"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 734
  • 675
  •   1
Отговори
# 495
Да си кажа честно и двечките сме си един дол дренки, но пък чакай да ни видиш мерките другият месец. Laughing

# 496
  • Някъде на път....
Да си кажа честно и двечките сме си един дол дренки, но пък чакай да ни видиш мерките другият месец. Laughing

Еееех, дано!  Peace  Hug

# 497
Здравейте момичета!
Да се отчета и аз...3ти ден плодуване -3кг  Laughing !
Успех на всички слабеещи днес!  Hug

# 498
Зима Направо ти завиждам аз за три дни свалих едва 1 кг.

# 499
Здравейте банда...   Heart Eyes Мойте кила се колебаят на кантара, а мерките май са спаднали с 1 см.  newsm78 Така различно да ме показва и метъра...  #Cussing out а бая си поплюсках от нормалния глад за мене и съвсем се ошашках какво става... Днес кантарю отчете -1.000 / - 1.500 кг. с колебания при 5-6 стъпвания на него  #Crazy само с 1 ден плодуване  Party но това е каченото след Великден..., т.е. качените 2-2.5 кг. само за 2 дена  newsm78 Шантава работа...  #Crazy Shocked Rolling Eyes Embarassed Peace

asja мерси за отговора  Hug сигурно е толкова вълнуващо, че чак незнам  Hug Hug Hug Много готино така, а и сватбата в разгара на лятото просто супер си е  Hug Един от най-ценните и хубави моменти в живота ти и ти пожелавам да бъде незабравимо изживяване и да си най-щастливата булка за теб самата си и всичко да бъде просто невероятно    bouquet bouquet  bouquet А за кумовете, дай викай Миранди на среща съм  Joy hahaha Joy Та ще си намериш, обмисли с мъжо кои ще са най-подходящите и те хората като са съгласни и 2 дена преди сватбата да им кажеш няма да е нито късно, нито някакакъв проблем ще има... Като стане май месец ще гледаме рокля...  Party Party Party Party Party Ще ни я покажеш нали?!?  newsm78 Много целувки от мен  Heart Eyes

Дими мерси за кафенцето  Hug Малейййййййййййййййй ти когато си станала, аз тогава съм си легнала...  Mr. Green Много ти е ранно днешното ставане, що така  newsm78  Hug Hug Hug

Бухтичка  Shocked малейййй спирай с това папкане душичке, направо сигуно си в шок, че си качила тези килограми  Sad Давай изяждайте сладкото в къщи и повече не пазарувай или малко по малко...  Thinking

ANGYA тази седмица като не сме говорили много по кюто и гледай какво си направила... Направо си отпуснала юздите и сега човек не може да те върже...  Naughty Идвай тука бърже да те вкарвам аз в строя...  Wink Ти как ми помогна когато аз бях зле...  Cry идвай тука и ще ти мине...  Hug А за мъжките теми знаеш мнението ми...  Wink Wink Wink Hug Hug Hug

InaVulk
съжалявам че снощи така с малката, тя добре ли е, да не е нещо болничка  Confused А днеска е събота като ошеташ къщурката, ако можеш си поспи следобеда и ще се почувстваш по добре   bouquet

Smile! братчето ти е голям непослушник  bowuu Нали като по големичка трябва да се грижиш за него няма как... поне няма да ти е скучно и ще се забавляваш покрай него...   bouquet

mimival добре дошла  Hug Относно 10 кг. за 3 месеца, ще успееш да ги свалиш с постоянство в диетата си, сигурна съм  Hug Знаеш ли че малко ти завиждам  Embarassed ще ти кажа за кое - за това че първо сваляш в долната част  ooooh! ooooh! ooooh! искам и аз така...  Cry Cry Cry Пожелавам ти успех  Hug Hug Hug

triniti мацко  Hug честита ти племеничка   bouquet  bouquet  bouquet После ще се чуем с теб  Wink Hug Hug Hug

Belinea да ти кажа аз смятам постоянно, но сметките ми излизат криви  Crossing Arms Счетоводителска му работа... опитвам се да ги нагодя килограмските изчисленията на калкулатора и по дни на календара и по седмица, ама на не става на практика...  Joy hahaha Joy То ако ставаше, ехееее  bowuu Дано пък ти си по точна в преценките и изчисленията си  Peace

svetlaa добре дошла мила, много хубав режим и успех  Hug Данни за таблицата ще ми дадеш ли  newsm78

silvana_i_magito  Shocked искам да ти пожелая успех и пак ще ги свалиш за нула време ще видиш  Hug

# 500
Здравейте Дневничета  bouquetАз си продължавам на плодче Peaceв момента ни е тръшнал грипа всички и съм с едно силно главоболие хрема боли ме и гърло Sick даже и плодче не ми се яде но се насилвам с цитруси. Да си дам мерките  ръст-155 кг-71 ханш-103 талия-90 бюст-110 бедро-56 прасец-37Това е от мен за сега лек и спокоен ден  bouquetИ се пазете че този грип е ужасен Naughty

# 501
Ася сякаш господ те чу  Simple Smile  Вчера като пита дали не си е дошъл приятеля ми.
Току що говорихме и се оказа, че ще си дойде по-рано. След 2-3 дни ще си дойде (зависи кога има билети)
 Grinning  как ми бие сърчицето направо.... цялата треперя  Blush Не мога да повярвам. А той е щял да крие от мен, че ще си идва по-рано и сигурно щеше да ми докара някой инфаркт  Laughing
Щеше да си дойде чак на 17-18 май, а ето, че ще подрани с цял месец  Grinning Grinning Grinning
Малееее умирам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   И ще е тук чаааааак до 10 юнии  newsm44 newsm44 dancing dancing dancing kiss kiss

Няма такава иконка дето да покаже радостта и емоциите ми просто.........  Grinning Grinning Grinning

# 502
  • Някъде на път....
sisin4e, браво! Супер е да дойде момента, в който да прегърнеш любимия човек! Мисли само хубави неща!  Hug

# 503
  • София
Белинеа, заниманието на майка ти си е страхотен стимул за новата ти фигура.Много харесвам дрегите на МОРГАН.Банските им не са ми познати, имам разни жилетки и т.п. и си ги обичам, но са ми от миналия сезон.Тази година не съм си купувала нищо тяхно.

Сисинче, аз пък нямам иконка, с която да маркирам колко завиждам на твоите емоции - много са красиви, та си припомних и аз някои мили мигове.Радвам се за тебе много.

mimival , аз много пъти съм писала, че смъкнах много и подробно съм описвала как - без режим, редувайки гладни дни с нисковъглехидратни дни.И свободни дни, като гледах през свободните да не наддавам повече от сваленото, а после пак се мятах на глад, безвъглехидратно и така....

Миранда, браво за сваленото.Аз отчитам 69 днес.Значи имам свален един килограм от тези, които съм обявила в таблицата.Все пак е нещо.Другата седмица ще са 4 Mr. Green

# 504
Ася сякаш господ те чу  Simple Smile  Вчера като пита дали не си е дошъл приятеля ми.
Току що говорихме и се оказа, че ще си дойде по-рано. След 2-3 дни ще си дойде (зависи кога има билети)
 Grinning  как ми бие сърчицето направо.... цялата треперя  Blush Не мога да повярвам. А той е щял да крие от мен, че ще си идва по-рано и сигурно щеше да ми докара някой инфаркт  Laughing
Щеше да си дойде чак на 17-18 май, а ето, че ще подрани с цял месец  Grinning Grinning Grinning
Малееее умирам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   И ще е тук чаааааак до 10 юнии  newsm44 newsm44 dancing dancing dancing kiss kiss

Няма такава иконка дето да покаже радостта и емоциите ми просто.........  Grinning Grinning Grinning

Сисе много ама много се радвам за теб  Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Няма по голямо щастие от това да си си с любимия за теб човек... Сега ще сте си заедно и ще си се радвате един на друг, просто великолепно...   bouquet  bouquet  bouquet

# 505
Миранда, браво за сваленото.Аз отчитам 69 днес.Значи имам свален един килограм от тези, които съм обявила в таблицата.Все пак е нещо.Другата седмица ще са 4 Mr. Green

Надявам се да мръдна още все пак си го свалих веднъж това и си го искам обратно + още минуси надолу...  Mr. Green

Честита ти 6'ца  Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Това е мечтаното от мен кантарюво число  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Харесва ми стремлението ти до края на другата седмица - 4 кг. невероятна си просто  Hug Hug Hug Hug Hug

# 506
Здравейте и от мен.
Бухтичка и аз съм 55кг след Великденските курабии и козунаци,качила съм 1.5кг. ooooh!
Mimival и аз бях 48кг преди 3.5г ама...сега 50 да стана ще съм доволна.Като почна да се движа повечко става лесно.
Иначе хляб не ям откакто съм родила,много рядко нещо тестено,но явно организма свиква без.
За мен идеалния режим е движение+зеленчуци.Но тези дни не излизахме много,малката се разболя и веднага се отрази.
Явно наистина нещо върлува,само двете излизаме,все по топлото и едната сутрин се събуди с хрема,на другата-с висока температура и болно гърло.Церим я сега,уж е по-добре.
Да ви се похваля днес ходихме сред природата-едно хубаво,спокойно,чист въздух...
Решихме редовно да го правим вече. Grinning

# 507
  • София
Харесва ми стремлението ти до края на другата седмица - 4 кг. невероятна си просто  Hug Hug Hug Hug Hug

Абе, аз съм със замах, бе, нали затова се харесваме с тебе  bouquet

Що се отнася до шестицата, аз миналата седмица два пъти я видях, а преди 2 месеца виждах и петицата, така че не зная докога ще ми трае радостта.Нали знаеш, че съм бърза и в двете посоки - нагоре-надолу.Като на влакче на  УЖАСИТЕ съм. Joy Joy

# 508
miranda_rs  хич не е за завиждане. Половин год. преди да забременея бях доста по-слабичка/бях около 54кг./, но никак не е хубава гледката - слаби и хубави крака и едни фиянки, коремче, мощни ръчички и голямо бюстче. Та затова съм решила да стигна 50кг., че с по-малко горната ми част не е особенно привлекателна.
sweetrozi дано ни се усмихне късмета и да си върнем хубавите фигури, че аз избягвам да се гледам в огледалото. Сигурна съм че е възможно да отслабнем, но с много силна воля, а моята не е много от тях. Дано се справя. И аз заминавам вънка при малката, че е с родителите ми и трябва да си я взема, но преди това ще се походим мъничко, тъкмо да се поизмори и да заспи по-раничко.
КЛОНКА мерси много за отговора, не се съмнявам че ще отслабнеш щом вече веднъж си го постигнала.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ГЛАДУВАЩИ. Аз ще се присъединя към вас в понеделник.

# 509
Абе, аз съм със замах, бе, нали затова се харесваме с тебе  bouquet

Mr. Green Така е искаме така както качваме скорострелно, така и да сваляме  Party Party Party

miranda_rs  хич не е за завиждане. Половин год. преди да забременея бях доста по-слабичка/бях около 54кг./, но никак не е хубава гледката - слаби и хубави крака и едни фиянки, коремче, мощни ръчички и голямо бюстче. Та затова съм решила да стигна 50кг., че с по-малко горната ми част не е особенно привлекателна.

Ще успееш  Peace Аз няма какво да изкажа, щото аз съм глиган не мога да се похваля с такива прелести... слабо това пък голямо онакова  ooooh! Положението е трагедииии  Tired Успех на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт