🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 709
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 480
Глория, когато не е на субстанции, съм останала с доста добри впечатления от нея, относно интелигентност и разсъждения. Не ме изненадва, че бързо се ориентира.

Бачорски с пълен крах. Поне шест човека вече го споменаха като предател, и поне трима човека изглеждат абсолютно убедени.

# 481
  • На морето!
Глория я познавам, това поведение на хахава, куха лейка е поза, не знам защо предпочита хората да не я приемат сериозно, всъщност е доста приятен човек, умница е, емпатична е и е много широкоскроен човек. Дано не я отстрелят, тя е доста интересна (за разлика от Гъмов и Ана-Мария).
Мирела е като детенце, толкова е открита и дори прозрачна милата.

# 482
  • Другата България
Мая е голяма хиена, ей, от самото начало ги започва с омайването.
И се ориентира доста добре.

# 483
Пфу, яд ме е, бързо ги разконспирират, особено Бачорски. А Мая е умна, ако го е заподозряла, веснага се лепва за предател, за да не я убият.
Всичко зависи от това, кого ще решат да убият, дали ще действат умно.

# 484
Ана-Мария надуши малкия предател...даже му го каза.

Много се ошашавиха предателите ....явно хората са доста проницателни, радвам се много за което.

Мая ми е топ - дано оцелее по-дълго.

Бачора се издаде малко пред нея хахаха, тя иска да играе с него, хвана го страх него.

# 485
Добре, де, ако някой не е предател, каква му е играта, за да спечели наградата? Да остане с последните 3-ма и да няма предател сред тях ли?

# 486
Жоро от ИВ4 е много яко във филма със стратегиите и не случайно е избран. Ако обаче са гледали Надкастз Неделчо каза,че ако е вътре и там е Жоро ,ще го махне,защото много стратегически играе и винаги има вероятност да е предател. Така че не го подценявайте и него

# 487
Добре, де, някой, който не е предател, каква му е играта, за да спечели наградата? Да остане с последните 3-ма и да няма предател сред тях ли?
Точно така. Ако накрая останат трима праведни, без предатели, те си делят наградата.

# 488
Утре ( или когато е следващия епизод)  май ще гледаме стрелба по Неве, Бачора и Тома ....обаче Диана май ще ги спаси всички с тоя скандал...

# 489
Добре, де, някой, който не е предател, каква му е играта, за да спечели наградата? Да остане с последните 3-ма и да няма предател сред тях ли?

Да разкрие за себе си поне един от предателите и да си мълчи и да се придържа към него. Ако предател знае, че някой от праведните няма никакви подозрения към него, няма да има мотив да го убие през нощта. Вече към края, праведният се обръща и се коалира с другите, които смята за праведни.

# 490
Нали трябваше по двойки само Joy

# 491
Владо Николов и Даяна ще имат сблъсъци.

# 492
Ама Ана-Мария колкото и да дразни е супер интелигентна ....много ясно, че ще реди ...какво го мислят тия двете.

Много ясно, че масата е долу и кой не знае Тайната вечеря?

# 493
АМ няма да е тя, ако не реди и не обвинява от първата минута.

# 494
Някой знае ли да се връщат Оля и Деляна?

Общи условия

Активация на акаунт