Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 812
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, това кафе хубаво ли е?
Скрит текст:

# 331

Да, това са кенчета на Hugo, на цена от 1,99 лв.
Благодаря! Не съм ги забелязала досега.😊 А на вкус идентични ли са с Hugo-то в бутилките?

# 332
Здравейте, има ли някой купон за този сладолед. Вчера взехме с трите вкуса но се зачудихме другия вид дали няма да е по вкусен 😀

# 333
Изпратих ти Hug

# 334
Здравейте, има ли някой купон за този сладолед. Вчера взехме с трите вкуса но се зачудихме другия вид дали няма да е по вкусен 😀

Аз имам купон, който изтича днес. Мога да Ви го предоставя.

# 335
  • Sofia
dolce miele,, смятам, че са идентични   вкусовете на кенчетат с голямото  Hugo.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:01 от Lady Royal

# 336
  • София
Подарен
Скрит текст:
Отново е свободен и е с валидност 2 дни. Кафето е фино смляно и за машини с филтър.

# 337
Здравейте, това кафе хубаво ли е?
Скрит текст:

На мен лично ми харесва.

# 338
Ние сме с това сега,но не го намерих и за това попитах за другото.

# 339

И от това съм заредила, по няколко пакета са заедно. За доста време ми стига, също ми харесва.

# 340
Аз пък да питам, че имам скреч карта за едно друго кафе - Беларом - Голд, 500г., арабика, дали някой има отзиви?
Взимала съм разтворими на Беларом, но не и такова.

# 341
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

Само на промоция купувам Лаваца. Любимо ни стана вкъщи, защото като вкус ни харесва, смес е арабика и робуста. Пакетите от промоцията са такива, но си е същото кафе като това
Скрит текст:

# 342
Аз пък да питам, че имам скреч карта за едно друго кафе - Беларом - Голд, 500г., арабика, дали някой има отзиви?

Фино мляно е, не се препоръчва за еспресо машини с цедка /ръкохватка/, защото най-вероятно ще я запуши. Аз затова се отказах да купя от него. Иначе от другото на Беларом - Оро /пак е в златна опаковка/ съм взимала и ми харесва. То става за еспресо машини.
Ето снимка от днес на  Беларом - Голд, 500г., арабика

# 343
  • София
На нас ни харесва повече от LAVAZZA CREMA E GUSTO и  LAVAZZA QUALITA ROSSA,  като втората е  с повече арабика от първата Лаваца.  Преди обаче пишеше 100% арабика на опаковката. а от известно време не пише.
Става и за кафемашина за еспресо(нашата е DeLonghi Dedica).
Пием  и от двата варианта кафе - ORO и GOLD и няма проблем с цедката на кафемашината.
По етикет имат разлика в киселиността и силата, на нас ни харесват и двата вида.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:39 от geos

# 344
  • София
Има ли в някой от магазините в Младост каса на самообслжване на която мога да платя в брой, искам да платя само с монети? Оказва се вече дста сложно да ги обменим, а имаме доста..

Общи условия

Активация на акаунт