Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 39 487
  • 459
  •   3
Отговори
# 450
Здравейте,
Търся отзиви за комплекс Орхидея. Върнах малко назад в темата, но не успях да открия.

Семейство с двама тийнейджъри сме и там цената е най-добра.

# 451
  • В.Търново
Орхидея е старичък хотел и е доста назад в парка. Интересно ми е дали ще има пресни отзиви от това лято.

# 452
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, нашата резервация се смени, поради боледуване и Визит бяха така добри да съдействат с промяна на дати, което наложи да сменим и хотела. Вместо в Арабела, ще сме в Лагуна Маре.
Та, въпросът ми сега пак е дали в Лагуна Маре има възможност да си взимаме напитки от бара на басейна и да консумираме на плажа?
Има ли пързалка за деца в басейна, който Маре ползва (разбрах, че ползва този на Гардън)?
И последно - имате ли вече информация от първа ръка безплатен ли е новият Дино парк или ако е платен - колко е входът? Нищо не открих в нета за заплащане.
Благодаря!

# 453
  • В.Търново
Тази информация я изкарах с Al, обаче не знам дали е актуална, защото никъде няма наистина обявени цени.

Цената за дневен билет в дино парка в Албена (Dino Adventure Park) е 20 лв. (10.23 EUR) за възрастни и 18 лв. (9.20 EUR) за деца, ученици и пенсионери, като малчуганите под 3 години влизат безплатно.Цени и условияВъзрастни: 20 лв. (10.23 EUR)Деца, ученици и пенсионери: 18 лв. (9.20 EUR)Деца под 3 години: БезплатноПълен достъп: Билетът осигурява целодневен достъп до всички атракции и над 10 приключения в парка.

# 454
Дино парка НЕ безплатен. Няма каса и вратите са отворени, но там стои една жена с касов апарат и не пуска да се влиза без да си платил. Задължават възрастен да влезе с децата, защото..." Все пак да деца". За мен не е нищо особено

# 455
  • Русе
Eva, може да се взема от баровете на хотела и да си носиш на плажа

# 456
  • Sofia, Младост 3
Благодаря ви. Доста ми се струва 30-40 евро вход за едно семейство, особено предвид коментарите, че няма много какво да се види вътре.
Dianjeli, благодаря за инфото за бара. Не мога да преценя на какво разстояние е от плажа този бар на Гардън, но ще си има бая ходене за една бира 🤣

# 457
Благодаря ви. Доста ми се струва 30-40 евро вход за едно семейство, особено предвид коментарите, че няма много какво да се види вътре.
Dianjeli, благодаря за инфото за бара. Не мога да преценя на какво разстояние е от плажа този бар на Гардън, но ще си има бая ходене за една бира 🤣
Винаги можете да си вземете малък термос и да си прелеете. Иначе са ок. 100-150 м. Няма да е много удобно  за носене- или си вземете държач за чаши. Като кажете, че е за бадейна щи ви сипят в пластмасови чаши.

# 458
  • Русе
Да, може би са около 200 м,не е много удобно за носене,аз затова препоръчвам Лагуна бийч защото те имат бар на пясъка/но по принцип там много трудно се намират места/

# 459
Лагуна Бийч е отдаден още от преди години на някакъв френски туроператор, затова по-трудно се намират места и анимацията вечер е на френски.

Общи условия

Активация на акаунт