Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 810
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
Докато питах за кафе машината,тийнката я е взела,та тествахме - добре е.

# 241
# 242
  • shumen
Връщай ги!Явно е станала грешка и са попаднали в българския пазар картите.

# 243
Много странно.
Съфорумка се беше оплакала тук за книга на хърватски. Но от една страна е обяснимо, защото има Лидл в Хърватия и явно книгата е била за тамошния пазар.
Обаче в Турция няма Лидл и интересно защо картите са на турски като няма пазар там.
Но имат в Германия и Холандия 😂

# 244
Днешните банани не им разбрах съвсем намалението. Цена без Лидъл плюс цена с Лидъл плюс ... Та си е редовната два лева. Тези проценти от къде се спадат не съм сигурен. Поне бананите дето попаднах бяха нормални и ги уважих щом са около два лева.

Някой има ли идея как да сканиран намалените от пекарната на касите на самооблужване. Бар кодове на етикета от известно време липсват. Числата са много дребни и с много нули. Другите кодове поне са с нормална дължина.
Прилича на недомислица или подигравка с клиента.Хем не можеш да скканираш хем 1000 нули. Прилича на селяндурско изпълнение. Веригата им направила удобства и някой ги пригодил локално щото не върви глобалната система.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:02 от netman71

# 245
Само в Била има ръчно въвеждане от клиент. В Кауфланд и Лидл не може.
 Ако става въпрос за печива със зелен етикет и плодове и зеленчуци - според мен много често не ги вкарват в системата и излиза това:

Трябва да чакаш да дойде служител. С чипа отваря сервизен режим и ръчно пише код.

# 246
Само в Била има ръчно въвеждане от клиент. В Кауфланд и Лидл не може.
 Ако става въпрос за печива със зелен етикет и плодове и зеленчуци - според мен много често не ги вкарват в системата и излиза това:
Скрит текст:
Трябва да чакаш да дойде служител. С чипа отваря сервизен режим и ръчно пише код.
Точно за печивата със зелен етикет. Преди имаха бар код и минаваха със скенера, но от скоро някой подобри работата и вместо баркод има код с 1000 цифри. За това казвам че е калпаво подобрението. Като слагаш цифров код сложи го с 2,3, 4 цифри. Кат не можеш не пипай. За какво са касите на самообслужване като трябв да чакам касиер за всякак една глупост. Бисквитите им изсъхнали теглилките не го хващат, кодовте им не се сканират, пилетата им не са с нивото на изпичане като в началото и т.н. и т.н. Това оставя впечатлението за побългарени изпълнения и отиваме във вица Калпава работа ... Българска. После веригите не били български. Тогава защо им гледам побългарените недомислици всеки ден като дойда, а в другите държави такива "подобрения" няма.
Хайде минутите за реклама свъшиха.
Потапайте се Wink

# 247
Идвам да се оплача как почти ми се провали обяда - добре че купувам по 2 и спасих положението…
Извара Родна стряха - перфектно вакумирана и в срок на годност вътре беше мухлясала!
Същата извара втори пакет - съвсем чудесна… купени са заедно, съхранявани са заедно, бяха плътно вакуумирани…
Форумът не ми позволява да кача снимките, по-късно ще пробвам пак.
Скрит текст:
Изварата е тази

Срок на годност на двата пакета

Съдържанието на двата пакета

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 13:49 от beki8

# 248
В Лидл също могат да се въвеждат ръчно неща на касите за самообслужване. Така с едно гъби написах кода и го прие, иначе не искаше да го сканира. Дали за всичко става не знам.

# 249
В Лидл също могат да се въвеждат ръчно неща на касите за самообслужване. Така с едно гъби написах кода и го прие, иначе не искаше да го сканира. Дали за всичко става не знам.
Става

# 250
  • Велико Търново
Пропуснала съм сладоледа, може ли снимка за кой сладолед е бил купона.

# 251
  • Пловдив
Пропуснала съм сладоледа, може ли снимка за кой сладолед е бил купона.
Ето тези

# 252
  • Велико Търново
Благодаря, пропуснала съм ги, но не са от предпочитаните.

# 253
Аз също съм имала фал с изварата на Родна стряха. Срокът ѝ на годност беше до октомври месец, а една сутрин я открих с издут пакет, който е готов да се спука всеки момент. Не беше отварян пакетът.

# 254
beki8 аз имах преди време проблем с едно месо. Всичко в срок вътре дъх на мухъл. Снимах и им писах.

Общи условия

Активация на акаунт