Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 817
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
На Сточна гара има машина за монети, но инфото ми е старо, отпреди десет дни. Някой по-пресен посетител ако може да потвърди.

Супер смотани са тия купони. Овес, простотии, айде да пуснат едно вино, че утре отварят моя магазин Joy
Чакам уж купон за него, ама дано следващата брошура си струва, че тая седмица абсурд да има какво да напазарувам за 50 лева.

# 226
  • Велико Търново
На мен много добре ми дойде купона за овесените ядки. Направо по поръчка.
Правя страхотен солен кекс със фини овесени ядки и тъкмо мислех да правя утре. Вкъщи му казват Лидл солен кекс, защото всичко ми е лидлско в него.
без да ме питате слагам рецептата в скрит текст
Скрит текст:
смесвам 3 яйца, сода и бакпулвер, натрошено сирене, извара, кисело мяко, овесени ядки, нарязан магданоз  в изобили и олио ( не зехтин)  в количества докато го докарам да прилича на консистенция на смес за кекс. Нищо не ми е точна мярка освен яйцата и пакетчето бакпулвер. Изсипвам в тавичка с хартия и поръсвам отгоре с лидлски сурови микс семена Алесто. Пека около 30 мин в загрята фурна без вентилатор на 180с. Довечера като стане ще снимам да покажа.

# 227
На Сточна гара има машина за монети, но инфото ми е старо, отпреди десет дни. Някой по-пресен посетител ако може да потвърди.

Има надпис върху нея, че не работи.

# 228
Дневният и нощният крем за лице на Сиен хубави ли са? Заслужава ли си да се разходя до Лидл заради тях?
Ето тези: https://www.lidl.bg/p/cien-dneven-ili-nosen-krem-q10/p10029677

# 229
Някой знае ли, кога пускат ученическото бюро с подвижната табла? Мернах като че ли миналата година е било в настоящата седмица, но сега го няма. Ако го има някъде при съседите, може би скоро ще го пуснат и тук. Или да не се надявам...

# 230
  • София
В Кауфланд има такова бюро Отделна брошура, с удължена валидност до 14-ти септенври.

Днес в магазин Метро чух дрънчене на монети и видях, че на входа има машина. Метро 1 София

# 231
Ха! В събота ползвах машината за монети в Ринг мол.

# 232
Момичета,  случайно някоя да е взимала от тези образователни карти? https://www.lidl.bg/p/detski-obrazovatelni-karti/p10042216?pageI … urrent_Sales_Week
Детето тъкмо ги отвори и се оказа, че всички са на турски език Thinking

# 233
Много странно.
Съфорумка се беше оплакала тук за книга на хърватски. Но от една страна е обяснимо, защото има Лидл в Хърватия и явно книгата е била за тамошния пазар.
Обаче в Турция няма Лидл и интересно защо картите са на турски като няма пазар там.

# 234
  • оттам, откъдето започва България
Момичета,  случайно някоя да е взимала от тези образователни карти? https://www.lidl.bg/p/detski-obrazovatelni-karti/p10042216?pageI … urrent_Sales_Week

Връщай ги. Странно, много неприятна изненада за образователна карта. Heart

# 235
  • София
Наистина е много странно! Поискай да ги сменят!

Готварската книга на хърватски беше в Пловдив, но няколко седмици по-късно беше в коша с преоценени стоки на Сточна гара в София. 😃 Не знам дали е бил същият екземпляр или са били цяла партида. Joy

# 236
Много странно.
Съфорумка се беше оплакала тук за книга на хърватски. Но от една страна е обяснимо, защото има Лидл в Хърватия и явно книгата е била за тамошния пазар.
Aз бях.🙂 Но по спомен книгата беше с корица на български език и само отвътре на хърватски.😂
Таня, цяла партида бяха.😂 При нас имаше немалко бройки, над 10-15 със сигурност.
И аз видях бюрото в брошурата на Кауфланд.🙂

# 237
Аз взех днес с Пес Патрул ,всичко е наред.

# 238
  • София
Много странно.
Aз бях.🙂 Но по спомен книгата беше с корица на български език и само отвътре на хърватски.😂
Таня, цяла партида бяха.😂 При нас имаше немалко бройки, над 10-15 със сигурност.
И аз видях бюрото в брошурата на Кауфланд.🙂
Да, корицата беше на български. Смесили са ги при подвързването. Simple Smile

Доколкото виждам и детската книжка е с корица на български. Simple Smile

# 239
  • София
Странно е - образователни карти на турски език.
Лидл нямат филиали в Турция. Но пък не пречи турски вериги да са поръчали при същия изпълнител.
Може би са на босняшки - нали от мин. есен Лидл навлиза в Босна и Херцоговина. А и в езика има много турцизми.

Общи условия

Активация на акаунт