Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 657
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
По доста интересен начин изглеждаше вчера авокадото в нашия филиал:

Как ли изглеждат в разрез костилките на тези екземпляри, на вкус как е авокадото, някой купи ли?😂 Аз отдалече ги помислих за тъмни тиквички или краставици...☺️

# 616
Вчера пред мен на касата един мъж беше взел 2 такива авокадо-та и се загледах с интерес. Предполагам, че костилката е в широката част и е нормална. На вкус се надявам да е като старото зелено. Избягвам кафявото-всеки път е на конци...

# 617
Аз бях заредила с авокадо Hass от последните намаления по 1,19 лв и още имам. Много вкусно.💚
Кафявото са едни плодчета с грапава кора, нали?

# 618
  • Стара Загора
Тъй като и миналата година по това време взех олекотено яке на детето (тези, които са за най-малките), и тази, мога да ги сравня - миналогодишните са по-плътни, детето го носи и зимата (не, че има големи зими вече тук), а тазгодишното е доста тъно, и самият плат е по-лигав.

# 619
  • Кърджали
Току що получих известие в приложението за купон за намаление на плодове и зеленчуци с -10%

# 620
Това е за заблуда на врага, отстъпката е щото са се катерили по тях Joy

# 621
  • Кърджали
Това е за заблуда на врага, отстъпката е щото са се катерили по тях Joy
Ха-ха, вярно не се бях сетила за това 🤣😂🤣 не е смешно ама.

# 622
Магазинът е в Младост на Москов срещу Хит.

# 623
Тъй като и миналата година по това време взех олекотено яке на детето (тези, които са за най-малките), и тази, мога да ги сравня - миналогодишните са по-плътни, детето го носи и зимата (не, че има големи зими вече тук), а тазгодишното е доста тъно, и самият плат е по-лигав.
Дали дамските олекотени, тези от сегашната брошура, като се изперат вътрешността им се събира и остават места без пълнеж🥲

# 624
  • Буркина Фасо
И аз нямам купон на имейл. Може да са се отказали поради слаб интерес. Simple Smile
не е заради това.  аз никога не съм получавал. може пък на мен да започнат да пускат, а на вас - не.  Simple Smile

# 625
Сайта ли е променен, не мога да намеря раздела с ръководствата на нехранителните артикули.

# 626
  • shumen
Ужас,това е скандално направо.Аз не бих си купила нищо от ПиЗ.

# 627
Това е моята любимка, която съфорумки бяха изумени, че съм нарекла парцалана по повод случка с една баница.
Вие как бихте описали тази служителка?
Защото мен ми омръзна да звъня на клиентската линия и да пиша имейли.

Това е отвратително. Някой ще си купи това зеле, може да го яде на салата! Пуснете сигнал и локация на магазина.

# 628
Сайта ли е променен, не мога да намеря раздела с ръководствата на нехранителните артикули.
Не знам дали е променено нещо. Имам запазен този сайт и там търся: https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/

Скрит текст:

# 629
Това е моята любимка, която съфорумки бяха изумени, че съм нарекла парцалана по повод случка с една баница.
Вие как бихте описали тази служителка?

Категорично тази служителка трябва да бъде наказана сериозно!
Но продължавам да съм на мнение, че с нищо не сте над нея, наричайки я по този начин.
Лично мнение.

По логиката на обиждащата може и децата дето се возят в количките с хранителни стоки да бъдат наречени парцалани.

Общи условия

Активация на акаунт