Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 678
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Нещо трябваше да се отбележи в настройките на профила и след като прочетох в темата, оправих и аз получавам. Винаги е в папка спам. Тази седмица е за Британско сирене - 20%, ако някой го иска, да пише на лично.

# 511
Взех от чугунените тенджери. Отидох за най-малката и ниската, а взех най-голямата и висока. 🤣 Добре, че не бях сама - тежи много.

Имам и аз 20% за чедър по мейл. При мен тези мейли не излизат, освен ако в търсачката не напиша Lidl. От много време е така.

# 512
  • Буркина Фасо
всичко съм отбелязал и трил по няколко пъти.
не е това причината.

# 513
Аз затова такива купони ги активирам когато стигна до каса. Тримата мъже има скрийн на моят профил та, който и да мине през магазина при мен се отразява.
Това е като въпроса в една игра - "Какво да ви информира телефона като мъжат ви реши да го направи."
Най- честият отговор беше - като тръгва за риба.
Вие на практика сте направили телефона да ви казва като харчат пари. Joy
То е по-добре такава функция да има в телефона на мъжа и да го информира преди да харчи жената Joy
Защото ... пост фактум е вече късно.

# 514
  • София
Царевицата на кочани много ми хареса - от години сякаш не съм купувал. Сочна е, вкусна, ароматна и с едри зърна.
Махам горните слоеве шума и оставям два-три слоя само. Така я слагам в микровълнова за 12 минути на 700 вата като еднократно я обръщам на шестата минута.

# 515
  • Козлодуй
Аз също имам купон от нюзлейтъра - сирене чедър - не зная какво съм отбелязала обикновенно оставям всичко по подразбиране Simple Smile Направихме голяма сметка с мъжа ми в Лидл но ми трябваше още една тарелка телешко за готвене а взех последните 2 Simple Smile Иначе от другото съм доволна Simple Smile

# 516
На мен автоматично ми се страни държавата Англия-България и ми даде бг купони,след две седмици сметката ми започна да тече в английския Лидл,но започвайки от нула

# 517
  • София
Пуснали са някаква лидълска лимонада с мед.
Скрит текст:

# 518
Здравейте. Вкъщи забелязвам на дигиталната касова бележка, че касиерката е цъкнала един продукт 2 пъти.  Има ли какво да направя или да пия 1 студена вода😃 Не е кой знае каква сума, даже е купон за 1 ст, който ми е цъкнат два пъти явно, ама все пак да питам
Да дам "ъпдейт" 😅 Писах им по месинджър, пратих касовата бележка, направика справка и ми пратиха купон за 6 лв. Много адекватна реакция, не очаквах.

# 519
  • Троян
Има ги имейлите с купоните. При мен отиват в спам винаги.
Тази седмица е 20% на сирене Делукс.
 Междудругото много неща на Делукс са станали ПА. Салами, сирена, десерти.
Миналата седмица намалението беше 13% за пица.

И моите винаги са били в спам папката, но последния месец нямам никъде. Незнайно защо, спрях да ги получавам. Не че са и кой знае какви напоследък, но все пак...

# 520
  • Пазарджик
Скрит текст:

Къде точно е позиционира,за да погледна утре?

# 521
  • София
Скрит текст:

При натуралните сокове.

# 522
Скрит текст:

При соковете. Ние сега взехме

# 523
  • Sofia
И аз от началото на месеца спрях да получавам купони на мейла.

# 524
Току що си отворих пощата и имам писмо с купон, датата е 18.09.25, часът 8.33, явно идват със закъснение, снощи нямах и мейл😊

Общи условия

Активация на акаунт