🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 560
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на Дяволчето за темата! Как намираш сили и желание не знам, но си супер.

Не съм запозната с формата, но ми изглежда много интересно.
Доволна съм от каста.

За предатели гласувах Борис Лазаров, Бачорски, Гъмов и Жоро Аквамена. Те за мен биха се справили много добре, но може би са и много очевиден избор.

Не мога да реша още за кого стискам палци.В КнИ в началото стисках за Геогри, защото много го харесвах от Игрите, но накрая много ме дразнеше. Затова не тръгвам с предварителни предпочитания

# 136
  • Другата България
Конкретно за това предаване, на мен лично, не ми пречат познаващите се отвън - този тип настолни игри сме ги играли редовно компанията - приятели сме, но играта си е игра. Прецакваме се в играта.
Проблем ще са "моралистите" и "достойните" - и то, ако преобладават за самата игра, ако са 2 или 3-ма, но по-гръмогласни, то за публиката и евентуално спад на гледане и съответен резултат - един сезон и до там.
Сървайвър вече се примирих, че няма да видим скоро, ако изобщо, наш, но поне това риалити дано не го прецакат и да няма втори сезон, защото "е долно да играеш стратегически".
Същото мисля.
Затова и нямам нищо против коалициите и хората, които се познават отвън - няма как да не се познават, те са едни и същи, известни и не толкова хора.
Имам против обаче всички приказки относно “морал и достойнство“, които неминуемо на даден етап от такъв формат излизат наяве и може да прецакат всеки един формат, особено ако са споделени.
В тази връзка се надявам Тино да си е научил урока, в “Сървайвър“ той беше един от хората, които имаха такова поведение. И именно заради поведението му тогава и предполагам очакванията сега да има сходно такова, ще е изненада точно той да е един от предателите. Аз затова съм го чекнала, пък да видим дали съм на прав път.

# 137
  • Разпиляна във въображението
Продуцентът на "Traitors: Игра на предатели" Дъг Джеймс разкрива къде се снима игрта - https://www.btv.bg/shows/traitors/video/producentat-na-traitors- … TGjoXKGPZJ51hTWdA

# 138
За мен е много важно кой ще има мотивацията да бъде предател. Тук са известни, имат много за губене, наградата едва ли ще им позволява да правят каквото си поискат. Тино за мен е вътре за популярност, за него ще е важно да се задържи дълго и да се представи добре, които не ми се струва достатъчно.
Според мен има две призвания, които биха направили добра роля.
Актьорите: забавно предизвикателство, дори "кастинг" за бъдещи роли. Същевременно нямат какво да губят, тъй като кариерните им успехи не зависят толкова пряко от позитивния имидж, колкото от таланта.
Индивидуалните състезатели: в това число риалити. Имат спортен хъс, горят в играта, биха приели стратегията. Дебело подчертавам, че това са индивидуалните, а не груповите, те ще се бият в гърдите за морал и чест. Владо Николов визирам.
В интерес на истината твърде малко са образите, които не биха имали мотивация да бъдат предатели: Мира, Оля и Искра си имат професии и може да им е забавно, Венци Венц, Глория, Тома, Бачорски и Петканов може да искат да пробват нещо различно, Даяна обича такива игри... само Тино, Ева, Антон и Владо Николов хич не ги виждам като предатели.

# 139
Запис. Това предаване ще го гледам.

# 140
  • Другата България
Моето мнение за Тино е малко по-различно.
Според мен именно в “Сървайвър“ участието му беше с цел популярност.
Оттогава кариерата му тръгна нагоре, участия, а дуетът им с Роби “Налей“ е абсолютния хит на лятото, с колко - вероятно над милион гледания в платформите.
Колко по-популярен да стане?
Целта според мен е да валидира тази популярност и да я затвърди, пък и колкото повече участия - толкова повече.

# 141
Не искам да споделям чак толкова лични неща за Тино, защото все още е сравнително близък с мои близки приятели, но когато бяхме малки той беше тотално обсебен от идеята да бъде известен. Може би не тип "готов съм да направя всичко, за да получа 15 минути слава" но по-скоро в това, че внимателно  си плануваше в кое предаване да отиде, кога по-точно и как да процедира. Не знам дали някой тук помни участието му в Гласа, но тогава всички онлайн бяха в шок, че на кастингите тоя old Hollywood тип избра Камелия, но не беше изненада за нас. Знаеше много добре, че това ще го запамети в съзнанието на зрителите, както и стана.

Убедена съм, че си има план и как да задържи популярността си възможно най-дълго време и евентуално да я увеличи. Аз очаквам да е сравнително скучен участник, защото не е склонен да се постави в ситуация, където има какъвто и да било риск да се изложи. На хартия образът, който поддържа на мистериозния артист трябва да отива на вайба на предаването, но на практика е доста суховат. Аз нямам претенции, че познавам Тино от 2025-та, така че дано ни изненада, но силно се съмнявам. Очаквам да се завърти за няколко епизода в предаването, за да не е от първите изритани, да се опита да го играе мистериозния тип и като нещата станат напечени, да спре да натиска педала на газта и да си отиде мирно и без много да се излага навън.

# 142
  • Другата България
Ще е жалко, ако е така.
И ще е поредното разочарование за мен, разбира се, защото аз го харесвам.

# 143
Сега го чух този дует, мислех че Тино е поп певец, пък то било балада от поп-фолк жанра... Какво е правил в Сървайвър? Не съм гледал.

Аз пък съвсем малко от тях ги виждам като предатели. В началото вероятно ще изберат по един от различните възрастови групи, както правят обикновено - тук виждам Неве или Боби Лазаров от по-зрелите, от средните фокусника или някой от актьорите (Силвия или Юруков, макар че трейлърът сякаш подсказва, че не е той), и някоя от най-младите момичета. Но това е за първоначално избраните, а в течение на играта всеки може да бъде съблазнен.

# 144
Аз очаквам Йордан фокусника да е един от предателите. Той пък за разлика от Тино, няма никакви скрупули да се излага. Във Фермата цяла измислена любовна история спретнаха с Даяна Ханджиева, та дори и половинките си отвънка завлякоха. За мен тая история беше тотална бутафория и по сценарий, но мисълта ми е, че ако сценаристите му кажат и лайно ще изяде пред камера с извинение 😁 в този смисъл мисля, че хората зад кадър ще си изберат точно него за един от предателите. Човек, който ще е готов на всичко.

# 145
Аз пък очаквам Владо Николов да е един от предателите.

# 146
  • България
Тино е популярен още от Гласът на България. Бях забравила кога се е явявал и в кой отбор е влязъл. Мислих си, че избират отборите по преценка на продуцента на предаването.
В момента Тино не е популярен колкото Роби, Молец, Дара Екимова, Папи Ханс, някакви македонци сред младежта. Аз лично не му следя творчеството и за мен е една идея по-актуален от Тома, който е в трета глуха.

Тино ще влезе с идеята да си увеличи последователите и да привлече аудитория за участия. Не очаквам изненади, ще е супер праволинеен.

"Налей" наистина звучи като чалгичка, както и песните на Молец.

# 147
А аз Йордан фокусника именно заради цирка във "Фермата" не го избрах за предател. Smiley Мисля си, че след цялата излагация тогава (режисирана или не) сега ще се опита да се "реабилитира" пред хората и да се покаже като умен, проницателен, но от "добрите".
... Но пак са вкарали една Даяна, да си има. Satisfied

# 148
Той Дани Белев си вярваше , че има чувства към Даяна. Така беше влязъл във филма , че ако тя му беше обърнала внимание щеше да зареже годеницата си Камелия ( приятелка на Елена Сергова от Ергенът и дуетна нейна половинка в един подкаст) , но тя взе че влезе и обърка главата на Даяна , вкара ѝ чувство за вина и тя се отдръпна от Дани. Той накрая остана от два стола на земята.

# 149
Ах, бях забравила за годеницата с лютеницата... какъв безумно бездарен цирк изиграха тогава, не е истина.
По-нелепо беше само вайкането на света Теодора Възвишенска, дето игнорира онзи палавник с лопатата в следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт