Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 639
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Скрит текст:
Няма как да не ви се "похваля". Днес писах, че имам купон за 10% за плащане на каса на самообслужване. Не знам с кой акъл го активирах. Simple Smile По-късно мъжът ми без да пита си е купил биричка за 80 ст. Joy Купонът изгърмя със спестени 8 ст. hahaha hahaha hahaha
някой ако има купон за х лв за покупка на 50-60...лв да драсне Bowtie
Защо не намирам този за -10%:rolling_eyes:
този купон -10% го даваха като стимул ако пазаруваш на каси за самообслужване
и мъжа ми имаше такъв и го използвахме за една пълна количка.
Добре, че писахте в темата та да го видим и активираме.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:36 от lite16

# 646
Aдалинд, 😂
Ранобудна, точно тази прозрачната от ДМ ми е една от любимите води за уста.😍 Не беше налична обаче в близкото ДМ наскоро. Другите ми предпочитани води за уста са от Кауфланд (прозрачна Sensitive и зелена с мента без алкохол).
Като единствен плюс на зелената вода ще отчета, че не ми оцветява езика в зелено.😄

# 647
Има ли някой представа, дали се очаква скоро да пуснат хлебопекарната?

# 648
Тази седмица има протеин на Лидл в големи пакети - някой купувал ли е от този протеин? Как е като вкус, и като качество?
Може ли мнения, който го е пил.

# 649
Имам питане .. гледам ви колко много купони имате. Аз имам мижави купони - за по 10% отстъпка - 5 броя максимум.. все за неща, което никога не съм купувала в живота си. 🤣 Всеки месец оставям по 600 лв в Лидл и то в различни градове, поне по 2 седмично пазаруваме там. Попълвам анкети и изобщо харесвам Лидл. Не ми е за купоните и намаленията по принцип, просто се чудя на какъв принцип ги пращат тия купони.

Мъжът ми пазарува по-рядко с неговата карта и няма разлика в купоните, тоест не му пращат повече, за да пазарува повече ..

# 650
Тази седмица има протеин на Лидл в големи пакети - някой купувал ли е от този протеин? Как е като вкус, и като качество?
Може ли мнения, който го е пил.
Аз съм писала за този протеин. Не е най-доброто, но е приличен и цената е много изгодна. По-добра цена и по-хубав протеин може да се купи само от магазини за хранителни добавки с карта с голям процент отстъпка. Аз също ще взема от него, че моят свършва. На вкус най-много ми допада ягодата, след нея кокоса.

# 651
Тази лютеница ок ли е?

# 652
  • Буркина Фасо
каква е целта да консумирате протеин?

# 653
Трениращите пият.

# 654
Супер е лютеничката.
Трениращите пият.
Не е само за трениращи. Протеинът е основна храна за мускулатурата. Не е нужно да си батка, за да пиеш протеин. Аз тренирам и пия, майка ми не тренира и също пие.

# 655
Благодаря, FreakOnALeash!

Поръчала съм си хубав протеин от iherb, но дакото го чакам около 3 седмици, се чудех дали да купя от този за прием.

# 656
На мен протеинът ми замества едно хранене. Имам Toffee Caramel от лидлските, но ми е накъртващо сладък. Обичам сладко, но не в напитки.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 11:48 от Adalind

# 657
  • Велико Търново
в нас тази едросмляната лютеница се харесва. Вече два пъти съм купувала 2+2 и доста се яде от малките и мм. Аз не ям лютеница.

# 658
Хубава е лютеницата.
Аз имам още запаси вкъщи от една грешка на Била по 17 или 27 стотинки нещо такова, та имам още 7-8 неотворени буркани.

# 659
  • София
Благодаря на дамата, която препоръча дамските потници с тънки презрамки! И аз си взех от розовите и са много хубави. Надявам се дантелата да издържи по-дълго. Като за първо пране ги пуснах на 60 градуса и издържаха.

Общи условия

Активация на акаунт