🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 649
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Антон е много проницателен.

Бачорски мега зле, дано го разкрият пръв и да си ходи, че ми е неприятен по дефолт.

# 451
Бачорски обаче наистина се изчерви като абсолютен домат. Нескопосано поведение за уж, толкова обигран риалити играч.

# 452
Надявах се и аз на скрити лимонки за първи предатели, но явно се говвят да има няколко вербувани по-натам

# 453
Не съм запозната с правилата на това риалити, но определят ли други предатели в хода на играта?

# 454
Не съм запозната с правилата на това риалити, но определят ли други предатели в хода на играта?
Да

# 455
Бачорски първи ще го изловят, много е предвидим доматко.

# 456
  • Другата България
С Неве ще им е най-трудно от тримата според мен.
На праведните, да я разкрият.
А и мисля, че между Гошо и Бачорски ще има спорове за това кого да убият, и двамата са малко.....своенравни и с голямо его.

# 457
Бачорски е много неприятен

# 458
Мен пък Бачора ме кефи. Обаче ще му е трудно да не се издаде

# 459
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Обстановката ми харесва дотук, Владо Карамазов класа и стил, с удоволствие ще го гледам. Бачорката не става защото всички емоции му се изписват на лицето, Антон веднага му прещрака. Жорката също е лесен за разкриване, трябва само да си го гледал в ИВ 4 и ти става ясен.

# 460

Ако някой от предателите е изгонен на кръглата маса и общата бройка на предателите намалее, предателите получават избор дали отново да убият, или да вербуват някого от праведните. Избраният не знае кои са предателите и може да откаже офертата и да си остане праведен.
Ако остане само 1 предател, тогава той отново може или да убие, или да вербува. Но този път вербуването е очи в очи и се поставя ултиматум: или ставаш предател с мен, или трябва да те убия понеже вече знаеш, че аз съм предател.

# 461
Бачорски ми е неприятен, както и Георги (другият предател).
Харесва ми Антон, много проницателен.
Стискам палци на Неве да се справи.

# 462
Колко епизода ще са, още ме е яд за Коджабашев, но пък така ще са сигурни, че няма да го думнат първи....явно много хора ги плаши.

За Неве се кефя, тя почна да стреля, браво ....

Бачора - трудно се контролира adrenaline rush, не зависи от теб

Жоро от ИВ предполагам, че щом е професионален реалити участник е гледал няколко сезона, може да има стратегия как да се крие да не го хванат. Потенциално може да се скатае доста дълго.

# 463
Предполагам този Георги са го избрали като сравнително непознат за повечето. Доколкото разбирам е бил в Игри на Волята и нищо друго, та се съмнявам повечето участници да са го гледали и да са запознати с поведението му. Вероятно залагат, че ще се слее с мебелировката в очите на повечето участници и няма да им мине през ума, че е предател.

# 464
В "Муха в супата" единственият човек, който два пъти е бил саботьор в рамките на една седмица (т.е.Мухата) беше именно Бачорски. И никой не го  заподозря.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:01 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт