2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 42 537
  • 514
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Имам и двете части и ги подарявам. Имам също и двете части на английския учебник по история, като от първата част имам 2 бр. На мен също ми ги подари съфорумка навремето Hug , защото аз успях да намеря само първата част по история. Много са апокрифни.

Ирина Костадинова преподава биология на английски по принцип. При това изцяло и на много добър английски - поне при дъщеря ми беше така и в двете години.

# 496
Има ли някъде публикувани списъци с учебници? Аз в тоя безумен сайт не мога да се ориентирам за нищо

# 497
Аз също чакам от някъде да се появи информация какво е необходимо за 9-ти клас  но за сега нищо 🤨

# 498
  • София
Учебниците са им раздадени. Каквото допълнително трябва да се вземе по някой предмет, учителите ще кажат на учениците.

# 499
Да, става дума за учебниците на английски по разказвателните..

# 500
  • София
Има два по биология и два по история - абсолютно неоткриваеми. Единствени са, независимо от учителя. Аз учебниците по биология вече ги обещах, но можеш да питаш в една Вайбър група например. Wink Ако искаш, ще ти дам тези по история.

# 501
Бих ги взела, ще ти пиша утре ❤

# 502
Помагалото по биология е неоткриваемо. Ние го.ползвахме онлайн. Ще попитам дали имаме още някое от другите помагала и ще пиша тук.

# 503
Здравейте, тъй като видях, че има интерес към учебниците за 9 клас, предлагам и нашите като имам и от 8 клас. На английски предлгам 1 и 2 част по химия, физика , биология 1 и 2 част и по история 1 част. Освен тези имаме и на български език и няколко по немски.

# 504
Ако биологията е свободна, бих я взела

# 505
От този линк може да си свалите учебника по биология част 1 и атласа по география. Валиден е 3 дни.

https://we.tl/t-FRiicF0QXQPyEwcc

# 506
Здравейте, тъй като видях, че има интерес към учебниците за 9 клас, предлагам и нашите като имам и от 8 клас. На английски предлгам 1 и 2 част по химия, физика , биология 1 и 2 част и по история 1 част. Освен тези имаме и на български език и няколко по немски.
Писах Ви

# 507
Здравейте! Търся учебниците  по биология за 9 клас, първа и втора част.
Ако някой ги има налични, моля да ми пише на ЛС.
Бих била благодарна, ако някой има поне  първата част във формат за разпечатване, да ми пише.
Предварително благодаря много:hibiscus:

# 508
Аз ще проверя и ще пиша, ако не ги е дала

# 509
Два поста отгоре имаше линк
Втората част мисля се продава

Общи условия

Активация на акаунт