"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 719
  • 675
  •   1
Отговори
# 540
Няма да се дам на едната лакомия не съм гладна лакома съм.  #Cussing out
И аз!  newsm10

# 541
  • София
Няма да се дам на едната лакомия не съм гладна лакома съм.  #Cussing out
И аз!  newsm10
И аз съм така! Но днес пак ми е поредния първи ден и е успешен! Hug Целувки на всички и най-вече на моето вдъхновение Миранда

# 542
Здравейте отново! Ами аз тогава бях стигнала 80кг. и се уплаших, взех се в ръце и смъкнах за две седмици 13 -те кила, а сега съм на 26години и 82кг. СВИНЧЕ е висоока съм 169 ама пак си е много

# 543
Ама аз се освиних и с кремчето спрях да се мажа и държа цял ден на плодчета прибирам се в нас и пустинна буря 1-2-3 част  Flutter Толкова съм ядосана сега, че от утре САМО плодове . Ще се наказвам! Какво ми става не зная! Няма да се дам на едната лакомия не съм гладна лакома съм.  #Cussing out

Прегрешила си с ядене извън плодовете днес, така ли да го разбирам  newsm78  Cry Cry Cry

И аз съм така! Но днес пак ми е поредния първи ден и е успешен! Hug Целувки на всички и най-вече на моето вдъхновение Миранда

Hug Heart Eyes Hug На плод ли си Цветке???   bouquet

Здравейте отново! Ами аз тогава бях стигнала 80кг. и се уплаших, взех се в ръце и смъкнах за две седмици 13 -те кила, а сега съм на 26години и 82кг. СВИНЧЕ е висоока съм 169 ама пак си е много

Смъкнала си 13 кг. за 2 седмици с Японско чудо ли, дай малко подробности  Praynig Praynig Praynig
А това което си дала за таблицата ли да го пъхам  newsm78

# 544
Да, много се изтормозих, защото тогава живеехме при съкровището (свекърва ми) и свекъря и всички похапваха печено, а аз салата от моркови с зеле - гадост без сол и олио

# 545
Мирандичка цяла седмица съм така!  #Cussing out Направо не мога да се позная!  Sick
СЕГА ОБАЧЕ СЪМ КАТЕГОРИЧНА!   Naughty Сложих вода за чайче на печката и почвам не ме интересува колко лакома мога да бъда! Искам да съм слаба лакомия!  #Cussing out
Знам, че съм ужасна  Cry Cry Cry много нерви имах тази седмица и явно това се отрази и на апетита ми  Close

# 546
Сутрин понякога един сухар с горчивото кафе на обяд яйцата (и сега ги мразя не мога да ги ям) , вечер салатата понякога с парче от пилешкото но безсолно много строго я спазвах и сега затова сигурно не мога да я зопочна

# 547
Добре дошла и на МАМИ_73

# 548
Реших  от понеделник да се запася с много ябълки и чай и да се мятам, че с тия домати и краставици не става. Аз като бях бременна в 9-тия бях 72кг. изобщо нищо не ми личеше, акушерката в родилното попита на вратата кой ще ражда, а бяхме само аз и мъжа ми, а после добави ама момичето бременно ли е? - а сега с 10кила отгоре УЖАС. Преди 6 години бях 54-56кг. ооффф УЖАСССС само като си помисля...

# 549
  • София
Не Миранди на плодово-зеленчукова до 1 май и после и мъжа ми се нави да е с мен на плодове, но само 10 дни той, а аз пак 20 само плодове!

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 23:02 от tzvety26

# 550
Милички според вас има ли проблем, че смесих 3 пакетчета "Зелен чай с отслбващ ефект" с 2 пакетчета "Лайка" в около 1л. вряща вода? Получи се вкусно и ароматно ама да не е проблем за Зеления чай :/

# 551
Мирандичка цяла седмица съм така!  #Cussing out Направо не мога да се позная!  Sick
СЕГА ОБАЧЕ СЪМ КАТЕГОРИЧНА!   Naughty Сложих вода за чайче на печката и почвам не ме интересува колко лакома мога да бъда! Искам да съм слаба лакомия!  #Cussing out
Знам, че съм ужасна  Cry Cry Cry много нерви имах тази седмица и явно това се отрази и на апетита ми  Close

Не се измъчвай така де  Hug   Hug  Hug
И аз цяла седмица си казвам "От днес сериозно!"  и по някое време си хапвам и всичко остава за другия ден  ooooh!  Joy  Но тази седмица май отпускането си е всеобщо явление...  Rolling Eyes 

# 552
Милички според вас има ли проблем, че смесих 3 пакетчета "Зелен чай с отслбващ ефект" с 2 пакетчета "Лайка" в около 1л. вряща вода? Получи се вкусно и ароматно ама да не е проблем за Зеления чай :/

Eee ти пък... Как ще е проблем ?
Мисля, че няма никъв проблем, това са си билки все пак  Thinking

# 553

Това важи и за мен все едно аз съм го казала... Пълен провал от неделя до четвъртък на сам и резултат +2/3 кг.  #2gunfire Ще се стегнеме и ще стане работата  Hug

Това за смеската на чая аз идея си нямам  Rolling Eyes НО по системата плод - чай - мед се пие само 1 вид билка - 1 вид чай не се смесват билките и видовете  Thinking Но на Инхуата например са смесени... тъй че преценявай си самичко  Hug

Не Миранди на плодово-зеленчукова до 1 май и после и мъжа ми се нави да е с мен на плодове, но само 10 дни той, а аз пак 20 само плодове!

Дано даде резултат при теб  Praynig Hug Heart Eyes

Да, много се изтормозих, защото тогава живеехме при съкровището (свекърва ми) и свекъря и всички похапваха печено, а аз салата от моркови с зеле - гадост без сол и олио

Само така се отслабва  Peace Щом си могла веднъж и сега ще можеш миличка  Hug

# 554
Е значи сега ще си го изпия това тъкмо да премахна и последните признаци от голямото плюскане в 00  Flutter и от утре ще редувам билковия със зеления . Иначе аз мед не слагам. Много ама много рядко слагам или мед или захарин според случая и мястото. Иначе като съм си вкъщи го ближа цяла вечер той става студен след това минава на ледена близалка и ме приспива  Party

Общи условия

Активация на акаунт