Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 93

• 16 346
  • 458
  •   5
Отговори
# 435
Аз си ползвам от край време Гинексид пяна. Сега съм в ранна бременност и при предстоящия ми преглед ще питам АГ.

# 436
Здравейте. В 9+6 г.с съм . Вчера бях на преглед и когато лекарката измери кръвното ми беше 155/84
От нейна страна нямаше кой знае каква реакция, обаче аз се притесних и искам да отида на второ мнение и следователно да ми пуснат иследвания. Може ли мнение по въпроса и да ми препоръчате добър АГ в Ст. загора който ще обърне внимание и ще даде нужната инф.

# 437
Здравейте може ли да ми кажете бремност има ли

# 438
Mareshkahfjjjjsk  - Да, Честито бремненна си!

# 439
Да, бременна си, но ти не си ли в 30 г.с. вече, защо пускаш ЧХГ?

# 440
Може да е на друга жена изследването.. иначе не виждам логика.

# 441
Логика има. Тя е бременна, но не знае дали резултата е положителен?!!! 😲
Просто никой не я отрази за въпроса, който задава в по-предни постове - 2 пъти. Решила е да пусне пак безмислен пост, за да й се обърне внимание. Така мисля. Никой не ангажирам с моето мнение.

# 442
Аз да попитам дали е нормално да имам някакво воднисто течение? В края на 5 г.с съм и съм на утрогестан. Имам чувството, че де изпускам, но не мирише на урина...

# 443
Аз да попитам дали е нормално да имам някакво воднисто течение? В края на 5 г.с съм и съм на утрогестан. Имам чувството, че де изпускам, но не мирише на урина...

Това е от Утрогестана, в комбинация с бременността. Аз съм в 5+4 г.с. и съм по същия начин. Забелязах, че се засили след забременяването.

# 444
Нормално е, не е от утрогестана, а от естрогена

# 445
Здравейте. В 9+6 г.с съм . Вчера бях на преглед и когато лекарката измери кръвното ми беше 155/84
От нейна страна нямаше кой знае каква реакция, обаче аз се притесних и искам да отида на второ мнение и следователно да ми пуснат иследвания. Може ли мнение по въпроса и да ми препоръчате добър АГ в Ст. загора който ще обърне внимание и ще даде нужната инф.

Добър АГ за Стара Загора не мога да Ви препоръчам, но Ви съветвам горещо да се обърнете към кардиолог през това време. Да Ви сложи един холтер за 24 или 48 часа, за да се види дали сте го вдигнали от притеснение или наистина си имате високо кръвно. Ако се окаже, че имате високо кръвно един кардиолог много по-адекватно може да Ви изпише лечение, от колкото АГ и Ви го казвам от личен опит. Моето АГ ме пращаше на кардиолог и се доверяваше изцяло на лечението, което ми е било изписано. Иначе правилно сте се ориентирали да си търсите ново АГ. Аз си спомням, когато имах притесненията за кръвното и споделих на АГ веднага ми обърна внимание и ме изпрати на кардиолог. В по-напреднала бременност, когато наистина започнах да вдигам високо кръвно и за момент не го е пренебрегнал, а даже напротив обръщаше му доста сериозно внимание. Няма значение дали сте 10г.с. или 27г.с. кръвното си е кръвно и с право се притеснявате.

# 446
Да, бременна си, но ти не си ли в 30 г.с. вече, защо пускаш ЧХГ?
това е на моята сестра за това попитах

# 447
Миналата събота получих зацапване в 5 г.с и отидох в дежурен кабинет. Изписа ми утрогестан и ношпа. Преди малко получих абсолютно същото зацапване като вид и количество с първото. На преглед съм в понеделник по принцип, но доста се притесних. Между двете зацапвания не съм имала други. Утрогестана ми е изписан само вечер, 2 таблетки вагинално. На някой случвало ли му се е същото?

# 448

Добър АГ за Стара Загора не мога да Ви препоръчам, но Ви съветвам горещо да се обърнете към кардиолог през това време. Да Ви сложи един холтер за 24 или 48 часа, за да се види дали сте го вдигнали от притеснение или наистина си имате високо кръвно. Ако се окаже, че имате високо кръвно един кардиолог много по-адекватно може да Ви изпише лечение, от колкото АГ и Ви го казвам от личен опит. Моето АГ ме пращаше на кардиолог и се доверяваше изцяло на лечението, което ми е било изписано. Иначе правилно сте се ориентирали да си търсите ново АГ. Аз си спомням, когато имах притесненията за кръвното и споделих на АГ веднага ми обърна внимание и ме изпрати на кардиолог. В по-напреднала бременност, когато наистина започнах да вдигам високо кръвно и за момент не го е пренебрегнал, а даже напротив обръщаше му доста сериозно внимание. Няма значение дали сте 10г.с. или 27г.с. кръвното си е кръвно и с право се притеснявате.

Д-р Симона Велева, Сурчева, Тотев

# 449
Здравейте! Бременна съм в 15+5 г.с. АГ каза да взема прополки за гърло,но тях ги няма на пазара от години. Дали може да взема Ефизол?

Общи условия

Активация на акаунт