето го пих още като си отворих очите.
Дано тази седмица да има промяна.

Не погледнах ....този месец как беше при теб newsm78

закотвила съм се около 80 -77  и не мърдам
а напоследък съм болна гладна и влюбена и само на сладко налитам
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт