Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 664
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Aisha купона активиран ли е бил? Иначе как може друг да го ползва?

# 166
Възможно е по телефонен номер на каса да се активира лидъл плюс приложението. Явно някой е объркал при диктуване.

# 167
  • София
Спекулирам, но може при диктуване на подобен номер вместо да се маркира плюса, да е объркан и въведен твоя.

# 168
  • София
Да, активиран беше купона. Аз ги активирам още като се появят.
Явно са сбъркали някоя цифра на тел. №.
Но пък моя започва с 098, а не като повечето 08.
Няма значение, но да си знаете.

# 169
  • под тепетата
Здравейте! Вакуум машината само днес ли е на цена 30 лв? Грешно ли съм разбрала, че ни я таксуваха на 50 лв.

# 170
30 лева е цената само днес с карта Лидл+.
От утре цената е 50 лв.

# 171
  • под тепетата
Благодаря, аз съм без карта. Не, че ме питаха. Но пък и да съм видяла. Трябва ми, така, че ще си я ползвам.

# 172
  • До морето
Здравейте, има ли тетрадки  А4 днес?

# 173
Аз купих тетрадки А4 с 80 листа днес. Само такива имаше в Младост 3.

# 174
  • София
Искам да си направя ориз с гъби и зеленчуци на фурна. Има ли значение кой ориз ще ползвам или за такава стандартна употреба всеки би свършил работа?

# 175
Aз използвам за такива неща винаги на Родна стряха ориза (най-обикновения, мисля, че пише нещо като Премиум на опаковката - този, който го пускат и в опаковки от 2 кг).
Кога ще пускат ксилитол? Т.е. в каква акционна седмица с какви други артикули пускат ксилитол, ако сте забелязали?

# 176
Ще отида и аз да видя в Пловдив има ли в някой магазин вакум машини. Май не ми е нужна, но да си имам и аз, ако вземе, че ми потрябва някой ден.

# 177
Няма много смисъл да го пиша това, но все пак.
Ето тази джаджа от ДМ върши същата, че и по-хубава работа за вакуумиране, защото торбичките са за многократна употреба.
За съжаление е изчерпана навсякъде в България, но я има в Тему, както и по-големи пликове има там.
Все още не съм поръчвала големи размери пликове, защото се оправям с наличните в комплекта и един пакет допълнителни.

# 178
Ако някой заинтересован е видял ученическите раници от брошурата за тази седмица, може ли да даде отзиви, за да знам, дали да се разкарвам до магазина.

# 179
Нещо странно се случи в моя Лидл+.
Отварям тази сутрин да видя новите купони и имам стреч карта от вчера, запълнила съм лентата от 490 лв. имам и някакво намаление по случая. А знам, че не съм излизала вчера от нас цял ден. Даже по едно време тел. останал без батерия и се изключил. Нощес го зареждах.
Та някой пазарувал с моя Лидл+ в магазин на ул. Вихрен, дори не я знам къде е. Даже ми ползвал купона за спагети, но няма проблеми за това. Никога не съм изпращала купони на потребители от тук, не ми се занимава. Питах и дъщеря ми - не е влизала в никой Лидл от дни.
Чудя се как ли е станало?
Това е много странно, чак пък такова съвпадение на телефоните....
Иначе този Лидъл, на ул. Вихрен е в Павлово.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 17:19 от monii

Общи условия

Активация на акаунт