🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 43 685
  • 831
  •   76
Отговори
# 795
  • София
Жоро е най-адекватният Предател, не мога да повярвам.

И според мен - но не съм учудена, той си е умно момче, нищо, че е голям лаладжия Simple Smile

# 796
Как до вторник? Луд ли си? Тук сме по всяко време. Joy

Лаф на Епизод 2
"50 процента или е луда, или е е _ах ти актрисата и е предател." /Бачорски за Мира, когато обработва останалите срещу нея/

# 797
  • Другата България
Жоро е най-адекватният Предател, не мога да повярвам.
А аз го очаквах, но за мен /още е рано, разбира се/ Бачорски играе играта на много високо ниво.
Очаквах да си мерят....качулките с Гошо, но ще е с Неве, и ми е интересно кой ще излезе победител от тази битка, залагам на него. Харесва ми как разсъждава, и я хвана Невена в “крачка“, а именно - при споменаването на Гъмов тя наистина се прехапа, показа очеизвадно, че държи на него. Затова не мисля, че той ще е изгонения, по-скоро Силвия /дано, тя е втората, или третата ведно с Мира и Мирела, които не знаят къде са и защо са там/. От гледна точка на играта имам предвид, иначе да - хонорарчето, почивката две седмици, показаха се по ТВ и пей сърце.
Невена с нейното “шок“ буквално се навря между шамарите, успя да замаже положението, но ако Глория не беше вече убедена “на 1000%, че Неве не е предател“ буквално си я беше “хванала“.

# 798
Бачорски много си е повЕрвал, много агресивно започва да играе. Струва ми се, че ще е новият Сам от S2 Австралия. Grinning  Неве ми хареса, окопити се, влезе в играта и определено се сля с праведните. Всъщност и тримата предатели са ми интересни за гледане, различни са, с различни стратегии, но към момента симпатизирам повече на Жоро и Неве. Онцова е много колоритна и доста се припокрива с образи от предишни сезони, дразни, но без такъв персонаж не може. Ева все повече ми харесва. Ех, как ми липсват прокудените от първи епизод, много ми е интересно как щяха да се впишат и с кого биха играли. Щяха да дадат друг нюанс на цялото предаване.

# 799
ztztt
В тази игра няма място за мили жестове и галене с перце, но просто бе излишно да гласува за нея - първо, защото обеща, че няма да го направи и то пред няколко човека и второ - имаше вече достатъчно много гласове за нея. Просто я захвърли, за да не гласува за Мирела, поради някакви си негови причини. Мишкарско поведение е това за мен. Никакъв "играч" не е. Просто останалите се поддават на манипулациите му - едните, а другите - спят.

# 800
Оле тая Онзова е отврат . Груба, шумна, неадекватна. Ехооо …… простачка .
Ева много ми харесва , като логика и разсъждение Най-добре ги надуши предателите.
Баморски е супер карикатура , не го намирам за силен стратег , а просто манипулатор на немислещи и податливи участници.

# 801
  • София
За мен Неве се оклепа и издаде отвсякъде. Как се спаси след толкова много гафове още не мога да разбера. Буквално си личеше как много хора вече са я разбрали, и о чудо: накрая на масата НУЛА гласа срещу нея. Наистина в момента единствения полезен ход на Бачорски е да й намаже ските колкото се може по-скоро, защото тя се провали като предател. А праведните (почти всичките) като ги гледам са дошли за всичко друго, но не и за игра. И Жорката не се справя никак добре, обаче засега минава между капките. Също така май започвам да разбирам идеята на Бачорски да пази Майчето. Тя горката като я гледам никак няма да й се занимава да разкрива предатели JoyJoyJoy

# 802
За мен Ева е звездата на днешния епизод. Направи ми изключително добро впечатление с имената, които спомена на кръглата маса (Георги, Мирела и Невена). Въпреки че ми се стори прекалено праволинейно нейното изказване, че който е слязъл от лодката непременно е предател понеже няма нужда от щит. Но засега ѝ прощавам.

# 803
  • Другата България
Скрит текст:
Това ми е десети сезон дето гледам и за първи път виждам измислена история на предател да мине. Това за писмото на Невето, дето уж получила.
От предателите съм за нея!
Изобщо това с писмото с "Браво, ти оцеля" за първи път го виждам, ма то за всички (айде почти всички) е ясно че последния дето влиза на ден 2 към този момент е праведен. Та добра идея!

Даняката и тя разбра, че е пътник Simple Smile

Мирела ми е в един от любимите профили, ма ще даде фира.

Мали Бачора и нас ни манипулира, кофти му било да убива приятели бля бля ...

Дани Петканов и Силвия имат един тон синхрони в повече от другите, пиша ги финалисти.
Ко?
Не!
За Дани ми е все тая, но Силвия, която е голямата бяла птица на Бонония Естейт, финалист?
Не искам да го повярвам, това би могло да се случи само ако се оформят някакви лагери/коалиции с отявлени лидери, и започнат да се самоизяждат, а тя е от скатавките, иначе не виждам как. Което ме подсеща да си кажа, че за момента това е едно от нещата, които не ми харесват - личните симпатии и “спасяването“ на хора само защото са ни близки отвън, и ни е неудобно да ги посочим. Точно това не исках да се случи. Ако Невена “жертва“ Гъмов, ще си върна думите назад, но го виждам и при други хора. Дано е защото е още началото.
Връщам си думите назад от снощи и за Даяна, това девойче освен кресливо ще се окаже и не толкова глупаво, за съжаление обаче именно заради кресливостта никой не ѝ обръща внимание, а трябва.
За мен Ева е звездата на днешния епизод. Направи ми изключително добро впечатление с имената, които спомена на кръглата маса (Георги, Мирела и Невена). Въпреки че ми се стори прекалено праволинейно нейното изказване, че който е слязъл от лодката непременно е предател понеже няма нужда от щит. Но засега ѝ прощавам.
Същото мисля, Ева още снощи си я набелязах като един от най-проницателните играчи.
Но май не успява засега да консолидира хора около себе си.

# 804
Замислих се за нещо.
Те там за няколко часа повтарят всички имена. Със сигурност няма някой, който да не е бил споменаван като заподозрян.
За нас като зрители това би било в повече. Затова трябва да ни покажат общо-взето съмненията към истинските предатели + съмненията към тези, които ще ги гонят скоро. Монтажът все пак се прави след като е заснето всичко и трябва да ни е интересно, а не хаотично.

# 805
От видяното до тук от Играта за себе си, ако съм от Праведните ще го давам по-лежерно и спокойно, няма да ми знае много балалайката, ще го карам на - да, не, така ли?, и аз мисля така. Има участници, които точно така играят. Подозренията ще ги пазя за себе си най-вече, за да не ставам мишена на предателите. Не харесвам стадното мислене и когато някой започне да ме убеждава кой да бъде изгонен - червен флаг.
Очаквам Бачорски да започне обработката на останалите срещу Неве. Може и да успее, повечето са в някакъв транс и мисленето не им се отдава.

Да не забравя да ударя тотала след втори епизод: 28 хил. лева

# 806
  • Другата България
Май има такъв.
Който не е споменаван изобщо.
Тино. Blush
Или поне аз не съм го чула.
И Венци.

# 807
Може би не е лоша идея праведните да обсъждат кой е предполагаем предател, защото един е станал свидетел на едно, друг на друго и така се наслагват факти. Стига да са наблюдателни и да умеят да анализират.

# 808
И друго да добавя, което според мен е добра стратегия, ако си Праведен - да си активен в игрите, да не влизаш в излишни спорове, а бе да се стараеш да се печелят игрите. Всеки има интерес да има повече такива участници, защото на финала чакат едни пари, а те трябва да се изработят.

# 809
  • София
Боже, колко лесно изманипулираха болшинството да гласуват за Мира, впечатлена съм! Добра работа на предателите! И показаха нагледно колко лесно се води стадото натам, накъдето поискаш.
Невена много се омаза, направо е нереално, че успя да се измъкне от подозренията в крайна сметка. Не мога да повярвам, че едно хлапе на 24 се справя несравнимо по-добре от нея с ролята си. Определено съм за предателите и в частност за Жорката. Определено е най-добрият предател, а освен че го харесвам още от ИВ, имам и лек сантимент към него, защото е съученик на дъщеря ми. Много ме радват умни деца.
Бачорски по принцип не го харесвам, но тук ми харесва как играе. Неве не я разбирам за какво се бори и защо толкова държи да не пипат силните. Странно е.
Онцова ми  става все по-неприятна. Гръмогласна скандалджийка, която не е показала грам мисъл и не е казала нищо умно от началото на предаването. Мислех, че ще е интересен играч, но е скучна, дразнеща и досадна.
Мира също принципно имаше потенциал, обаче някак сякаш нямаше никакво желание да играе, просто беше отишла там на почивка и да си прекара приятно. Силвия и Мирела също не знаят къде се намират и не смятам, че мястото им е там.

Връщам се да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт