Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 12 757
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
5% отстъпка и мене не ме устройва. По спомен, миналата година резерирах през октомври с фантастичните -25%.

# 106
Аз резервирах март месец , нямам приорити карта (дори не знам как да я извадя и дали ми се полага) и имаше доста добра отстъпка за определен период (май за целият март , за всички хотели и около 30% по спомен, дори писах в темата тук)
Ще чакам след Нова година и видя, може и да има пак нещо с отстъпка , ако няма-има много други места)
Плажа е страхотен, но морето тази година юли средата беше мътно и никак плитко, както го хвалите за деца примерно подходящо. Миналата година бях август след средата малко и същата работа (тогава е разбираемо да е по-мътно) Сега септември съвсем в началото на Приморско водата беше чай, кристална, рибки плуваха...
Явно времето се измества, та...дълго стана, но исках да пиша, че преди години от Елица бях очарована и точно с този хотел Албена ме спечели (имаше реновирани стаи изглед море и бяхме точно в такава) , стъпваш на пясъка от хотела направо, има къде да седнеш навън след вечеря, басейна е към хотела, всичко ти под ръка на няколко крачки, на плажа беше позволено да лежиш и пиеш коктейлчета от бара на плажа, бе имам прекрасни спомени. После с Нона-греда и години не стъпих на Албена, та си е до персонал, шанс с време и море, знам ли...
Ще изчакам с резервацията аз, ако има промоция ще видя , а и на какви цени с еврото ще бъде не се знае.

# 107
  • Русе

Есен в Албена! Прекрасно!

# 108

Новите шезлонги на басейна на Боряна

# 109

Подобни бяха на басейна на Сенди бийч през 2010 година, нито бяха удобни, нито бяха устойчиви.

# 110

Подобни бяха на басейна на Сенди бийч през 2010 година, нито бяха удобни, нито бяха устойчиви.
Изключително удобни и стабилни са. Няма нужда от чадър, сенникът пази чудесно.

# 111
Водата все още ли е топла?

# 112
  • Русе
Да, но морето е бурно. Поне до вчера.

# 113
Да, но морето е бурно. Поне до вчера.
И днес така, топла, но бурно море.

# 114
  • София
Тази година ще има ли оферти за ранни записвания? Някой наясно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт