Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 751
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
Katje, благодаря! Изглежда чудесно.

# 571
Аз имам верото с алое Вера, хареса ми

# 572
# 573
От известно време си мисля за парна четка, и хоп - в брошурата я има. Може ли мнение за нея? Или да взема, пробвам и ако не върши работа, да я връщам. Дъската ми за гладене е за смяна (не че гладя много, но се налага), и тя идва по поръчка в брошурата.

# 574
Аз ползвам вече основно парна четка. Става бързо и щади материите

# 575
Аз мразя да гладя и рядко го правя с обикновена ютия. Взех си парна преди няколко месеца- Ами вече ходим по изгладени 😂
Става супер бързо , без да разпъвам дъски или да гладя на леглото/ дивана.

# 576
  • Пловдив
Ама лидълската ли ползваш? Simple Smile
И на закачалка ли ги закачаш или...?

# 577
  • Sofia
От както я пуснаха първия път в Лидъл тази четка, ютията съм я вадила само веднъж. Слагам на закачалка, която закачам на касата на вратата и така.

# 578
  • София
Имате ли мейл днес с бонус купон?
При мен винаги идва рано - между 8 и 8:30 часа. Днес нямам.

# 579
  • Пазарджик
Имате ли мейл днес с бонус купон?
При мен винаги идва рано - между 8 и 8:30 часа. Днес нямам.
И аз нямам.

# 580
Ама лидълската ли ползваш? Simple Smile
И на закачалка ли ги закачаш или...?
Не е лидълска моята (на Филипс е) , но предполагам че ще върши същата работа. Моята даже е по-малка от тази, води се травъл и й се сгъва дръжката.
На закачалка ги закачам - да.

# 581
  • София
Моята четка е от някакъв испански супер, от рода на Лидл, демек куча марка. 😂 Откакто я имам, ютия не съм включвала. За отрицателно време се оправят гънки и се излиза навън изгладен. Когато бързам, даже и на закачалка не слагам, премятам на ръката и така минавам с четката.

# 582
Аз ходих за якета и елеци сутринта ..малко се разочаровах , обаче Sad Измерих 3 кремави къси елека , и трите имаха дефекти - на единия се разминаваха шевовете , които го делят на "вафлички" отпред , на другия един от тези шевове беше до половината , на третия нещо около ципа имаше ...
Повечето елеци и якета , бяха незачистени с конци висящи и стърчащи откъде ли не ...еми , за тия пари , пък малко от малко. Взех си едно черно късо яке, като качеството е пак компромисно , ама ...
Рипсаните сутиени ( в бяло,черно и зелено) са ми умалени на обиколка , гащите към тях -рипсаните по 2бр , освен че ми жълтееха "белите" , отново са без памучно платче отдолу Sad

# 583
  • Велико Търново
Бях си взелаот миналогодишното пускане на стринг от рипсена материя един комплект ( три или пет броя вътре, не помня вече). Ами... по отвратително бельо като материя единствено от пепко съм си вземала. Този рипс, които беше при зареждането миналата година сякаш е като микрофибърна кърпа и за човек със по-суха кожа на ръцете всяко докосване е неприятно. Дори не си спомням къде ги прибрах, колкото да не ги хвърля, но от тогава бельо от лидл не съм си вземала, толкова се разочаровах.

# 584
Качеството в Лидл отдавна не е такова, каквото беше в началото. Нито материите са качествени и хубави, нито шевовете. Приключила съм всякакъв текстил от там.

Общи условия

Активация на акаунт