Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 49 904
  • 619
  •   3
Отговори
# 615
Аз се чудя за Боряна,досега все бяхме в Нона ,ама е станала съвсем зле.

Бяхме в Боряна тази година - чисти и поддържано е, в басейна водата беше топла. Храната беше вкусна, но нямаше разнообразие. Синът ми е много капризен и на инклузува, освен сладолед, друго не хапваше и ходохме до Медеа-та там да хапва. Храната там беше много, много вкусна. Следобедната закуска липсваше, за разлика от Нона, там имаше разнообразие и количество.

Цените в Албена са много по-ниски, отколкото в Китен например, защото и там ходихме на море.

# 616
  • Сливен
Благодаря за отзива за Боряна,за всичките години никога не сме ползвали следобедна закуска,та това не ми е важно,детето не е капризно,щом в Нона не остана гладен.Просто ми се иска малко повече удобство,въпреки че основно сме на плажа.

# 617
За кои хотели резервирахте? Сега не е ли малка отстъпката, пише 5%, защо имам спомен че октомври и ноември май пускаха по-голяма отстъпка.А и тези условия за анулация нещо не ги разбирам- губиш депозита така ли е?

# 618
  • Русе
До 14 дни след първия депозет не губиш нищо, след това да. След октомври ще има по-голяма отстъпка, но при актуализирани оферти, които при настоящите цени на храната и горивата ще са доста високи според мен.

# 619
Оо не са добри тези условия, досега не съм ги чела, при агенциите са по добри. Значи след 14 ден ако се анулира губиш първото плащане.Аз ли не разбирам, един път пише депозит, един път пише първо плащане.То не е ли едно и също.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:20 от stani.1997

Общи условия

Активация на акаунт