Перник - 3

• 16 884
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
 Е и? Гониш ли ме?

# 196
Лили Иванова, добре дошла при нас Hug Никой не те гони, ние се радваме на новите членове на групичката, и без друго сме такова малцинство ooooh!

# 197
Привет девойки сладки HugКак е хавата днес? Как са бебоците и по-големите сладури?

# 198
  • Перник
Здравейте съгражданки  Hug
искам да питам по-опитните мами откъде пазарувате бебешки неща - памперси, козметика и т.н. Аз за сега карам наред по всички магазини и забелязвам, че едно нещо в "Бамбино" на "Търговска" например е по-евтино, отколкото в "Жълтото пате" до киното и обратно, т.е. за да не се минеш в цените трябва да обиколиш всички магазини да си запишеш кое къде колко струва, а после да обиколиш пак, за да напазаруваш. Е, аз не съм пенсионерка и не мога да го направя това, та реших да ви помоля да споделите мнения.

# 199
Доколкото знам зад ГУМ, но това от приятелки, щото аз не съм мама.

# 200
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте съгражданки  Hug
искам да питам по-опитните мами откъде пазарувате бебешки неща - памперси, козметика и т.н. Аз за сега карам наред по всички магазини и забелязвам, че едно нещо в "Бамбино" на "Търговска" например е по-евтино, отколкото в "Жълтото пате" до киното и обратно, т.е. за да не се минеш в цените трябва да обиколиш всички магазини да си запишеш кое къде колко струва, а после да обиколиш пак, за да напазаруваш. Е, аз не съм пенсионерка и не мога да го направя това, та реших да ви помоля да споделите мнения.

Зад ГУМ мисля. Пазарувала съм оттам памперси. В "Жълтото пате" не влизам - нещо не ми допадат нито продавачки, нито подредба на магазина, нито цени. Това си е мое мнение. Зад ГУМ има доста избор на памперси, има и пюрета, сокчета и други неща...

Лили Иванова, добре дошла!  Hug Защо не си се "обадила" по-рано - гледам доста отдавна си във форума?!

# 201
Ами не съм се сетила, скоро видях темичката за Перник.

# 202
  • Вече в моята си приказка...
Ами не съм се сетила, скоро видях темичката за Перник.

Май не си и търсила Wink
От коя част на Перник си?
Аз съм от Твърди ливади...

# 203
Център  Grinning

# 204
Имаме ди вече нов член, занчи е време да се подхване темата за среща Whistling

# 205
И аз зад ГУМ пазарувам- и дрехи, и храни, и козметика. Специално продавачката на дрехите е много мила жена, която охотно вади всички налични дрешки и не се сърди, ако не си купиш, много обичам да пазарувам оттам.

Лили, добре дошла Grinning

# 206
Здрасти и от мен на Лили Иванова  bouquetВ аптека ли работиш или нещо не съм разбрала?
Магазинчето зад ГУМ е най- добро откъм цени на памперси, козметика и бебешки храни.И има богат избор. Когато Вики беше малък все от там пазарувахме. Памперси евтини купувах и от една търговия на Автогарата, но сега не знам дали още я има. Виж за дрешките въпроса е по- сложен.Хубави и сравнително евтини неща има в ДетМаг, а също и на втория етаж на ГУМ точно срещу стълбите. В кварталО има едно много готино магазинче ( и евтино) в блоковете зад магазина на Гошо и Гина(как го обясних... не е истина Mr. Green).Много често си пазарувам от там за детето или подаръци за племенника, който е на 7м.

# 207
Не работа в аптека.

# 208
Лили, много си потайна Mr. Green Кажи нещо за себе си, тук почти се познаваме всички

# 209
Имаме ди вече нов член, занчи е време да се подхване темата за среща Whistling

rotfImbo
Лили Иванова, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт