Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 639
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Лютеницата на Родна стряха едросмляна харесвам аз. Тази на Фрешона не толкова Simple Smile

# 661
На мен протеинът ми замества едно хранене. Имам Toffee Caramel от лидлските, но ми е накъртващо сладък. Обичам сладко, но не в напитки.
Аз също не обичам много сладък протеин или прекалено искуствено ароматизиран, затова препоръчвам ягодата (от всички ягодови протеини на пазара, този си признавам, че ми е любим вкус) и кокоса.
Лютеничката е много хубава, по-сладка е от финосмляната, но вкъщи много се харесва.
Та, забърсах един протеин и един пакет лютеничка в обедната почивка. Другите неща ще почакат.

Имам въпрос-пробвали ли сте замразените пелмени? Много ми се хапват, но ме мързи да си ги направя. Тези май са нови в асортимента.

# 662
FreakOnALeash, бих пробвала кокоса, но няма да му дойде ред, имам един бидон Syntha 6 и няколко буркана от протеина с кафе на DM.
От протеиновия йогурт на Милбона, кокосът най-много ми харесва, между другото.

И аз ще взема лютеница, ако има останала до сряда.

# 663
FreakOnALeash, може ли снимка на състава на протеина?

# 664
Adalind, лютеница очаквах, че ще има доста, винаги има по време на промоция, но днес, към 12:10 ч. в Лидл до пл. "Славейков", на палета с лютеници бяха останали 5-6 пакета. Hushed Аз взех един пакет, а една баба взе 3 бр. Та хората се запасяват със зимнина явно, побързай.
FreakOnALeash, може ли снимка на състава на протеина?
Заповядай:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 13:15 от FreakOnALeash

# 665
Може би е коментирано, но не можах да намеря отговор, става въпрос за купоните как да разбера колко продукта да взема.Примерно кроасан с шунка, отстъпката за един ли важи или за няколко?

# 666
Ако купонът има син фон, няма ограничение. Колкото искате може да купите - 1,5,20 бройки.

# 667
За няколко, ако не е отбелязано ограничение в купона, но еднократно можеш да ползваш купона.

# 668
Лютеницата "Фрешона" става за сос за спагети и за пица. За ядене ми е далеч от разбирането за лютеница. Доколкото й помня вкуса, има и кимион. Компромисна ми е като цяло.

# 669
че в лютеница се слага кимион, какво толкова.
когато си правя домашна задължително слагам.
взимали сме от тази, бива, без да е нещо особено.

# 670
Тази прахосмукачка пускана ли е преди и има ли доволни? 

# 671
  • Буркина Фасо
Може би е коментирано, но не можах да намеря отговор, става въпрос за купоните как да разбера колко продукта да взема.Примерно кроасан с шунка, отстъпката за един ли важи или за няколко?
мен ме посъветваха от персонала да взема примерно 10 бр и ако няма отстъпка за всичките да върна колкото са в повече. и така практикувам. не съм забелязал на какъв фон са, но не ми пречи да ги върна.

# 672
iрене,
Скрит текст:
аз имам същата, но друга марка. Използвам предимно за вакуумиране на дрехи, издухването също е силно - ползвам под огромен диван и такъв прах хвърчи, но няма как да се чисти отдолу иначе и правя компромис. За смучене е според мен за малки участъци, защото накрайникът с четка е тънък, а само по пластмасата е неудобно да влача, че имам чувството, че ще се счупи. Като цяло съм много доволна за парите й-лека, малка и се чисти лесно.

# 673
  • Пловдив
И аз харесвам лютеницата, но скоро имашв Айвар пак 2+2. Той е много хубав също.

# 674
Това е моята любимка, която съфорумки бяха изумени, че съм нарекла парцалана по повод случка с една баница.
Вие как бихте описали тази служителка?
Защото мен ми омръзна да звъня на клиентската линия и да пиша имейли.

Изпрати им снимката! Това е недопустимо! Как може да стъпва върху храната, която после ще си купим? А може и в социалните мрежи да я пуснеш. Като се раздуха случая, вероятно ще я накажат.

И аз нямам купон на имейл. Може да са се отказали поради слаб интерес. Simple Smile
В кой магазин е това? Искам да знам, за да не пазарувам там непакетирани храни

Общи условия

Активация на акаунт