🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 746
  • 915
  •   47
Отговори
# 780
  • София
Дидо, за последните 2 абзаца на поста ти: +100
(Всъщност, като наблюдение, поотпуснато от емоцията - прав си и за "мислещите".

# 781
  • Другата България
Какво имаш предвид под “къртици на продукцията“?

# 782
Още се ядосвам, че не на никого не направи впечатление нелогичното поведение на Неве. Не може едва ли не да трепериш и се радваш, че не са те убили, а в следващия момент да скачаш на понтона Imp
Явно след по-правилните първосигнални впечатления, сега ще се поразмият нещата на база лични симпатии и антипатии, докато останат по-малко хора.

# 783
Онцова е много дразнеща...
Да, има опит жената, явно и от професията и допълнително си го има този ,,плам" да е по-нахъсана, тя си е типична Алфа жена, но прекалено много се надъхва вече и чак избухва по Ева, която пък попринцип не ми е от любимите, ама в случая се държа по-адекватно!
Ако не се заземи малко, очаквам да я махнат Искра, че това палене е в повече!

# 784
Плюс това Невена се изпусна и с думата “шок”. Глория я контрира и пита “шок ли
, защо?” И тя замаза положението.
За мене това си беше доста издаващо

# 785
Не вярвам в това за къртиците. За какво им е да го правят. Усложняват се нещата така, а няма смисъл.

Аз за Бачорски да си кажа - не го харесвам по принцип. Нали нямаше да гласува за Мира? Кво направи? Много тъпо изпълнение от "големия" играч.

# 786
Гъмов ще пътува Simple Smile Бачорски ме кефи.

# 787
Хареса ми Неве как успа да извърти подозренията срещу нея и да се впише в средата на праведните. Много добре успя да ги изиграе. Хареса ми и това, че Бачорски не отиде на понтона. Не разбрах дали дадоха негово разсъждения защо не го направи, но вероятно е преценил, че точно тези на понтона ще бъдат заподозрени, че са предатели. И после успя да ги организира срещу Мира. Добре играе роялта.

Съжалявам, че изгониха Мира. Тя е опитен социолог и предполагам, на малко по-късен етап може да бъде от голяма помощ да се ориентират кои са предатели. Предполагам затова и Бачорски побърза да я махне.

# 788
  • София
Бачорката много си е повЕрвал на статуса в играта.

# 789
Жоро е най-адекватният Предател, не мога да повярвам.

# 790
Бачорски ме напряга как държи да е на неговото и да коли и беси еднолично.

# 791
Знаех си, че Бачорски ще се обърне срещу Неве, много се е взел за велик, кви обувки ще обува, да слезе от облаците по-добре.

# 792
Аз за Бачорски да си кажа - не го харесвам по принцип. Нали нямаше да гласува за Мира? Кво направи? Много тъпо изпълнение от "големия" играч.

Е, стига глупости. Това пък е едно от основните неща, които форматът предполага. Особено за тези в ролята на предатели.

# 793
Това ми е десети сезон дето гледам и за първи път виждам измислена история на предател да мине. Това за писмото на Невето, дето уж получила.
От предателите съм за нея!
Изобщо това с писмото с "Браво, ти оцеля" за първи път го виждам, ма то за всички (айде почти всички) е ясно че последния дето влиза на ден 2 към този момент е праведен. Та добра идея!

Даянката и тя разбра, че е пътник Simple Smile

Мирела ми е в един от любимите профили, ма ще даде фира.

Мали Бачора и нас ни манипулира, кофти му било да убива приятели бля бля ...

Дани Петканов и Силвия имат един тон синхрони в повече от другите, пиша ги финалисти.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 23:34 от Одри ♡

# 794
  • София
Жоро е най-адекватният Предател, не мога да повярвам.

И според мен - но не съм учудена, той си е умно момче, нищо, че е голям лаладжия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт