Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 93

• 16 276
  • 455
  •   1
Отговори
# 450
Не знам за Ефизол,но може да си пръскате Тантум верде,на мен ми помагаше като имах болки в гърлото и лекаря разреши.

# 451
Може Ефизол, но не знам до колко ще Ви помогне. Аз си слагах биозин на спрей.

# 452
Пробвайте isla moos, на мен ми помогнаха.

# 453
Здравейте,
Личната лекарка ми издаде направление за майчино здравеопазване още преди първия преглед за установяване на бременност. Направлението не е поименно. Отидох при първия акушер-гинеколог, който беше на разположение днес и в същото време работи с НЗОК. Само, че аз не желая да се следя при този доктор, а доколкото знам имам право само на една сменя на специалист за проследяване на бременност. Това означава ли, че ще ми трябва ново направление от личната?

# 454
Това направление No 9 за майчино здравеопазване, важи само при установяване на сърдечна дейност. Имате право за преиздаване на ново от личния до 3 пъти.

Здравейте,
Личната лекарка ми издаде направление за майчино здравеопазване още преди първия преглед за установяване на бременност. Направлението не е поименно. Отидох при първия акушер-гинеколог, който беше на разположение днес и в същото време работи с НЗОК. Само, че аз не желая да се следя при този доктор, а доколкото знам имам право само на една сменя на специалист за проследяване на бременност. Това означава ли, че ще ми трябва ново направление от личната?

# 455
Не знам за Ефизол,но може да си пръскате Тантум верде,на мен ми помагаше като имах болки в гърлото и лекаря разреши.
Аз по-скоро имам дразнене в гърлото. Понеже започна една уникална хрема и явно и гърлото е подразнила. Сърбеж има в гърлото и от това леко подкашлям.
А Вит Ц пили ли сте? На мен ми предписаха,още не съм го пила.

Общи условия

Активация на акаунт