Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 711
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
  • на последния етаж
Този крем за мазане спрян ли е? Вече няколко пъти го търся, но не го намирам.

# 526
  • Буркина Фасо
в приложението имах съобщение от Лидл да си потвърдя данните. потвърдих, но никакви купони не получавам.

# 527
  • Sofia
И аз така.

# 528
  • София
Предполагам, че ако получателят не купува стоките с купона спират да му го изпращат след известно време.
Но това е само предположение.
Аз имам за чедър, харесва се в къщи и ще инвестирам в 1 бр.

# 529
Ползвали ли сте формил с марсилски сапун?Става ли за цветно или е само за бяло?Много хубаво мирише,но дали се запазва аромата и върху прането?

# 530
  • София
Ползвали ли сте формил с марсилски сапун?Става ли за цветно или е само за бяло?Много хубаво мирише,но дали се запазва аромата и върху прането?
Универсален е, но с уговорката че съм ползвал стария, който беше италиански. Сега е в нова опаковка, размер и май полски.
Ако са запазили формулата, а само сменили доставчика - има силен аромат след изпиране и докато се сушат, но след това отслабва.
Ако някой е ползвал съвсем скоро от полския, ще съм благодарен да сподели. Като ми свършат количествата друг Формил, които купих докато този липсваше, също ми се иска да се върна към него.

Комшиите отгоре ремонтираха баня и изобщо много къртене - в банята си са правили нова дебела основа и докато тя съхне, нормално изби влага при мен и се появи мухъл. Препаратът им за мухъл направо чудеса свърши! Още с пръскането виждаш как буквално пред очите ти всичко изчезва. И все пак се надявам да не ми се налага да го ползвам повече, де! Но ако ви се появи проблем, можете да разчитате на него. Ужасно силна миризма има, но ползвах по-ветровит ден и отворих всичко възможно вкъщи за да направя течение и максимално проветряване.

# 531
Универсален е, но с уговорката че съм ползвал стария, който беше италиански. Сега е в нова опаковка, размер и май полски.
Ако са запазили формулата, а само сменили доставчика - има силен аромат след изпиране и докато се сушат, но след това отслабва.
Ако някой е ползвал съвсем скоро от полския, ще съм благодарен да сподели. Като ми свършат количествата друг Формил, които купих докато този липсваше, също ми се иска да се върна към него.

Комшиите отгоре ремонтираха баня и изобщо много къртене - в банята си са правили нова дебела основа и докато тя съхне, нормално изби влага при мен и се появи мухъл. Препаратът им за мухъл направо чудеса свърши! Още с пръскането виждаш как буквално пред очите ти всичко изчезва. И все пак се надявам да не ми се налага да го ползвам повече, де! Но ако ви се появи проблем, можете да разчитате на него. Ужасно силна миризма има, но ползвах по-ветровит ден и отворих всичко възможно вкъщи за да направя течение и максимално проветряване.

Може ли снимка на този препарат? Благодаря!

# 532

Може ли снимка на този препарат? Благодаря!

# 533
  • София
Ако питаш за препарата против мухъл, този е :

# 534
Ако питаш за препарата против мухъл, този е :

Благодаря. Купихме същия миналата седмица, но още не сме го ползвали. По принцип тази марка продукти са добри, затова го купихме. Ползвала съм Savo против мухъл и плесен и е фантастичен, но стана много скъп и реших да пробвам този.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 22:08 от Kateriza

# 535
Днес забелязах, че голяма част от сладоледите на клечка са със задраскан код. Защо е така, дали само ще подменят опаковките?
Този препарат колко струва и дали го има постоянно в асортимента? Много ми хареса!

Забравих да погледна днес за него.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 21:20 от dolce miele

# 536
Днес забелязах, че голяма част от сладоледите на клечка са със задраскан код. Защо е така, дали само ще подменят опаковките?
Този препарат колко струва и дали го има постоянно в асортимента? Много ми хареса!

Забравих да погледна днес за него.
Няма да им сменят опаковката, а са до изчерпване на количествата и след това излизат от асортимента до следващото лято,когато ще се появят пак.

# 537
  • София
И мъжа ми е получил този купон, добре, че казахте,
 че е от пазаруване на касите за самообслужване.
Скрит текст:

# 538
Тази пица става ли? Пикантен ли е салама
Скрит текст:

# 539
  • София
Лека пикантност в колбаса. Аз пикантно и люто не обичам, но степента тук ми е ОК.
Дали става? Ако сравнявам с подобни замразени и масови - да.

Общи условия

Активация на акаунт