Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 915
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
Дени, благодаря ти! Преди съм виждала и пушени пилешки бутчета (също и гърди(, те някъде по-нависоко бяха сложени по спомен. Липсва ми нарязаният бекон от витрината с месото (не панчетата в тарелка - всъщност, скоро и нея не съм виждала, а онзи във вакуум).
Редовно купувам шоколада с 74% какао - е, вчера не си купих като видях цената… вече е 4,49 лв.
Аз, освен цената му, забелязах, че му сменят и опаковката. На касите имаше и от двата вида опаковки.

# 46
  • Sofia
С аромат ли е или без?

# 47
Вчера привечер бяхме на пазар в Лидл и нареждаха нещата за тази седмица. Мерак ми беше кафето на Манчев, което е 100% Арабика. От днес е в брошурата на Лидл, на цена 9.99. Като любители на качественото кафе у дома, това е слабичко. Блудкав вкус за интензитета, посочен на кутията. Не бих повторила. За тези пари има доста по-добри опции, напр. Лаваца Маестро Ристрето. Отбелязвам, че Манчини са съвсместими само с Неспресо.

# 48
  • Велико Търново
Платата за сервиране от днес каменни ли са или пластмасови, някой видя ли ги вече. Питам, за да знам колко да бързам за магазина Simple Smile

# 49
  • Русе
С аромат ли е или без?

На буркана пише "Без аромат"

# 50
  • Sofia
Благодаря 😍
Изобщо не видях малкия надпис 🧐😅
А пускат ли и с аромат?
Имам спомен,че преди 1-2год от там съм купувала 🤔

# 51
Във всяка аптека продават кокосово масло на драгон. Също дм, лили, кауфланд, фантастико.

# 52
Здравейте.Мисля че за първи път ги пускат,някой успя ли да ги види/вземе,при нас нямаше от никой вид,казаха че им заредили по три бройки само и свършили.Чудех се за подарък на малкия за 15 септември,на три години е,но явно няма да е това.И все пак ще съм благодарна за мнения дали да помоля приятелки да търсят в други градове.

# 53
Аз купих този лаптоп за подарък на 5-годишно момче. На външен вид много ми харесва, но не съм го отваряла, че е за подарък. В Овча купел имаше още няколко и с двете картинки

# 54
Минавам да похваля четката им за коса с естествен глигански косъм и бамбукова дръжка. Миналата седмица сигурно са я пуснали, не знам навсякъде ли има още бройки, но ако има горещо я препоръчвам. Само 6лв, а не скубе и ресането е тоооолкова приятно с нея.

# 55
  • Велико Търново
Ехе, коя е тази четка? Искам и аз Simple Smile

# 56
Минавам да похваля четката им за коса с естествен глигански косъм и бамбукова дръжка. Миналата седмица сигурно са я пуснали, не знам навсякъде ли има още бройки, но ако има горещо я препоръчвам. Само 6лв, а не скубе и ресането е тоооолкова приятно с нея.

За гъста коса става ли, не се ли заплита косата?

# 57
Новата цена на какаото:

🙄🤐

Отдавна е такава цената, коментирано е. Ама купувам. От тази седмица има купон за намаление за него.

От тази седмица ли е? В смисъл в момента е налична, така ли? Може ли снимка?

# 58
6,99 лв беше цената на какаото последния път, когато го гледах. Не беше чак толкова отдавна. Сега още лев нагоре.

# 59
Това е четката, не пазя опаковката, мисля, че от миналата седмица е била налична още.

Не знам дали става за гъста коса, моята е нормална- нито рядка, нито много гъста, чуплива е, не ми се заплита, разресва ме супер.

Общи условия

Активация на акаунт