🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 619
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 465
Бях сигурна, че Бачорски ще бъде избран. Стефанов как го хвана веднага,  но той наистина целият стана червен. Очаквах и Мая, тя е много подмолна. Като избра Неве, си казвам представляваш ли си сега и Гъмов да избере. Георги ще ми е интересен да го гледам в тази роля малко съм 50 на 50 дали ще се справи.

# 466
  • На морето!
Ааа жестоко започна!
Хвана ме яд на инфлуенсърката първоначално, можеше да стреля по риалити героите, тъй като те според мен са най-наивни и лесно ще се издадат, но пък нека има разнообразие.
Съжалявам, че Оля си отиде, тя щеше да внесе много енергия.

# 467
Някой ще качва ли епизодите?

# 468
  • Другата България
В "Муха в супата" единственият човек, който два пъти е бил саботьор в рамките на еднаседмица (т.е.Мухата) беше именно Бачорски. И никой не го  заподозря.
Затова и от екипа са го избрали, така мисля.
Тук обаче Антон веднага го надуши, да видим ще успее ли да убеди и другите в това.

# 469
Предполагам този Георги са го избрали като сравнително непознат за повечето. Доколкото разбирам е бил в Игри на Волята и нищо друго, та се съмнявам повечето участници да са го гледали и да са запознати с поведението му. Вероятно залагат, че ще се слее с мебелировката в очите на повечето участници и няма да им мине през ума, че е предател.

О, добре познат е на публиката. Даже миналата година спечели предаването "Къщата на инфлуенсърите", което е хит сред младите.

# 470
Не съм запозната с правилата на това риалити, но определят ли други предатели в хода на играта?

Ако някой от предателите е изгонен на кръглата маса и общата бройка на предателите намалее, предателите получават избор дали отново да убият, или да вербуват някого от праведните. Избраният не знае кои са предателите и може да откаже офертата и да си остане праведен.
Ако остане само 1 предател, тогава той отново може или да убие, или да вербува. Но този път вербуването е очи в очи и се поставя ултиматум: или ставаш предател с мен, или трябва да те убия понеже вече знаеш, че аз съм предател.

Предателите са 3 или 4, рядко оставят дълго да са 2, а един пък само ако е близо до финала.  Във всяка държава имаше различни нюанси за тези избори, така че не е сигурно как ще се случва при нас.

# 471
Как сами се вкарват във филма. 😁 Единият не гледал, другият много гледал…

# 472
Няма как да бъдат предатели след като реално не са в играта. Според мен ще ги върнат, даже това, че Коджабашев е изписан като Коджабашев, а не като просто Георги ме кара да мисля, че ще ги върнат, иначе щяха да си го изпишат със скучното незапомнящо се име Grinning
Понеже има и друг Георги, та затова. Макар че най-добре е да пише просто Георги Янев и Георги Коджабашев.
Това само с фамилиите ми е точно като в казармата. За съжаление "Игри на волята" са точно в този стил.
До тук се разочаровах. Защо изгониха Жорката и Диляна за сметка на пияндето Гъмов?!
А, взе ми думите от устата.  Най-неприятният участник от всички ми е Гъмов.  На второ място Георги-"философа" от Игри на волята и Къщата на инфлуенсърите.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:02 от diziler

# 473
Минавам само да кажа: Великолепен Владо Карамазов.
Утре ще ви чета.

# 474
Предполагам този Георги са го избрали като сравнително непознат за повечето. Доколкото разбирам е бил в Игри на Волята и нищо друго, та се съмнявам повечето участници да са го гледали и да са запознати с поведението му. Вероятно залагат, че ще се слее с мебелировката в очите на повечето участници и няма да им мине през ума, че е предател.

О, добре познат е на публиката. Даже миналата година спечели предаването "Къщата на инфлуенсърите", което е хит сред младите.

Доколкото разбирам е доста популярен сред любителите на риалитита, но мисълта ми е дали тези предавания са били гледани от известни личности на по 40-50 години предимно? Аз се съмнявам. Има 4-5 човека, които мисля нямат особено много познати в тази селекция от хора и мисля, че те малко ще се слеят в бекграунда, поне в очите на "колегите им", та за това и въпросният може да остане незабелязан.

# 475
  • Другата България
Тази Глория е много проницателна, ти да видиш!
Чак не е за вярване.

Обаче бях много права за Тино - никой не го подозира, идеален беше за предател.

# 476
Браво бе Глория, как надуши Неве-то....издига ми се в очите Глорийка.

# 477
Много ще се кефя, ако Неве ги върти жестоко всичките. 😁 Харесвам я.

# 478
Бачорски е много неприятен

То пък Георги щото не е...

Лош избор за предатели , определено. Предвидими .

# 479
  • България
До тук гледаме Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт