Перник - 3

• 16 883
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Ами добре заварили thumbsup

# 211
Имаме ди вече нов член, занчи е време да се подхване темата за среща Whistling

Оценихме черния хумор! Laughing

Лили, добре дошла!!!!

# 212
Не бе хора, аз съм напълно сериозна Rolling Eyes Няма ли най-сетне да се състои тая среща newsm78

# 213
Привет, привет!

Как сте, девойки?

Лили Иванова, добре дошла  welcome! Радваме се, че се множим, макар и толкова рядко. Между другото успя да ни събудиш от летаргичния сън, в който пернишките мами бяхме изпаднали  Wink.

И аз зад ГУМ пазарувам- и дрехи, и храни, и козметика. Специално продавачката на дрехите е много мила жена, която охотно вади всички налични дрешки и не се сърди, ако не си купиш, много обичам да пазарувам оттам.
Peace Напълно подкрепям.

В кварталО има едно много готино магазинче ( и евтино) в блоковете зад магазина на Гошо и Гина.
Също и това  Peace.

А относно срещите - май вече подкрепям спонтанните такива. С =^._.^= и с mama-eli май ще стане вече традиционна сутрешната среща в градинката срещу Албените. Определено е много приятна и сладка за дечицата, както и за нас мамите (въпреки, че моят щурчо не се много заиграва с тях - дай му само да обикаля надлъж и нашир. Е, и обича да дразни Гошко, като му взима играчките, а много добре знае, че това ще го разстрои.)

# 214
Да да подкрепям за срещите в градинката.  Hug
Галчо, пък и другите заповядай някой ден на кафе и градинка с нас!
А Гошко хич не се се разтройва да знаеш, той се бори до дупка и не си ги дава Laughing.
Днес изследваха пощенските кутии на един блок дружно, много бяха смешни. Joy

# 215

Лелеее, в никакъв случай! Добре дошла! Я прочети моите публикации и ще разбереш, че и аз съм от скоро и изобщо не съм от заядливите и непочтителни!(умря циганката, дето ме хвалеше:)) Аз просто исках да се разговорим, но се наложи да изляза от нета и чак сега се включвам. За срещи съм като пионерче, ако някой помни какво е това(винаги готов)Хайде Лека и спокойна нощ!!!

# 216
Мами, наистина Ви е много малък състава. Сигурна съм, че из форумите има и други перничанки, ама и те като мен, не са знаели за тази тема.

# 217
Дубрютру пернишки мами-дами! Как е живота днес?
'Айде да се видим към понеделник, вторник или сряда. Аз тогава почивам Blush
Вие кажете къде и към колко часа. Няма да водя детето на градина( ако срещата е преди/около обед),та да се запознае с форумчетата Laughing
Ша си турнем по една табелка"BG мама", хем да се познаем, хем да се разбере, че сме лични мами Joy

# 218
А забелязвате ли какви умозаличителни заглавия имат някои от темите в тоз' форум? Mr. Green
Римите на места ме докарват до конвулсии и бурна страст newsm53

# 219
Дубрютру пернишки мами-дами! Как е живота днес?
'Айде да се видим към понеделник, вторник или сряда. Аз тогава почивам Blush
Вие кажете къде и към колко часа. Няма да водя детето на градина( ако срещата е преди/около обед),та да се запознае с форумчетата Laughing
Ша си турнем по една табелка"BG мама", хем да се познаем, хем да се разбере, че сме лични мами Joy

Аз съм за Peace Само да не е в ранни зори, че не мога да стана Embarassed

# 220
Изключено milenna, душко  WinkПодкрепям напълно. То преди 10 часа всичко си е направо среднощ.
Хайде девойки, давайте мнения, предложения

# 221
Всички ли сте от кв. Изток Rolling Eyes

# 222
Има и неКварталки, ама нещо са се скрили Simple Smile

# 223
Е как сме се скрили, аз съм НЕкварталка Peace От гората съм Mr. Green ама съм на 3 мин от площада Whistling
След 12 е повече от идеално, да има вере човек да стане, да пие кафенце, да се оправи, да спре да го мързи  Crazy Ай, дано тоя път се съберем. Разберем ли се за дата и час, аз съм там Peace

# 224
Малко сте верно....като гледам 3-4 мами.

Общи условия

Активация на акаунт