Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 745
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Качеството в Лидл отдавна не е такова, каквото беше в началото. Нито материите са качествени и хубави, нито шевовете. Приключила съм всякакъв текстил от там.

Напълно подкрепям! Още повече, че преди 2 г. закупих от тук един спален комплект, от който вкъщи видях, че стърчат множество непочистени конци, шевове, които не бяха хванали и т.н. Предявих претенция и ми изпратиха друг комплект, като казаха да запазя дефектния.
Комплектът от тук беше рехав и груб, а този, който ми изпратиха, макар и същият десен - сатениран и много плътен.
Вероятно до нашия пазар достига второ-трето качество.

# 586
Интересното е, че преди години купувах много текстил от тях. Дъщеря ми беше като подвижна тяхна реклама. А сега отварям брошурата и нищо не мога да харесам, а ако харесам все пак, на място виждам продукта и се отказвам.
Не мога да кажа дали при нас доставят стоки второ-трето качество. Пазарувала съм в гръцкия и италианския Лидл и не видях особена разлика.

# 587
  • Бургас
Прочетох назад ва темата, но не открих мнения за Silvercrest® Мултифункционален чопър.
Какво ви е мнението? Явно няма да става за разбиване на лед, но месо, зеленчуци ... добре ли смила?

# 588
  • София
Да попитам за купона за рожден ден. В описанието има два кода за сурови ядки микс - 7202992 и 7207684. И през май месец, и сега се опитвам да намеря двата вида ядки, но намирам само едни Алесто с лилав надпис, в които има бадеми, кашу и различни стафиди. Другият вид има ли го? Може би аз не го намирам?

# 589
Защо да не става за лед чопърът с 500 вата мощност? Имам такъв чопър с малко по-различен дизайн и 500 вата мощност и се справя много добре.
Все още има и текстил в Лидъл, който ми харесва, но като цяло и аз купувам много по-рядко дрехи от Лидъл в сравнение с преди години.
Таня, и аз около моя рожден ден търсех единия вид ядки и го нямаше. Но след няколко дни се появи и тогава използвах купона.

# 590
  • София
Таня, и аз около моя рожден ден търсех единия вид ядки и го нямаше. Но след няколко дни се появи и тогава използвах купона.
А какви ядки съдържа? И двете пличкета подобни ли са?

# 591
  • София
Да попитам за купона за рожден ден. В описанието има два кода за сурови ядки микс - 7202992 и 7207684. И през май месец, и сега се опитвам да намеря двата вида ядки, но намирам само едни Алесто с лилав надпис, в които има бадеми, кашу и различни стафиди. Другият вид има ли го? Може би аз не го намирам?
Миналата седмица взехме с Плюса на приятел, че беше рожденик. Един вид беше към онзи момент наличен от включените два кода.

# 592
Не помня какво ядки съдържаше точно, обаче през първите дни имаше налични същите ядки (като съдържание), но опаковката беше с по-малък грамаж. Съответно и кодовете не съвпадаха. Тъкмо бях решила да проверя за последно и да взема нещо друго от купона, когато се появиха. Но беше преди няколко месеца. Сега може и да няма доставки.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 17:45 от dolce miele

# 593
Долче , с такъв чопър пробвала ли си да правиш тахан?

# 594
brillante, все още не, но имам такава идея.🙂
Някой има ли излишен купон за 1 ст. за достигнара сума за сладоледа на клечка с бадем и бял шоколад?

# 595
Моята четка е от някакъв испански супер, от рода на Лидл, демек куча марка. 😂 Откакто я имам, ютия не съм включвала. За отрицателно време се оправят гънки и се излиза навън изгладен. Когато бързам, даже и на закачалка не слагам, премятам на ръката и така минавам с четката.
Аз имам белег на ръката от изгаряне с парата. Не е шега работа. Аз закачам на закачалка за панталони - с щипки

# 596
  • оттам, откъдето започва България
Аз също препоръчвам уреда за гладене с пара.
Моят е на Тефал .    https://www.emag.bg/ured-za-gladene-s-para-tefal- … DMJ6ZPMBM/  

Севда_ е права, внимавайте с парата.

# 597
  • Sofia
От Теми си взех един протектор, който се слага на ръката, за да не се изгаря човек с парата.

# 598
Аз също препоръчвам да внимавате с парата и също винаги използвам закачалка с парната четка. Парата отива и нагоре все пак.
Иначе за ръкави на ризи и прочее използвам и кухненска щипка, за да съм далеч от парата.😂

# 599
Нашата четка става и за вертикално, и за хоризонтално гладене и си има предпазна ръкавица в комплекта. За вертикално си взехме такава регулируема стойка от Тему

Общи условия

Активация на акаунт