🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 631
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 525
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ана-Мария навърза къде е щита, дано и други се усетят.

# 526
Уви, колкото и да са изкопирали американският вариант на предаването, с тези участници, не виждам как ще мислят логически и критически. Те ще се избият само защото се дразнят един друг Expressionless

# 527
До имението стигнат ли, вече ще знаят кой е излъгал ...

Браво, Мая се усети че подозренията не са ок за имиджа й и веднага смени стратегията. Браво бе, Мая си ми е топ-а!

# 528
Лелее, как се издаде сама, а Гъмов се потна в оная кола. 😂

# 529
Давайте повече Антон Стефанов, много точно ги усеща всички..
Мая надуши Бачора и се залепи за него..много хитра лисица.

# 530
  • Другата България
Мая само улесни Неве.
Двама праведни по-малко за гонене.
А, и Гъмов се издаде.

Много глупав ход от страна на Мая и Гъмов, на този ранен етап беше напълно излишно да се набиват в очите на останалите.

Офф, “братя и сестрички“, само това не, “котенце и кученце“......Мая си намери новата Бистра, повтаря стратегията си от О100Г едно към едно, искрено се надявам само да не остане до края както го направи там.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:30 от Merri_An

# 531
  • София
Ех, Бачорка, Майчето е предана само на самата себе си. (Пък и в отсъствието на Бистрето - хептен. Не си ли я гледал на един Остров по телевизора...)

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:03 от EmBrother

# 532
Просто усети , че той е предател и реши , че е по-лесно да се запази, като е на първа линия с предател.

# 533
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дааам, Мая е опасна лисица. Надуши Бачора и веднага направи стратегията, ще го схруска барабар с метлите и лопатите.

# 534
Залагам Георги да се скатае най-дълго от тримата.

Конклавът е много як, браво ...не е някой тъп килер като в другите държави.

# 535
Първо се заклеват да лъжат, после зе заклеват да не се издават 😅

# 536
Те няма да се издават, само ще се коват едни други щото е по-лесно.

# 537
мале много е яко предаването, ив пасти да яде.

# 538
Георги ще го играе Уил 100% и ще ги пусне по пързалката  Ще бъде предател и на предателите. Точно толкова гаден е..

# 539
  • Другата България
Просто усети , че той е предател и реши , че е по-лесно да се запази, като е на първа линия с предател.
Същото мисля и аз, не съм съвсем сигурна, но и според мен се усъмни в него, чу му името, че го споменават и защо да не е в комбина с предполагаем предател? Дори и да не е такъв, тя затова е там - да направи коалиция, да си намери новата Бистра, да има и мъже, които да са силни и с позиции, докато тя си плете кошницата. И във всеки един момент ще е склонна да жертва всеки един от тях.
Затова ми липсва Коджабашев, няма някой, който да я познава по-добре от него.
Дано по-скоро го върнат.

Общи условия

Активация на акаунт