Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 811
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Магазина до гарата във Враца е в ремонт до края на другия месец. Имам купон за -5лв при покупка над 50лв за другия, които е много отдалечен и няма да го посещавам, ако има желаещи за купона да пишат. Давам и купона за сладоледите от днес.

# 211
Rebel, суха и опъната не бих казала. И аз съм имала подобно усещане след други подобни продукти. Харесвам и пяната на ДМ (Балеа май беше марката), но тя е в по-малка опаковка, а цената и' стана вече 5-6 лв. Лидълската е много по-изгодна, изкарва почти кремообразни, плътни "облачета" пяна, даже с едно натискане на помпата ми е достатъчно за цялото лице и шията. Не пяна, която изчезва почти веднага...Като намериш пръстите се разпенва още.
По принцип кожата ми не е суха (не е и мазна), нормална към смесена е. Пяната в розовата опаковка е за суха кожа.

# 212
Моята лента! Ние не можем да достигнем 600 лв., те пускат 980 лв. Не че сме загинали без смешните им наградки, но такава лента си е провокация.
Забелязах, че лентата не зависи от направените покупки. Може в началото да е имало някаква зависимост, но не и в последните месеци. Просто на едни профили са "по-скъпи", а на други "по-евтини". И друг път съм писала, че имаме няколко семейни карти и ползвам тази, която ми е най-изгодна в момента. Двете карти винаги са до 200-250 лв, а другите две до 400-500 лв, независимо дали съм пазарувала с тях през месеца или не. И братовчед ми, който не живее постоянно в България има карта. Този месец обаче беше тук и надвиши лентата 3 пъти. Ами за септември пак е 250 лв. А може да смятат нещо като средно аритметично, а не да си правят изводи за потреблението спрямо само един месец.

Сладоледите в кофичка, които днес се падат като дневен късмет на каква редовна цена са? 35% е добра отстъпка.

При нас са на промоция по 5,49 и с 35% излезе 3,50 лв. Исках да взема шамфъстък, но от всички видове само него го нямаше. Взех ягодов чийзкейк, но не съм го опитала.

# 213
Купоните-изненада са скучни както обикновено. С тях определено не могат да ме накарат да посетя магазина. Но както винаги се радвам на графиките, подскачащите подаръци са много сладурски.Grinning

Получих и купона за 5 лв за филиала дето си смених преди да го затворят, ама за да не ощетя Лидл не пазарувах за 50лв, сметката ми беше 11,70лв
JoyJoyJoy

# 214
Магазина до гарата във Враца е в ремонт до края на другия месец. Имам купон за -5лв при покупка над 50лв за другия, които е много отдалечен и няма да го посещавам, ако има желаещи за купона да пишат. Давам и купона за сладоледите от днес.

Купонът за сладолед до кога е?

# 215
Пише 2 дни до изтичане

# 216
Пише 2 дни до изтичане

Бих искала да пробвам шамфъстък, но не знам, дали ще намеря в друг магазин и дали да помоля за купона.

# 217
Този купон би трябвало да го имат всички. Влизате в приложението и излиза подарък. От днес е, така че не е късно да го получите( ако ползвате Лидъл плюс разбира се).

# 218
Този купон би трябвало да го имат всички. Влизате в приложението и излиза подарък. От днес е, така че не е късно да го получите( ако ползвате Лидъл плюс разбира се).

Имах го и днес го използвах.

# 219
Изкупиха ги вече сладоледите, те бяха по 5-6 бройки в магазин. За шамфъстъка не съжалявайте, не е хубав. Поне за мен не е, защото аз очаквам да е като в Италия😀

# 220
Сладоледите са с два кода и при нас са сложени на две места - при сладоледите и при промо замразените неща. На едното място са намалени, на другото са на по-висока цена.

# 221
В Ринг мол са махнали машината за монети. Много се разочаровах.

# 222
Здравейте,кафе машината от Лидл от брошурата ако я има някой , струва ли си?

# 223
  • София

Е, не. Тъкмо бях тръгнала натам за това.
Дали навсякъде са махнати?

# 224

Е, не. Тъкмо бях тръгнала натам за това.
Дали навсякъде са махнати?

Да. И в Кауфланд ги няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт