Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 805
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
За сладоледа с купона - преди два дена купих от този с вкус на брауни, ванилия и карамел. Не бях опитвала, взех да го пробвам, много ми хареса. Беше на цена 5,49(бяхте писали, че е на промо цена + отстъпката с купона). Днес реших да повторя с две бройки, взех картата на друг член от семеството. Цената вече беше редовна, но пак си беше изгодна, с оглед на високия % отстъпка. Взех и малко банани с днешния купон.
За вчера пропуснах да вляза, дали изпуснах някоя страхотна оферта? Stuck Out Tongue

# 256
Дени ми напомни, че преди няколко дни снимах нови артикули - сладко без захар (нов вид), сладко с колаген, протеинови кремове:

Самоцитирам се. Погледнах с какво да подсладени. Тези с протеин и колаген са подсладени с малтитол или с малтитол и сукралоза (според вида плод). На Цима 100% плод нямат никакъв подсладител, доколкото видях. Другите отдясно са с еритритол и стевия подсладени. Протеиновите кремове (видях състава само на единия вид) май бяха с малтитол.
Беки, ужасно! Аз не съм купувала от тази извара, откакто е в пликове. В кофичките винаги е била идеална.

# 257
  • оттам, откъдето започва България
Изварата "Родна стряха" ми е любима. Последно купих 3 пакета. За съжаление покрай грижи за децата не съм затворила единия пакет хубаво и се получи вкисване на остатъка.
Изхвърлих го, моя е грешката. А иначе изварата е много вкусна и ще продължа да я купувам.Heart Eyes

# 258
Мхм, сега пекнахме едно конски кюфтета - миришат на риба Confused

# 259
A на вкус как са?

# 260

Не знам, не ги ядохме

# 261
Благодаря за информацията за бюрото. Едва днес прочетох. Дано намеря някъде останало. Уж гледам и брошурите на Кауфланд, но тази седмица ми беше натоварена...

# 262
beki8 аз имах преди време проблем с едно месо. Всичко в срок вътре дъх на мухъл. Снимах и им писах.
И аз писах и изпратих снимки - получих компенсация 5 лв в профила и обещание да направят проверка. По нищо не личеше да има проблем с продукта, затова бях толкова изненадана.

# 263
Защо не продават кока-кола в бутилките от един литър? Или само в нашия филиал е така...
Почакайте още 2-3 години и ще заменят 1.5 литра с 1 и ще ви се сбъдне желанието. Joy
Някой разфасофки са по-малко вървежни и ги зареждат само на тематични седмици.
Примерно 2.5 литра.

# 264
  • Sofia
Маслото Лурпак хубаво ли е?

# 265
Маслото Лурпак хубаво ли е?
Страхотно е, поне за мен☺️

# 266
Да, хубаво е, и аз редовно вземам от него.

# 267
Сладоледите от купона се бяха появили снощи, след като им махнаха -15-те %
Е, много добри сладоледи, може би първите от Лидл, които така да ми харесаха. Брауни, чийзкейк и белгийски шоколад, каквото докопах, по 2-3 броя взех.

# 268
И аз харесвам маслото. Винаги зареждам. Hands Plus1

# 269
В Англия Лурпак е хубаво,дали е същото в българския Лидл не знам,но на мен ми харесаха маслото от британската седмица по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт