Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 30 781
  • 343
  •   3
Отговори
# 330
  • Русе
Били сме и в двата,в Гардън стаите бяха много малки,чета че е реновиран но явно не целия,анимацията е слаба,в ресторанта има места ,доста е голям, определено Бийч е по хубав, храната е доста по-добра,стаята по-голяма,басеина е хубав,анимацията е на френски,но аз детска не видях,имат бар на плажа,но мисля че нямат там места до средата на септември,

# 331
Привет 😊
Някой има ли отзиви от различните вили и къщички?
Освен очевидният минус с изхранването се чудя..много ми се иска да избягам от огромните хотели, но пък ми се пробва море на Албена 🫣

# 332
  • Русе
Днес отвориха и Лагуна Гардън.-явно сте в Албена, ако може отзиви ..

Здравейте, все още се двоумя между Лагуна бийч и Лагуна гарден с дете на 4г. сме. В Лагуна бийч пише ,че анимацията е на френски, но дали изцяло??? , а в Лагуна гарден изхранването е за два хотела и включва и Лагуна маре-дали ще има големи опашки и още анимацията е в хотел Малибу...Какво ще препоръчате..

Определено Лагуна бийч е по-хубавия хотел, но резервациите за него бяха спрени отдавна /сега не съм гледала/, а и анимацията е само на френски от аниматори французи. Гривните на французите и другите гости са различни и по това се ориентират аниматорите към кого да се обръщат относно анимацията. В Малибу и Лагуна гардън не съм била и нямам впечатления, но изхранването на два хотела в един ресторант би ме притеснило особенно в сезон пик. Същата работа е и в Мура и Славуна.

# 333
Днес отвориха и Лагуна Гардън.-явно сте в Албена, ако може отзиви ..

Здравейте, все още се двоумя между Лагуна бийч и Лагуна гарден с дете на 4г. сме. В Лагуна бийч пише ,че анимацията е на френски, но дали изцяло??? , а в Лагуна гарден изхранването е за два хотела и включва и Лагуна маре-дали ще има големи опашки и още анимацията е в хотел Малибу...Какво ще препоръчате..

Определено Лагуна бийч е по-хубавия хотел, но резервациите за него бяха спрени отдавна /сега не съм гледала/, а и анимацията е само на френски от аниматори французи. Гривните на французите и другите гости са различни и по това се ориентират аниматорите към кого да се обръщат относно анимацията. В Малибу и Лагуна гардън не съм била и нямам впечатления, но изхранването на два хотела в един ресторант би ме притеснило особенно в сезон пик. Същата работа е и в Мура и Славуна.
[/quote

Била съм и в Мура и Славуна. Ресторанта е огромен и винаги има свободни маси. Препоръчвам Мура😉

# 334
На мен Лагуна Гардън ми хареса повече от Лагуна Бийч. Има ли някой, на когото са отказвали ранно настаняване и късно освобождаване?

# 335
Препоръчвам ви Балчик пред Албена, по-спокойно и красиво е. Също и да разгледате голф игрищата blacksea rama и thracian cliffs

# 336
Привет 😊
Някой има ли отзиви от различните вили и къщички?
Освен очевидният минус с изхранването се чудя..много ми се иска да избягам от огромните хотели, но пък ми се пробва море на Албена 🫣

Аз ! Лично за мен липсата на изхранване не е никакъв минус - не сме фенове на ол инклузива и цялото това висене и редене по опашки с други хора за храна не ми се вързва с идеята за почивка. Миналата година бяхме в алпийските вилички - беше страхотно. Вътре всичко е дърво - все едно си на хижа в планината. На 2 етажа, долу има голямо помещение с 2 легла, горе - 2 малки стаички също с по 2 легла. Общо 6 човека могат да спят там. Има с климатик, има и без - честно казано, рядко го пускахме, защото ти си почти в гората и жегата не се усеща. Чуваш птичките как пеят. Simple Smile Има си маса със столове вътре, маса на верандата, хладилник, можеш да си носиш скара, кафемашина и т.н. има си отделно стайче, където да се сложат. Банята и тоалетната бяха наскоро ремонтирани (според мен), имаше душ кабина. Разстоянието до плажа е 700-800 метра - можете да ходите пеш или с шатъла - спирката е на 100 метра.

# 337
Препоръчвам ви Балчик пред Албена, по-спокойно и красиво е. Също и да разгледате голф игрищата blacksea rama и thracian cliffs
Красив е Балчик, но плаж почти няма, като морската зона на Каварна е. А от голф в България не се интересуват всички.

# 338
  • Русе
Като изключим крайбрежната алея на Балчик, която наистина е красива, но се обикаля за час нищо друго не може да се сравнява с Албена. Плаж почти няма, отвсякъде баири почти без сянка от презастрояването, а голф в този пек играята много малко хора.

# 339
Водата в басейна на Арабела е топла, все още не е горещо и пренаселено. Това е любимото ми време за почивка, а след това септември.

# 340
Ние на от 6-ти юли сме в Боряна. Надявам се на топла вода в басейна, че 5-годишният кандидат-плувец ще иска да плува в него. Надявам се да не ми се налага да търся доктор за него и да си изкараме хубава почивка.
За първи път ще ходим в Албена на почивка.

# 341
  • Русе
Водата в басейна на Арабела е топла, все още не е горещо и пренаселено. Това е любимото ми време за почивка, а след това септември.
Може ли да споделите как е храната в Арабела и много ли са амортизирани стаите вече?

# 342
Виждам, че сте тотални любители на All inclusive, но да питам все пак - колко ресторанта има в комплекса и къде? Основно покрай плажа? А някой да се е качвал в Ciel Bleu (Blue sky)?

# 343
  • Русе
Виждам, че сте тотални любители на All inclusive, но да питам все пак - колко ресторанта има в комплекса и къде? Основно покрай плажа? А някой да се е качвал в Ciel Bleu (Blue sky)?
Ресторанти по плажа има три мисля. До хотелите Калиопа и Лагуна бийч, относно ресторант Рай не съм сигурна как точно стоят нещата с външни хора. По главната улица има повече. Слещо администрацията до файтоните също има един. Иначе във всеки ресторант към хотел може да се плати пакет за изхранване.

Общи условия

Активация на акаунт