Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 564
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
София, ул. Д-р Атанас Москов 18

# 691
  • Буркина Фасо
с/у Хит.

# 692
Сега намерих снимка, която направих на някаква наденица.Нещо сръбско беше името. Хем не взимам такива неща, един път да купя и пак се натресох “късмет”. Щях да пиша на лидъл и да пратя снимка, но съм забравила, а сега вече не ми се занимава. Така или иначе доста ограничих пазаруването там.
Скрит текст:

# 693
Кокосовото мляко в кенчета се е завърнало в асортимента!🙂 На ново място обаче, при растителните млека и млеката UHT, не при консервите:

Най-накрая успях да си купя и от розовата вода за уста без алкохол.☺️

# 694
И тик ток и threads
Докато напиша мнение пак беше трито, затова идва наникъде моя коментар. Исках да кажа, че тази снимка обикаля освен Фейсбук и другите платформи за информация

# 695
  • Пловдив
Да кажа, че лютеницата на промо Не е на РС...засилих се, ама тя Фрешона. М не.

# 696
  • Буркина Фасо
Сега намерих снимка, която направих на някаква наденица.Нещо сръбско беше името. Хем не взимам такива неща, един път да купя и пак се натресох “късмет”. Щях да пиша на лидъл и да пратя снимка, но съм забравила, а сега вече не ми се занимава. Така или иначе доста ограничих пазаруването там.
Скрит текст:
какво и е на наденицата? на снимката не се вижда добре.

# 697
  • София
Да кажа, че лютеницата на промо Не е на РС...засилих се, ама тя Фрешона. М не.
Не е, да. Тази конкретно, която пускат 2+2, винаги си е била такава.

Вероятно ще пуснат техните сладка с 50% плодово съдържание в по-големи бурканчета.
От ягодовото вече е наличен новия размер - така излиза по-ниска цена на кг. Съставът е аналогичен.

# 698
Преди две ,три седмици купих четири бурканчета лютеница на Родна стряха на малко над 8лв общо.

# 699
  • София
Кокосовото мляко в кенчета се е завърнало в асортимента!🙂 На ново място обаче, при растителните млека и млеката UHT, не при консервите:

A за какво и как използвате кокосовото мляко, преди време май бях срещала пост, но като потърсих след време не го намерих.

# 700
какво и е на наденицата? на снимката не се вижда добре.
Аз виждам някакво парче плат, което най-вероятно е било в нея. Слива се с десена на чинията малко.

# 701
  • 🌊

A за какво и как използвате кокосовото мляко, преди време май бях срещала пост, но като потърсих след време не го намерих.
С това се "подмазвах" на свекърите, много го харесаха😅
Скрит текст:
Продукти:
Блат:
   • 33г кокосово брашно
   • 25г натурално какао
   • 60г еритритол
   • 1ч.л.бакпулвер
   • 2 яйца
   • 200мл кокосово мляко от консерва с висока масленост
   • Ванилия

Сметанов крем:
   • 150мл сметана 36% Pilos LIDL
   • 2с.л.еритритол на прах

Топинг:
   • 75г или шоколад и 1/2 Elegant на Koleff (червен етикет) - можете да използвате всеки шоколад с до 12г нетни въгл на 100грама, ако искате да спазите моите изчисления.
   • 80мл сметана, може да се увели до 100мл

Начин на приготвяне:
      1. За блата смесваме всички сухи съставки. Разбъркват се с лъжица
      2.  В отделна купа се смесват кокосовото мляко и яйцата и ги разбивате
      3. Добавяме сухите към течните съставки и разбъркваме
      4. Блата се пече на 170 градуса за 45 мин или до суха клечка
      5. За крема разбиваме сметаната и млякото до кремообразно състояние
      6. Добавя се еритритола
      7. За топинга разптапяме шоколада на водна баня и добавяме сметаната
      8. Намазва се изстиналия блат с крема, отгоре се изсипва топинга

Иначе благодаря за споделянето, беше ми писнало да дебна в Билла кога ще го има на промоция.

# 702

Аз си правя с него кокосов ориз или пиле, като напишете в гугул coconut rice или coconut/thai chicken излизат всевъзможни рецепти

# 703
Преди две ,три седмици купих четири бурканчета лютеница на Родна стряха на малко над 8лв общо.

И аз, и се зачудих и на цената, и на грамажа. А трябваше да се светна още по цвета на капачката.
Фрешонската колко грама беше? Не пазя нито едно бурканче да сравня... или просто онези бяха по-високи.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт