Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 689
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Родителите им са парцалани, не децата. Хайде стига криво адвокатстване.

# 631
За децата има специално място, където да се возят. Ако се возят там, където се слагат продуктите, да, родителите им са парцалани.

Пробвахме продукти от японската кухня и ни харесаха кюфтенцата с уасаби, гьозата, сос Уасаби. Пицата уасаби не се одобри от дъщеря ми.

# 632
Има ли в Лидл от по-големите мокри кърпи, които стават за моп Swiffer. Бяха около 3-4 лв. преди.
За почисване на под, ламинат, теракот, които се прищипват към мопа (стирката).
Търся снимка на кърпите.

# 633
Докато не стане ясно в кой филиал е, няма да ям салати FlushedStuck Out Tongue Winking Eye

А, то защото от Била или от пазара при мишките да си купиш е по-чисто. ...

# 634
Аз плодове не ям, от зеленчуците купувам айсберг и краставици, които беля. И не пазарувам от пазари, щото не ми се занимава, което ми оставя Лидл и Фантастико като опции. Като видя да се катерят и във ФФ ще преосмисля генерално дали да не мина на кимчи и кисело зеле JoyJoy

# 635
Момичета,
Моля за мнения относно безкабелна прахосмукачка Бош от брошурата за следващата седмица.  Имам нужда от такъв уред, дали е мощна и издръжлива?😇

# 636
Мощна е само в турбо функция. Батерията не издържа, за да изчистя цялата къща, сменям с втората. За бързо чистене става, за основно имам друга.

# 637
Исках да попитам дали някой от вас също има лош опит с пяната за почистване на лице на Cien.

Вчера за първи път ползвах и лицето ми се зачерви, все едно слънце ми е изгорило кожата на лицето.

# 638
Исках да попитам дали някой от вас също има лош опит с пяната за почистване на лице на Cien.
Вкъщи не сме имали проблеми. Зелената използваме с дъщеря ми. За майка ми купих от розовата, аз нея не съм я пробвала.
Аз пък да питам зелената вода с алкохол от Лидъл винаги ли е била толкова ужасна? Все едно използвам одеколон, след нея няма значение каква паста за зъби използвам, защото не мога да усетя друг вкус...Взех я, защото нямаше от розовата за чувствителни зъби (не са ми чувствителни, но досега бях използвала само вода без алкохол).

# 639
  • София
От зъболекар знам : Никога вода с алкохол.

# 640
От зъболекар знам : Никога вода с алкохол.
Реших да и' дам шанс, защото и водата в Кауфланд без алкохол липсваше. И без това не съм с чувствителни зъби или венци, а и ми е първа стъпка преди миенето на зъбите, след това използвам друга. Не знам по принцип ли са толкова гадни водите с алкохол или конкретно зелената от Лидъл е такава...
Честит сребърен медал по волейбол на всички!😃 И на Лидъл също като подкрепящи отбора!🙂

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 17:33 от dolce miele

# 641
  • оттам, откъдето започва България
Респект към младите ни волейболисти!🥰
Благодаря за емоциите, които изживяхме и за това, че прославиха България!❤️

# 642
Да си повдигна пак въпроса, такава гадна и със силен спиртен привкус ли си е зелената вода за уста от Лидъл? Или по принцип всичките с алкохол са такива? Пак казвам, досега друга вода за уста с алкохол не съм използвала и нямам база за сравнение (и едва ли ще купя пак😂).

# 643
  • оттам, откъдето започва България
Силничка ми е и на мен, но пък ММ много си я харесва. От години я купуваме тази вода и винаги е била такава. Мисля че тя е най-силна като вкус от наличните марка на Лидл.
Аз ползвам вода на ДМ без алкохол, която е, ММ каза, че въобще не я усеща.
Явно е въпрос на вкус.
Скрит текст:

# 644
dolce, караш ме сега да ровя по никое време у склада Joy
Утре ще ти кажа гадна ли ми е, ама аз по принцип обичам люти. По-гадна от една лилава не съм имала, не я помня откъде беше.

Общи условия

Активация на акаунт