Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 684
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,аз си взех тези неща вчера от Лидл,доволна съм от качеството.Чорапите и клина са по 3 паунда,блузата е 5.

# 601
Това е моята любимка, която съфорумки бяха изумени, че съм нарекла парцалана по повод случка с една баница.
Вие как бихте описали тази служителка?
Защото мен ми омръзна да звъня на клиентската линия и да пиша имейли.

# 602
В кой магазин се случва това?

# 603
  • оттам, откъдето започва България
Неприятна гледка.

# 604
  • Sofia
аз също тази седмица нямам имейл за купон

# 605
В гръцкия Лидл оранжевите намаления са следните, това, което тук е 20, там е 25%, съответно 30, там е 40 %. Зелени етикети не видях.
Много се престарават тук меринджеите.

# 606
  • София
Това е моята любимка, която съфорумки бяха изумени, че съм нарекла парцалана по повод случка с една баница.

Изпрати им снимката! Това е недопустимо! Как може да стъпва върху храната, която после ще си купим? А може и в социалните мрежи да я пуснеш. Като се раздуха случая, вероятно ще я накажат.

И аз нямам купон на имейл. Може да са се отказали поради слаб интерес. Simple Smile

# 607
  • 🌊
Снимката бих им я проснала в Линкедин и освен да тагна компанията, ще добавя и Александър Абел, който трябва да отговаря за безопасните условия на труд + Катерина Шопова, която е директор ЧР за България.
По написаното, явно не се случва за първи път, явно и не са взети мерки.

# 608
Тази "служителка" "изби рибата". Струва ми се, че скоро няма да е там... задължително сигнализирай.
На мейл втора седмица нямам купони, не че като имах можех да ги ползвам.
В магазина, в който аз пазарувам всички служители ( и нови, и стари) са супер любезни и отзивчиви. Една вечер се бях загледала в кашончетата с ПиЗ( умувах, кое за какво ядене бих употребила), но бях и много уморена-едно от момичетата ме попита дали ми е лошо и нуждая ли се от помощ... Винаги в анкетите съм хвалела персонала в този магазин ( срещу пожарната), удоволствие е да пазарувам там.

# 609

Лелеле, ужас!
Това служителка ли е или клиентка?
За кой точно Лидл става въпрос?

# 610
Това е просто скандално! Трябва да се сигнализира!

# 611

Категорично тази служителка трябва да бъде наказана сериозно!
Но продължавам да съм на мнение, че с нищо не сте над нея, наричайки я по този начин.
Лично мнение.

# 612
Днес купих тези потничета, много ми харесват, презрамките се регулират

# 613
Докато не стане ясно в кой филиал е, няма да ям салати FlushedStuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoy, май всички ще се въздържаме...

А това на снимката е не възмутително, а думи нямам направо! И е в работно време в присъствието на клиенти, представете си преди и след тези часове докато зареждат как ли действа въпросната.

Нормален човек такова нещо не може да направи, тази трябва не само да я уволнят, ами да я оставят да погладува и после на работа в селското стопанство та да види как се "създава" това, което безсъвестно унищожава.

# 614
Служителката дори е ръководител, носи риза. Не знам дали е управител или зам. управител, но е още по-скандално. Подайте сигнал. Аз бях им писала за стъпване във витрините с охладено и се взеха мерки. Абсолютно недопустимо е, дано ги погнат и скъсат от проверки..

Общи условия

Активация на акаунт