Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 805
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • shumen
Този сладолед не е в постояния асортимент.Аз взех и се хареса вкъщи.

# 196
Дени ми напомни, че преди няколко дни снимах нови артикули - сладко без захар (нов вид), сладко с колаген, протеинови кремове:

# 197
  • Велико Търново
Благодаря за снимките, а какво има вътре - стевия или еритрол, обърнахте ли внимание?

# 198
В някои от сладката май и от двете. На протеиновите кремове не погледнах състава обаче.

# 199
  • София
лентата ми за септември
Скрит текст:
подарявам купон за
пилешки пастет Пикок- 20 %
пълнозърнести тортили 20 %
чипс с бекон 20 %
цитронада 15 %
кен кока-кола 10%
кен бира Морети 10 %

# 200
Пилешкият пастет Pikok Pure хубав ли е?

# 201
  • Буркина Фасо
Пилешкият пастет Pikok Pure хубав ли е?
да.
все пак е въпрос на вкус.

# 202
Благодаря. Мен и съставът ме интересува, иначе вярно че е въпрос на вкус.🙂

# 203
Пастета е хубав. Преди бях взела от друг магазин на друга фирма , имаше някакъв горчив вкус.

# 204
лентата ми за септември
Скрит текст:
подарявам купон за
пилешки пастет Пикок- 20 %
пълнозърнести тортили 20 %
чипс с бекон 20 %
цитронада 15 %
кен кока-кола 10%
кен бира Морети 10 %

Моята лента! Ние не можем да достигнем 600 лв., те пускат 980 лв. Не че сме загинали без смешните им наградки, но такава лента си е провокация.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 13:49 от Kateriza

# 205
Тъкмо изядох един такъв пастет. За мен е невероятен на вкус, кремообразен. Съставът не му го знам.

# 206
Съставът мога и сама да го видя в магазина (стига да има и да не е изкупен), добре е, че на вкус е хубав. Заинтригувахте ме.🙂
От силиконовите прибори само в зелено ли има този път? Забелязах, че част от черпаците и лъжиците бяха с дефекти - откъм дръжката се виждаше нещо като метал, силиконът от вътрешната част образуване въздушни мехурчета...Имаше само един дефектен черпак и не го взех.

# 207
  • София
Моята лента! Ние не можем да достигнем 600 лв., те пускат 980 лв. Не че сме загинали без смешните им наградки, но такава лента си е провокация.
Забелязах, че лентата не зависи от направените покупки. Може в началото да е имало някаква зависимост, но не и в последните месеци. Просто на едни профили са "по-скъпи", а на други "по-евтини". И друг път съм писала, че имаме няколко семейни карти и ползвам тази, която ми е най-изгодна в момента. Двете карти винаги са до 200-250 лв, а другите две до 400-500 лв, независимо дали съм пазарувала с тях през месеца или не. И братовчед ми, който не живее постоянно в България има карта. Този месец обаче беше тук и надвиши лентата 3 пъти. Ами за септември пак е 250 лв. А може да смятат нещо като средно аритметично, а не да си правят изводи за потреблението спрямо само един месец.

Сладоледите в кофичка, които днес се падат като дневен късмет на каква редовна цена са? 35% е добра отстъпка.

# 208
Много ми хареса измивната пяна, която беше намалена на 4,49 лв (зелената). Икономична и мирише много приятно.

# 209
  • София
Много ми хареса измивната пяна, която беше намалена на 4,49 лв (зелената). Икономична и мирише много приятно.
Усещаш ли след това кожата суха и опъната?
От други подобни продукти имаш ли такова усещане?

Общи условия

Активация на акаунт