Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 39 807
  • 460
  •   2
Отговори
# 300
В сайта на Албена за стаите в Парадайс блу е посочена площ 27 квадрата, в Амелия са 46 кв.м., а във Фламинго по спомен, студиото ни миналата година беше 55 кв.м. Та стаите в Парадайс въобще не се доближават до студиото на Фламинго като размер.
Някой може ли да сподели мнение за Маритим Парадайс Блу? Миналата година бяхме във Фламинго Гранд и останахме много доволни, бяхме в студио Делукс и беше просторно и много удобно, храната също ни хареса. Чудя се тази година за Маритим, че е на плажа и изглежда доста приятно, но имам съмнение, че стаите са малки, а сме с две деца на 3 и 11. Били сме и в Боряна (преди ремонта) - там стаите наистина са мини. Ще съм благодарна, ако някой сподели как е като цяло в Маритим - храна, анимация, други услуги.
В Парадайс Блу сме били няколко пъти. Всяка година от откриването му до 2021. г. мисля.
Така че мога само да кажа за стаите - винаги сме избирали стая със собствен басейн. Просторни са и много уютни. Единият път до нас бяха украинци - майка, баща, две малки дечица под 6 годишни и бабата Simple Smile
В сравнение със студиото във Фламинго гранд според мен са по широки, но малко по-къси.
Престанахме да ходим, заради политиката им с чадърите по време на Ковид. Първите години почти нямаше анимация, последната като бях беше доста шумно, организираха танци, гимнастика. Сега не зная как е.
Чудесно, че давате мнение без да сте били в хотела, за който пита mir_ma. На въпроса дали стаите са малки съм отговорила след като съм била гост на хотела няколко поредни години.
И за протокола студиата във Фламинго Гранд са обявени с размер 50 кв. м. /Ако ще цитираме информация от сайт/.
Разглеждали сме ги като сме били гости на Албена, не съм впечатлена.

# 301
Не съм била гост на Парадайз блу, но знае ли човек, може би съм разгледала стаите им, като съм била гост в Албена...точно като вас. 😉 И докато "просторно" е субективно, и за едни стаята е кутийка, а за други палат, то цифрите или в случая квадратурата, си е безпристрастно от всякъде.
В сайта на Албена за стаите в Парадайс блу е посочена площ 27 квадрата, в Амелия са 46 кв.м., а във Фламинго по спомен, студиото ни миналата година беше 55 кв.м. Та стаите в Парадайс въобще не се доближават до студиото на Фламинго като размер.
Някой може ли да сподели мнение за Маритим Парадайс Блу? Миналата година бяхме във Фламинго Гранд и останахме много доволни, бяхме в студио Делукс и беше просторно и много удобно, храната също ни хареса. Чудя се тази година за Маритим, че е на плажа и изглежда доста приятно, но имам съмнение, че стаите са малки, а сме с две деца на 3 и 11. Били сме и в Боряна (преди ремонта) - там стаите наистина са мини. Ще съм благодарна, ако някой сподели как е като цяло в Маритим - храна, анимация, други услуги.
В Парадайс Блу сме били няколко пъти. Всяка година от откриването му до 2021. г. мисля.
Така че мога само да кажа за стаите - винаги сме избирали стая със собствен басейн. Просторни са и много уютни. Единият път до нас бяха украинци - майка, баща, две малки дечица под 6 годишни и бабата Simple Smile
В сравнение със студиото във Фламинго гранд според мен са по широки, но малко по-къси.
Престанахме да ходим, заради политиката им с чадърите по време на Ковид. Първите години почти нямаше анимация, последната като бях беше доста шумно, организираха танци, гимнастика. Сега не зная как е.
Чудесно, че давате мнение без да сте били в хотела, за който пита mir_ma. На въпроса дали стаите са малки съм отговорила след като съм била гост на хотела няколко поредни години.
И за протокола студиата във Фламинго Гранд са обявени с размер 50 кв. м. /Ако ще цитираме информация от сайт/.
Разглеждали сме ги като сме били гости на Албена, не съм впечатлена.

Последна редакция: нд, 10 май 2026, 23:31 от Briseis_Bee

# 302
Briseis_Bee, нищо конструктивно и от първо лице не казвате.
Да се чуди човек дали да отговаря на въпроси и да е от помощ, когато някой като Вас се опитва на всяка цена да блесне Simple Smile
Весело лято!

# 303
  • София
Как са цените сега тая година за седмица, с двама възрастни и две деца, хотел първа линия? Разбрах, Гергана не пускали българи, но другите, примерно Калиакра бийч, някой знае ли? За началото на юли, да речем.

Гледах Уейв ризотр в поморие - леко десет хилки (5 к евро) искат за седмица, за четирима ни Grinning

# 304
Как са цените сега тая година за седмица, с двама възрастни и две деца, хотел първа линия? Разбрах, Гергана не пускали българи, но другите, примерно Калиакра бийч, някой знае ли? За началото на юли, да речем.

Гледах Уейв ризотр в поморие - леко десет хилки (5 к евро) искат за седмица, за четирима ни Grinning

За тези пари по добре в Aqua Paradise между Несебър и Равда по ще ти хареса и ще ти е 2.5 к... Относно Албена на ръба съм да сменя изцяло концепцията на нощувка в апартамент някъде и да си ям и пия където искам. Та горе долу 200-250 евра на нощ на стая почти навсякъде и в Албена и на цялото Черноморие, като папагали повтарят цената. И това за хотели с не добри отзиви, със съмнително качество на услугата. Отделно в Албена искат да ме одерат още първия ден със 140 евра за 7 дена паркинг / за зелена зона /. В Калимера Ралица бяхме 4 поредни години сега има -5% там и ще ми направят още 10% намаление като редовен клиент и така става -15% но не мисля, че си заслужава дори с такова намаление.

# 305
Удачно ли е юни да направим едно море в Албена? Какво ви е мнението? Има ли туристи?
За времето е ясно.

Били сме в края на юни - беше много топло, плажът и курортът като цяло бяха празни. Като единствен минус се сещам, че по това време има детски лагери - езикови, спортни и т.н. - стотици деца с отегчени до смърт ръководители, беше по-шумно и хаотично от това, което би ми се искало. Но те не са непрекъснато на плажа, имат занимания и през повечето време са заети другаде.

# 306

Хотел Боряна на първа линия - 4 нощувки Ол инклузив с гледка море - 2ма възрастни с дете на 5 години - 1136 евро.

# 307
Уау, забравили са се.

# 308
Всъщност защо се пита за цени, като в сайта на Албена ги има. Не знам да има вариант да паднеш под тези цени обявени в сайта им, може би само ако някак резервираш през немски или френски оператор.

# 309
  • Русе

В момента през сайта стая изглед река в Гергана е на цена 1791,18 евро възрастта на децата съм заложила примерно на 5 и 10 години. В Боряна 1802,22 евро, а в Калиакра бийч стандартна стая 1795,62 и супериорна 1930,86 евро.
Заложените дати са 06-12.07.2026 г. /шест нощувки/.

Последна редакция: чт, 14 май 2026, 12:24 от Polina238

# 310
  • В.Търново
Гергана е по-добрия хотел, но е най-отдалечен от центъра.

# 311
  • Русе
В Гергана са пуснали свободни стаи изглед резерват и река от 26.06 до 19.07.26г. Явно отново българите ще им пълним дупките. Както нямаше да пускат българи, така изведнъж за повече от половин месец се оказа, че има доста свободни стаи.

# 312
Кои хотели предлагат настаняване на дете до 11 години на отделно легло, а не разтегателен диван?
Гледам за средата на юли, подобен тип стаи ли са свършили, или аз не знам как да търся правилно?

# 313
Миналата година бяхме във Фламинго с дете на 4 години, студио бях букнала през сайта им, резервацията ми беше 2+1. Имаше спалня и единично легло в помещението, отделно диван. Не им бях звъняла изрично да искам отделно легло за детето, но явно има такъв вариант, така че може да се обадите и конкретно да искате такова помещение.
Кои хотели предлагат настаняване на дете до 11 години на отделно легло, а не разтегателен диван?
Гледам за средата на юли, подобен тип стаи ли са свършили, или аз не знам как да търся правилно?

# 314
Ние в Лагуна Гардън бяхме по същия начин - спалня, единично легло и диван.

Общи условия

Активация на акаунт