🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 620
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 540
Залагам Георги да се скатае най-дълго от тримата.

Конклавът е много як, браво ...не е някой тъп килер като в другите държави.

Бачорски си създаде групичка и не знам дали ще събере достатъчно гласове на кръглата маса срещу себе си, за да бъде изгонен. Иначе ако настъпи такъв момент, Георги ще е първият, който ще се обърне срещу Бачорски и ще гласува срещу него на масата.

# 541
  • София
Много ме грабна предаването, нямах никакво очакване, но като цяло със сигурност за в момента ще следя.

Не ми хареса представянето на Ана - Мария на визитката, но в игрите добре се справи, надушва ги нещата.

# 542
Сега разбирам. Те ще спят отделно едни от други. Аз мислих, че всички ще спят в тази вила затова ми беше странно как предатели ще ходят да се съвещават без никой да ги види и разбере. То направо е невъзможно, ако всички живеят и спят заедно

# 543
Гледам със закъснение и да се похваля, че познах 2 от 3 Simple Smile За Бачорски и Жоро бях убедена. Но както и казах преди - много очевиден избор
Не понасям Глория и Силвия. И още други, де. Но на първия половин час тях най-много.

# 544
  • Другата България
Залагам Георги да се скатае най-дълго от тримата.

Конклавът е много як, браво ...не е някой тъп килер като в другите държави.
Крепостта Баба Вида.

# 545
Не съм чела цялата тема, но потвърди ли се слухът, че доста от хората са влязали с условие да не са предатели? Ако е така, е доста тъпо.

# 546
  • София
Бачорски наистина е много емоционален и си му пролича веднага.

Антон журналиста не ми допада много.

Даяна също с това дето даваше толкова акъл, може просто наистина да иска да печели, имат си прилика с бившата на Даниел.

Нямам търпение да видя повече от игрите, със сигурност предстоят интересни моменти.

Не съм чела цялата тема, но потвърди ли се слухът, че доста от хората са влязали с условие да не са предатели? Ако е така, е доста тъпо.

Имаше и доста, които искаха да бъдат такива пред водещия се бяха заявили.

# 547
Готино е Мая да е праведна, за да видим как ще се защитава с всички средства и на всяка цена. Бачорски се издаде с няколко реплики, на нея й е ясно, че само предател може да я опази от елиминиране,поне в началото.

Ако Георги е толкова подмолен, супер, идеален е за предател значи...

# 548
  • Stockholm
Уау, страхотно предаване. Карамазов е топ. Жорката, моят любимец от ИВ не е изненада, че е избран за предател.
Сменям от ИВ на Трейтърс цяла вечер, но тук си заслужава да се гледа първо, а ИВ на запис.

# 549
Мая е хитра и опасна топка, перфектен опит за ,,коалиция" уж!
Тя трябваше да е предател, щеше да и пасва перфектно!
Бачорски лесно ще изгърми вече съм убедена, и по-рано където му пролича!
Георги ще издържи да е предател малко повече време, заради предишните му участия и донякъде ходовете му са очаквани!
Още съм сигурна че Неве по-трудно може да я разкрият, а може и да не успеят - тя най-малко се вписва от тримата за Предател на първо виждане, но е адски скрита лимонка!

До момента предаването цялостно много ме грабва - рядко високо ниво за българска продукция!
Много по-добре от тазгодишния сезон на ИВ!

# 550
Караманов е топ - много е обран, сдържан ...супер е.
Имението е топ, а крепостта е уникална, браво за всички декори.

В предаването всичко е по "библия", но е много добре заснето. Харесват ми и тези човеци с маските по игрите, това май не съм го виждала в другите държави.

# 551
Мая е хитра и опасна топка, перфектен опит за ,,коалиция" уж!
Тя трябваше да е предател, щеше да и пасва перфектно!
Бачорски лесно ще изгърми вече съм убедена, и по-рано където му пролича!
Още съм сигурна че Неве по-трудно може да я разкрият, а може и да не успеят - тя най-малко се вписва от тримата за Предател на първо виждане, но е адски скрита лимонка!

До момента предаването цялостно много ме грабва - рядко високо ниво за българска продукция!
Много по-добре от тазгодишния сезон на ИВ!

Както писах по-горе, и според мен Бачорски е лесно разпознаваем за предател, но с тази коалиция, в която влезе, не знам дали ще събере достатъчно гласове на масата, за да бъде изгонен.

# 552
Един заклет фен на Игри на волята дезертира и се прехвърля по другите телевизии Blush
Харесва ми концепцията на предаването, беше ми напълно непознато, но определено ще погледна и чуждестранните продукции
Обстановката, участниците, ВОДЕЩИЯТ Grinning всичко ми харесва. Единствено изборът на предателите малко ме разочарова, за Неве добре, но Жоро и Бачорски на толкова места са участвали, та имам чувството, че вече ги познавам лично и ми се щеше да са по-непознати като личности хора.

# 553
Силвия и аз не я харесвам. Беше ли в някое друго предаване? Май от там ми стана неприятна или в някой филм много ме дразнеше как играе и от там не я понасям. Само като и видя мимиките и жестовете, а и като и чуя гласа и ужас се закрива.

Бачорски ще е интересен за гледане в тази роля. Хем се издава и е предвидим като възможен предател, хем добре лавира, хлъзгав е и може да се измъкне.

# 554
Някой разбра ли кое и къде е имението?

Общи условия

Активация на акаунт