Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 920
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Благодаря!
Аз пък днес взех каменните плата и са страхотни! Точно такива ми трябваха!

# 61
  • В страната на бурите
Момичета, напомнете ми можеше ли да се връща стока (в случая рокля), купена с 50% намаление? Голяма ми е, вярно че е 7-8 лв., ама нямам какво да я правя...

# 62
Момичета, напомнете ми можеше ли да се връща стока (в случая рокля), купена с 50% намаление? Голяма ми е, вярно че е 7-8 лв., ама нямам какво да я правя...
Аз съм връщала неща с такъв етикет, но тук май се коментираше, че не всеки път са съгласни

# 63
  • София
Мисля, че може. Проблемни са онези стоки с етикети всичко по 2, 5, 10 лв. За тях нямат никаква информация, освен цената. Единствено могат да заменят за стока от същата ценова група.

# 64
Да, може да се върне роклята.

# 65
Благодаря!
Аз пък днес взех каменните плата и са страхотни! Точно такива ми трябваха!
Благодаря за отзива!
Отивам да си ги купя!

# 66
Днес купих прахосмукачка и винтоверт, зарядно за батерия, но батерия нямаше. Казаха, че никъде нямало днес и утре ще има. Дано утре заредят, че иначе са неизползваеми и дано прахосмукачката върши някаква работа, че цената е доста ниска Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 16:47 от VYX

# 67
  • Козлодуй
Имам подобна прахосмукачка не помня цената, доволна съм, но не я ползвам за основно чистене а само за обиране на трохи около масата и когато в кухнята нещо се разсипе.

# 68
Да, аз за такива случаи мисля да я ползвам,  набързо като не ми се изкарва другата с кабела...А за почистване на кола дали ще става?

# 69
Днес ходих за каменни плочи, отдавна искам такива, но все не ми харесва цената. Взех от тези, които са 3 броя за 10 лв. и съм супер доволна, беше последната кутия.

# 70
Днес ходих за каменни плочи, отдавна искам такива, но все не ми харесва цената. Взех от тези, които са 3 броя за 10 лв. и съм супер доволна, беше последната кутия.

За какво се ползват?

# 71

За какво се ползват?

За сервиране на храна, аз лично ще го използвам за мезета/хляб когато имам гости

# 72

За какво се ползват?
А как се мият?

# 73
На ръка. Не се мият в съдомиялна

# 74
Нарязаната панчета на ленти още ли е в ПА при месото?

Общи условия

Активация на акаунт