🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 645
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 510
Мдаа, Даяна ще я махнат, не защото я подозират за предател, а защото ги дразни всички.

Да, често груповата нагласа е, че тези които дразнят излитат първи...не че ги мислят за предатели, просто искат да ги няма там.

# 511
  • На морето!
Ана-Мария подреди рамката, Глория беше подредила средата, Искра не знаеше къде се намира.

# 512
  • Другата България
Ана-Мария подреди рамката, Глория беше подредила средата, Искра не знаеше къде се намира.
Именно.
Абсолютно безполезна Искра.
Иначе Ергенката беше права, че се започва от рамката.
Ако бяха започнали от нея, нямаше да загубят толкова време на първия пъзел, което ги отказа от втория - дори не се опитаха да мислят.
Мирелката и Боби Лазаров блокираха, единствено Майчето ще намаже нещо за себе си ми се струва.
Найс. Blush
С лека ръка отказа 2000 лева за всички.

# 513
Игрите не са толкова важни, един взима парите накрая ...обаче там се зараждат интригите и докато пътуват с колите се обсъждат присъдите.

Днес звездата е Даяна, къде се бута между звездите милата ....въобще не знае къде е попаднала. Битки ще води с мъжете от ден едно...

П.П. 240 човека са онлайн, ехааа....

# 514
Бях писал като обявиха Даяна, че ще е от шумните на кръглата маса, но не очаквах да почне чак толкова да ги дразни още на първата мисия. Определено ще хвърчи на първата кръгла маса. Явно не си е написала домашното да погледне предаването предварително, а имах очаквания за нея, че може да е добър праведен.

# 515
Каква е тази Даяна? За първи път я виждам и чувам.
А предателите ще научат ли кои са останалите от тяхната група?
Как ще си правят съветите за гонения без да ги разбере някой? Събират се на масата и започват да казват кое е тяхното предположение за предател. Който събере най-много гласове си тръгва така ли, ако е бил предател избират нов, а праведен нищо не става ?

# 516
Дано предателите да се усетят и да не вземат да я думнат, ще е много тъпо за тях Simple Smile Simple Smile

# 517
Мая е опасна,ще им реже главите на всички

# 518
  • Другата България
На мен ми липсва Коджабашев, дано по-скоро го върнат.

# 519
Мая е точно за това предаване! Искам да стане предател, ще е блестяща!

# 520
Това е минуса, че са сигурно с хонорари. Като са обикновени хора, всички имат цел да наберат повече пари, щитовете ги взимат по-натам.

# 521
Каква е тази Даяна? За първи път я виждам и чувам.
А предателите ще научат ли кои са останалите от тяхната група?
Как ще си правят съветите за гонения без да ги разбере някой? Събират се на масата и започват да казват кое е тяхното предположение за предател. Който събере най-много гласове си тръгва така ли, ако е бил предател избират нов, а праведен нищо не става ?

Предателите ще научат кои са останалите още при първото убийство през първата нощ, нали трябва да бъде съгласувано.
През вечерта се провежда гласуването на кръглата маса, след това участниците коментират помежду си ситуацията на кръглата маса и всички се прибират по стаите си. След като всички са „заспали“, предателите се събират в кулата и планират убийството.

„Който събере най-много гласове си тръгва така ли, ако е бил предател избират нов, а праведен нищо не става ?“ - да

# 522
Даяна в действително изглежда прегоряла. Тя е много ново лице, дори като за интернет популярност. Най-вече нашумя със забавното меме за Гал Гадот от Перник от преди няколко месеца. Даже не знам дали бих я класифицирала като инфлуенсър. По-скоро някой, който стана популярен, заради забавна идея за клип. Може би й е прекалено рано от тотално неизвестна до преди 7-8 месеца, сега да е редом с едни от най-старите муцуни в бг ефира.

Но пък аз приветствам фигура, която ще дава отпор на това Владо Николов да води като капитан всяка игра. Знаех си, че много хора там ще се закачат за него и вече съществуващата му репутация на капитан и ще се скъсат да го поставят в пиедестал за всяко решение. Може би Даяна не трябваше да поставя под съмнение позицията му още на първата игра, но ще е хубаво някой да разбие тази предсказуема за Николов позиция още в зародиш.

# 523
А така ....подозренията почват ...Мая си печели щит ама може да я изгонят на масата. Трябваше да помисли повече ...
Ще си навлече подозрения. Ана-Мария вече се усети.

Лесно ще ги хванат сега.

# 524
  • България
Ана-Мария е много неприятна и още от първия ден почна да настройва против нея.

Общи условия

Активация на акаунт