Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 745
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
  • оттам, откъдето започва България
В момента съм с един препарат за съдове на К...нд, който е евтин и измива добре. Освен това ползвам и Тест гел.

# 556
Хубава ли е ютията на Лидл, за студент ми трябва, не за основна вкъщи

# 557
Ако става въпрос за тази ютия:    https://oferta.bg/offer/silvercrestr-parna-yutiya-1    , аз съм доволна, четвърта година си я ползвам.

# 558
Има ли в Лидл замразена скумрия?
Преди време съм купувала, но сега има само някаква дребна рибка...

# 559
Ако е щадящ към кожата как очаквате да измива хубаво мазнините?
Специално с препарата на W5 мих толкова мазни съдове и чинии - и то без да слагам ръкавици - че наистина се впечатлих. Обилна пяна правеше със съвсем малко количество. Възможно е да има значение и каква гъба за съдове се използва. Иначе и аз основно използвам препарата на Кауфланд, но ще разнообразявам и с този на W5 вече, икономичен е. За седмица изхабих около 1/4 от опаковката, като даже съм го използвала понякога и за миене на ръцете.🙂
Забелязах, че при нас вече няма от зърнестото сирене Pilos в бяло-зелената опаковка.🙄 Последно беше на цена 1,99 лв (редовна), но не съм се сетила да гледам дали е със задраскан код. При вас има ли?

# 560
Ако става въпрос за тази ютия:    https://oferta.bg/offer/silvercrestr-parna-yutiya-1    , аз съм доволна, четвърта година си я ползвам.
Не, по- тъмно синя беше тази, която видях, към 40 лв мисля

# 561
  • София
dolce, котидж има Милбона 3.49 / 200 грама. На това не му е задраскан кода. Друго налично не намирам.
Редактирам се - има и био котидж Милбона 3.29 / 200 грама. При промото е, също не му е задраскан кода и няма друга ( стара ) цена.

# 562
Вчера видях котидж от 1.99 с оранжев етикет за 1.59. Цял кашон с изтичащ срок.

# 563
Жалко, явно го отлистват...😥

# 564
Долче, проверих и при нас- няма Пилос, само Милбона. Празно място без етикет- може да му сменят опаковка и цена.

# 565
Не, по- тъмно синя беше тази, която видях, към 40 лв мисля

Това означава, че смело можеш да купуваш. Щом моята изкара повече от 3 години, значи няма за какво да се притесняваш.

# 566
Дени, мерси!
Тези лед лампи как се монтират? На батерия ли са или се свързват с мрежата?🤔

# 567
  • София
С мрежово захранване са - пише на листчето дето е залепено на кабела.
Там където държиш трябва да има дупки за захващане върху плоскост. Не са за стена или таван.

# 568
Мерси! Не можах да разбера, защото има прикрепено нещо като малка бяла кутийка (прилича на отделение за батерии), както и това като кабел...А на кутията е показано и как е монтирано на стена (не се вижда този кабел на снимката, т.е. изглежда си директно монтирано на стена).
Масичките за лаптоп хубави ли са? Не че имаше в нашия филиал, но пък може да се разходя и до друг евентуално.

# 569
dolce miele Сгъваемите маси за лаптоп са хубави. Стабилна и удобна е. До тук съм доволна. Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт