Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 784
  • 775
  •   2
Отговори
# 285
Бобът е хубав,аз живея в Англия и тук само такова ядат за English breakfast

Това не е добра рецензия, не бих го купила Joy вероятно има и захар, като буламач го виждам.

# 286
От приложението днес:
В първия и последния час от работното време на твоя любим магазин може да касираш покупките си само на касите на самообслужване.

Предполагам поетапно ще се въведе във всички магазини с каси на самообслужване.

Скрит текст:

# 287
И така полека лека после и през втория час, през третия, докато накрая отпаднат касите с касиер, но така поетапно няма да е такъв шок.

Katje, за кой филиал е сегашното съобщение?

# 288
Имам купони за намаление за продукти, които тази седмица са на промоция /кисело мляко, котидж сирене в събота/. Ако използвам купоните, допълнително ли ще ми се намали цената?

# 289
  • София
Имам купони за намаление за продукти, които тази седмица са на промоция /кисело мляко, котидж сирене в събота/. Ако използвам купоните, допълнително ли ще ми се намали цената?
Да. Купонът намалява от актуалната цена.

# 290
  • София
А какво ви притеснява в касите на самообслужване?
За мене е по-удобно. Касиерите само блъскат продуктите, бързат, дърдорят на слушалките и създават суматоха.
Ако се притеснявате, че се плаща само с карта - не е така.
Викаш служител и му даваш парите в брой, той/тя връща ресто.
Виждала съм го няколко пъти последната седмица.
Така ще е - каси има, желаещи да работят касиерки няма.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 12:53 от Moderator (Nikol)

# 291
Само да кажа, че не във всеки Лидъл има каси на самообслужване.

# 292
Ох, ужас. Това за прованса е супер жалкарско. Рядко пиша такива коментари, ама… всеки има право да се развива и това, ме е селянка от прованса не значи, че не може да учи. Майко мила! 🤣

Аз много харесах настърганото твърдо сирене от миналата седмица.

# 293
Те и касите на самообслужване не са баш без служители до тях. Последните 10 пъти на такава каса в Лидл, в различни градове, сигурно само 1-2 пъти не се е налагало идване на работник - дали касиер, дали охрана с чип, - за да разблокира системата. При това рядко съм с повече от 2-3 продукта, днес например се закучи на една салата.

# 294
  • София
Цитат
днес например се закучи на една салата.
Миналата седмица имах две земелчета по 1 ст. на два профила. Първото мина без проблем. После везната не поиска да отчете второто. Двама служители дойдоха, сигурно 5-6 пъти опитаха, но не стана. Joy Накрая го платих на обикновена каса. Преди време и с една гъба за баня се беше случило същото. Simple Smile Но тя поне беше свръх лека, а земелът си тежи.

Сетих се за нещо друго. Често използвам купони от различни профили и съответно излизам с няколко бележки. Само с една от тях си отварям вратата на зоната на самообслужване. В един от магазините (случайно бях там) охраната ме накара да маркирам всички бележки и тогава да изляза. В другите магазини много добре ме виждат, че съм с повече от една бележка, но никога не са ме карали.

# 295
Някой иска ли мини кроасан за 0,01лв?

# 296
Още 1 допълнение за касите на самообслужване ( ако не сте се сблъсквали с това)
Скрит текст:
Платили сте в кеш на каса 7( на някои места е точно 7 в зоната на самообслужване ) със служител, а не на нормална каса- не ви се отваря вратата с тази бележка, трябва касиерът или охраната да ви отвори.

# 297
Взех си сега от прасковите и торта "Гараш". Взех уж най-узрелите и пак са зелени. Тортата е с променено качество, поне според мен. Доста сладка и орехите почти не се усещат. Лично не бих повторила.

# 298
Ако наистина един ден минат само на каси на самообслужване, няма да пазарувам от тях. Обичам да си върша нещата сама, но системата да ми позволява технически да завърша процеса. За всяко второ нещо да трябва да викам служител, да бавя нещата и да се червя като ученичка - не, мерси съм.

Вчера си купих един лосион с кокос за под 3 лв. Поколебах се, защото не ми трябва поредния в колекцията, освен това кокосът е tricky аромат - имала съм попадения, но се е случвало и да е ужасно натрапчив или химически. Това излезе много приятно, леко и зарибяващо (за мен). Не дава ултра, мега хидратация, не е масло, но ухае деликатно и не се "бие" с парфюма ми.

# 299
Планът е до края на 2026г, масово да са на такива каси като ще има 2-3 служители постоянно там, като постепенно ще се намалят. По-удобно ми е, но ми изкарват всички нерви, когато не хваща нещо и няма кой да дойде..

Общи условия

Активация на акаунт