2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 20 651
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И моят син е сред доволните от г-жа Манашян. Води му профил от миналата година, подготвя ги много добре. В никакъв случай не остават без знания, напротив. Миналата седмица синът ми реши толкова много задачи, докато я нямаше..., които тя зададе, естествено. Ако се наложи да отсъства по-дълго, вероятно ще има заместник. Драми няма.

# 241
И моята дъщеря е при Манашян и е много доволна. Дава им задачи, следи си учебния процес, обяснява много добре. И миналата година отсъства поради болест известно време, но децата не останаха без знания и се справиха на НВО. Решават много задачи, които тя им праща- който иска решава и не изпуска от материала.

# 242
  • София
Да питам за стипендия.На децата които я получават преведена ли им за половината септември и октомври?

# 243
Да питам за стипендия.На децата които я получават преведена ли им за половината септември и октомври?
Не, на моите деца не е преведена.

# 244
На моето са казали, че накуп ще ги превеждат. Мисля, че и миналата година през декември ги изплатиха

# 245
Здравейте,
Може ли да ми дадете малко информация за предстоящия коледен базар в училището. В миналото му училище организацията бе поета от учителите, и сега ни е малко "тъмна Индия", тъй като още до колкото разбирам не си е изяснил какво и как ще се случва.

# 246
На родителска ни казаха, че ще се продават домашно приготвени сладкиши,а вие си определяте цените. Но! Ще ги продават ученици, които са в другата смяна на училище, а не като миналата година да се бутат на кекса Joy

# 247
  • София
Сладкишите са на почит на Коледния базар Joy Може и ръчно изработени сувенирчета да се направят. Учениците ги носят в училище и ги предават някъде /не помня къде/, казват цената и "продавачите" поемат щафетата. Май ще има и Коледен концерт, приходите отново ще отидат за тазгодишната кауза. Но инфото се разпространява между учениците, не знам подробности.

# 248
Видяхте ли клипа на г-на по физическо..

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 19:22 от second

# 249
  • София
Аз го изгледах след като свикаха спешно Общо събрание заради случилото се. Със сигурност ръководството ще реагира по най-добрия начин и отчитайки фактори, които евентуално ще се появят в обозримо бъдеще. Ще има и официално становище във връзка със случилото се.

# 250
  • при моите любими
Вече има становище. Отстранен е.

# 251
Бихте ли споделили за какъв клип става въпрос, къде може да се гледа, къде се публикува тази информация ((ако визирате нещо различно от клиповете от протеста в понеделник)) ? ( свободно “плаващ” клип в youtube, tiktok или нещо друго е? ) .

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:20 от Veni_G

# 252
  • София
cydonia, къде е публикувано? Не го намерих на сайта, а искам да го прочета.

# 253
Видяхте ли клипа на г-на по физическо..
Кой господин и какъв клип?

# 254
  • София
Учител по физическо, който е бил на протеста. Нищо, което трябва да се види. Вероятно решили, че подронва авторитета на училището и са го отстранили, а може и временно, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт