🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 662
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 495
Трите се захапаха още на първата част на първата мисия JoyJoy

# 496
Ана Мария ловко нареди пъзела, но дразни с натякване, че били бавни. Не се прави така, веднага ги настрои против себе си. Глория учила история на изкуството, е, и?! Какво общо има това с редене на пъзел, ако и да е "Тайната вечеря"?! 🤣

# 497
  • Другата България
Искра ми става неприятна, нищо не правеше, само обикаляше около Глория, накрая Ана-Мария им нареди пъзелчето, тя с тази ирония...а онова момиче Даяна/Даная, предпочитам да е първата изгонена от праведните.

# 498
АМ няма да е тя, ако не реди и не обвинява от първата минута.

Ами да им сипе малко, що не Simple Smile 20 мин редят пъзел от 20 части хахаха

# 499
  • София
Абе, ако инфлуенЦърството беше като редене на пъзел под напрежение в игра за пари... Понеже в това забавление (за драгия зрител) са все от Кой-Е-По-По-Най нагоре - ще има доста караници и карамболи да видим.
Убавците (и хубавиците) на Б-я са се сбрали и не могат да разделят телевизията и интернета, от които им идва егото. Ще е весело и полезно за феновете.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:37 от EmBrother

# 500
Даяна си проси да е първа убита Joy

# 501
Даяна утре хвърчи ....още с избора си на входа, днес сама си сложи въжето маци.

Не убита, а изгонена....

Такива дето сами се "гонят" с поведението си, не ги убиват, защото тях ги гонят праведните.....Масата хора бърка предател с "този, който не харесвам" и стадото често гони неприятни за колектива личности.

# 502
Аз се  включвам само да си изкажа мнението, че много ме дразни този факт 😁😁😁
Откакто видях, че Ана Мария ще участва - толкова няма кой вече да вкарват в подобни предавания, че безизвестните нашумяват..да речем. Нали беше голямата работохоличка, нали не можела без да работи, дори в свободното си време(което нямала) пак работела .. и накрая дойде тука, да убива време. Още дълго ще я гледаме тая …..

Туй от мен 🤪😁 пасувам вече за такива риалита, едни и същи физиономии.

# 503
Леле тая Даяна...
Голяма истеричка!
Дано да е аут първа, само за нея не съм чувала от всичките преди предаването (най-неизвестна ми е), а адски много почна да драматизира излишно още на първата игра!

# 504
Искра действително само подгъзваше на Глория, която се опитваше да свърши цялата работа, но и Анна Мария ми се стори, че дойде за последните десет части, които със сигурност са по-лесни за нареждане, когато ги виждаш със "свежи" очи, дето не са се кьорали в идентично изглеждащи части в последните 10+ минути, та малко прекалено заслуги си приписваше.

# 505
Даяна може и да е права, че ако бутат ще са по-ефективни. Но стадото не ще и да чуе.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:40 от Tess d`Urberville

# 506
Мдаа, Даяна ще я махнат, не защото я подозират за предател, а защото ги дразни всички.

# 507
  • София
Хоп и аз тук. Малко ведно ми върви, но определено е по-интересно от много други. Даяна да няма тайна мисия

# 508
А бе нещо..игрите ли не могат да монтират добре...Сеир ли все търсят...ама направо не ми харесва това, което виждам.

# 509
Ана Мария ловко нареди пъзела, но дразни с натякване, че били бавни. Не се прави така, веднага ги настрои против себе си. Глория учила история на изкуството, е, и?! Какво общо има това с редене на пъзел, ако и да е "Тайната вечеря"?! 🤣
Няма как - трябва да натърти, че знае и може повече. 😂 Знаем ѝ номерата. Иначе не знам дали им го е наредила, те вече бяха 3/4 готови, но със сигурност доста им помогна.

Общи условия

Активация на акаунт