🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 67 084
  • 1 113
  •   4
Отговори
# 435
  • България
Много преиграват всички.

До тук не познах и един предател в спойлерите.

# 436
Малко ми се струват предвидими предателите, ама да видим, може би, защото съм видяла кои са. Вав пак трябва да са такива, които го искат и могат да лъжат.

# 437
Неве и Бачорски ....интересно, кажете нещо за Георги от ИВ, за първи път го виждам, не съм гледала ИВ...

# 438
Мани как се надявах първи да убият Янев..Па те го направиха предател.

# 439
  • Другата България
Владо е ужасно секси в черно, и тоя грим на очите….охх…
Говори ми....50% заради него гледам. Heart

Не познах за Силвия, но познах за Неве. Blush

# 440
Радвам се за Неве, защото много я харесвам и поне няма да е от първите убити, но другите двама ми се иска да бъдат разкрити бързичко, че не искам да ги гледам…

# 441
Добър избор на предатели. А на Владо много му отива ролята.

# 442
Копирали ли са от сезон 1 на UK... Доброто мамче , приятелят на всички и напористо младо момче ( там беше момиче ) , но съвпадат профилите.

# 443
  • Wonderland
Само Неве познах като предател. Единият го знам кой е от форума, другият представа си нямам кой е Joy

# 444
Неве и Бачорски ....интересно, кажете нещо за Георги от ИВ, за първи път го виждам, не съм гледала ИВ...
Много силен играч, подготвя се за немислими неща, но и мноооого преиграва и се пренавива. В Къщата на инфлуенсърите го спаси това, че имаше 30 спасения от отпадане все с игри и затова спечели.
За мен (скривам, защото засяга други сезони, не издавам реално инфо от българското)
Скрит текст:
той е нарочен избор за бързо разкрит предател, защото това прави шоуто много интересно, тъй като бързо се назначава(т) и друг(и).

# 445
Леко съм разочарована от избора на предатели. Бих посочила тия двамата анимационни герои за предатели + един от актьорите, ако ме бяхте питали за най-некреативното ми предложение за предатели. Надявах се, че ще заложат на по-нестандартен избор като Владо Николов, или Силвия (като някой с първо риалити предаване и неизтъркана), синоптика, но уви. Двама досадници и Неве като главните герои.

# 446
Много съм разочарована от избора на двамата мъже за предатели. Толкова скучно и предвидимо- смешния Бачорски и wanna be стратег Жоро! 🙄

# 447

Много хора го харесват, но според мен е твърде нахакан тип. Тук ще е може би първият разпознат предател. Ролята твърде много му отива.

# 448
Интересен избор на предатели...
Единствено Жорката от Игри на волята би бил по-предвидим да бъде разкирит!
За Неве и Бачорски, особено Неве ще е много трудно да ги разкрият!
Антон обаче май отрано ще го разкрие Бачорски, как веднага забеляза ,,почервенялото лице" 🤣

# 449
Антон веднага излови Бачорски!
Ма той наистина очеизвадно много почервеня и така си стои!

Общи условия

Активация на акаунт