🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 58 723
  • 1 035
  •   19
Отговори
# 150
Трябваше да попита продуцента защо решиха първото издание да е с популярни лица. Какви са плюсовете на това решение?

Тино и Роби направиха песента "Налей", която аз харесвам и си я припявам и която няма нищо общо с чалга.
Тино има доста добри парчета, харесвам го. Това, че не сте ги чули не означава, че не съществуват. Явно слушате друга музика.
Дано се е справил добре в играта!

Скрит текст:
И това ми е любимо

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 18:57 от #RAngelova

# 151
  • España
Ох, честно казано , аз нямам претенции особени към предаването , освен една : Моля се Мира Радева да не пее! 😉

# 152
Аз си харесвам Тино като изпълнител и това доколко е сухар и доколко не изобщо не ме вълнува.

Но в шоубизнеса май се очаква да си малко ексцентричен и луд, за да се открояваш и пласираш сред всичките добре пеещи.

# 153
От 25 лица на първа страница едва 11 са ми познати (три пъти ги броих), като някои от тях са ми наистина само познати лица, без да ги свързвам с нещо конкретно и не бих се сетила за името им, ако не го чета под снимката. Май ще съм абсолютно неподготвена за предаването.Simple Smile

# 154
  • Вестерос
Гласувах за Предатели да са Владо Николов, Силвия Петкова, Иван Юруков и Диляна Попова Grinning

Oбожавам песните на Тино с Дара, Роби и

Скрит текст:

# 155
  • Калгари, Канада
Ще ми е интересно да видя в ролята на предателите:

Глория Петкова, Невена Бозукова-Неве, Иван Юруков иТома Здравков.

Стискам палци на Диляна, Ева, Даяна (да се задържат във формата по-дълго, изглеждат ми като лесна плячка за "убиване") и Иван Юруков (да не го заподозрят и отстранят бързо).

В каста има доста хиени, очаквам те сами да си се погрижат за себе си, т.е. да се отстранят взаимно.

# 156
Диляна не знам за предател, тя не може много да мисли. Много красива жена, но да мълчи.
Глория обаче я виждам като предател.

# 157
Погледнете отново клиповете с представяне на участниците в ютуб канала на предаването и ще разпознаете поне 2-ма предатели. Имам пост в спойлерната тема със снимки и гадаене.

Само ме учудва, че някои от вас говорят за стратегическо предаване. Гледах само 3те сезона на Американската версия, аз стратегия не видях, освен в единия сезон, когато направиха капан на заподозряните предатели.
Парвати имаше посредствена игра в предаването, защото беше много очевидно да е предател и не й направиха услуга като наистина я избраха за такъв.

# 158
  • Другата България
Днес едно птиченце ми кацна на прозорчето и ми “снесе“, че предателите са избрани непосредствено преди кръглата маса. Не е било говорено предварително с никого, не е имало предварителни разговори от вида на “ти искаш ли, или не искаш“. Били са във филма всички, пък да видим. Blush

# 159
В американската версия преди избора на предателите има монтаж на индивидуални разговори между всеки участник и водещия, задава им се въпрос каква роля биха искали да имат в предаването и биха ли се справили като предатели. Естествено 90% искат да поемат водещата роля, а и това им гарантира по-дълго оставане в играта, но едни 10% отказват.

# 160
Здравейте на всички, реших да кача тук две от любимите ми версии на The Traitors, тъй като ги няма в линка с основния списък от по-рано.

Чешкото издание е страхотно и показва какво може да се постигне с уникална визия, дори и с по-малък бюджет. Лично аз винаги съм предпочитал, когато местните версии се фокусират върху създаването на уникална атмосфера, вместо просто да копират изцяло британската продукция. - https://gofile.io/d/Srz0WO

Индийската версия също е с уникална атмосфера... и с много викане и драматизъм, но без това да пречи на самата игра. - https://gofile.io/d/m6Yzyg

Файловете изтичат след 9 дни, така че свалете ги скоро, ако проявявате интерес.

# 161
Уууу Мери, това е страхотно! Харесва ми това, че наистина са били в неведение и са били и с двата крака в тъмното. Да няма - ама аз съм известен, аз не искам да съм лош и тн.
Нямам търпение да разбера кои са избрани за предатели, в момента не се и опитвам да умувам и гадая, просто чакам да се насладя.
Иначе от това, което гледах досега, предварителните уговорки ми се струват безсмислени, защото в един момент всичко отива по дяволите, особено ако един от уговорените е предател. За стратегии - според мен е много трудно да имаш стратегия като праведен, защото през цялото време гадаеш кой е предател, а и рискуваш всяка вечер да те изгонят, не знаеш как ще решат да действат предателите - дали ще изгонят някой случаен, за да изненадат всички или пък някой изявен в играта…. изобщо, абе да си Предател е по-яко, има повече мислене.

# 162
Само ме учудва, че някои от вас говорят за стратегическо предаване. Гледах само 3те сезона на Американската версия, аз стратегия не видях, освен в единия сезон, когато направиха капан на заподозряните предатели.
Парвати имаше посредствена игра в предаването, защото беше много очевидно да е предател и не й направиха услуга като наистина я избраха за такъв.

Може би, защото търсите някакви атрактивни, хитри и уникални стратегии, но и обикновените неща са си такива:
* Подозираш кой е предател в приятелският ти кръг, но не го издаваш, защото те пази - Сандра
* Предателите убиват X за да изглежда, че предетал е Y
и т.н.

Паврати според мен игра супер, но всички си я знаят вече и не минава.

# 163
  • София
Абсурд предателите да се избират на място без самите участници да са наясно. Никъде го няма това.
Да, за нас зрителите така ще изглежда, защото ще бъдат събрани на масата с маски и Карамазов ще докосне трима от тях. И те по-късно ще са ''много шокирани''
Сериозно ли го вярвате? Никъде го няма това. Несериозно е.
Имайте предвид, че ролята на предателите е най-важната в това риалити и те изнасят сезона. На интервютата с всеки един участник на каста се задават тези въпроси. 'Би ли искал да си предател' И не се гледа кой ще каже 'Да' и кой 'Не' а реакциите най-вече. Те са много издайнически и показателни. Има разлика и между предател и предател. Между 'ДА' и 'да'
Това не значи, че има нещо нагласено, напротив. Може да си най-великият стратег и предател по учебник, но да не стигнеш финала.
Предателите във формата са предварително избрани, за да имат време не толкова да се подготвят, колкото да го приемат и свикнат психически, защото това е много тежка роля. Особено пък в България...

# 164
Днес едно птиченце ми кацна на прозорчето и ми “снесе“, че предателите са избрани непосредствено преди кръглата маса. Не е било говорено предварително с никого, не е имало предварителни разговори от вида на “ти искаш ли, или не искаш“. Били са във филма всички, пък да видим. Blush

Аз това го казвам отдавна, но нали ме изкараха "чучелото на продукцията".
Diavolo, не е съвсем вярно, че никъде го няма, и въпреки че аргументите ти са съвсем логични, възниква въпросът какво правим тогава със съблазнените предатели, които се появяват на по-късен етап. И тях ли ги избира продукцията? А те са дори по-важни, защото статистиката показва, че е по-вероятно съблазнен предател да стигне до финала, отколкото начален. Имаме фрапантни случаи като в Нова Зеландия втори сезон, когато по стечения на обратите предател стана една, която въобще, ама въобще не искаше, и гледайте после какво стана. Ако продукцията се намесваше чак толкова, щеше да избира и по-късните предатели. Естествено, че гледат реакциите и кой иска, но поне в чуждите сезони е доста по-просто, то се и вижда че самите избрани предатели не са знаели предварително.

За стратегиите също не ме разбраха правилно - не съм казал, че няма, а че не работят.

Общи условия

Активация на акаунт